De omgeving van Veldsink-vd Heijden Adviesgroep, RegioBank in Helvoirt

Veldsink - vd Heijden

In het centrum van Helvoirt vind je ons als zelfstandig adviseur van RegioBank. Je kunt terecht voor al je bankzaken, hypotheken, particuliere- en zakelijke schadeverzekeringen. Er is daarnaast een vestiging in Haaren waar je ook binnen kunt lopen met al je financiële vragen. We zijn een familiebedrijf en al jaren een bekende naam in de dorpen waar we gevestigd zijn. Wat begon vanuit een zolderkamer, is uitgegroeid tot een kantoor waar je met vertrouwen je financiële planning kunt onderbrengen.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Martijn van der Heijden

Martijn van der Heijden

Eigenaar en Verzekeringsadviseur
Ik adviseer particulieren en het MKB over de diverse schade- en inkomensverzekeringen. Ik haal er voldoening uit om in alle situaties de best passende oplossing te vinden. Goed advies is goud waard.
Luc Schuurkes

Luc Schuurkes

Financieel adviseur
Bij mij kun je terecht voor al je vragen over bankzaken, hypotheek en particuliere verzekeringen. Ik help je graag met het adviseren van diensten die bij je situatie en wensen aansluiten.
Renée van Hal

Renée van Hal

Adviseur Particulieren
Je kunt bij mij terecht of het openen van een rekening, vragen omtrent je bankzaken. Ook help ik je met je particulieren verzekeringen, het offreren, aanvragen, beheren en het behandelen van schades.

Alleen je belang telt

Je krijgt bij ons controleerbaar, onafhankelijk advies voor je verzekering en hypotheek. Hoe werkt dat? We zijn voor hypotheken en verzekeringen niet gebonden aan één aanbieder. Je bepaalt zelf hoeveel service je wilt en daar betaal je ons voor. Daardoor richten we ons op maar op één ding: uw belang. Is het voor jou bijvoorbeeld interessanter om je auto niet all-risk te verzekeren? Dan zeggen we dat gewoon. Al onze adviseurs volgden specialistische opleidingen. En we scholen bij wanneer nodig. Daardoor kunnen wij altijd actuele oplossingen bedenken voor je situatie.

Met persoonlijke betrokkenheid

Het 'Veldsink-vd Heijden' gevoel is voor onze klanten heel herkenbaar. Waar dit gevoel voor staat? Verdieping in je situatie, persoonlijke bereikbaarheid en snel en effectief reageren. Je kunt voor de bankproducten van RegioBank terecht op ons kantoor in Helvoirt. We bemiddelen exclusief voor RegioBank; een betrokken bank met passende betaal- en spaarproducten.

Dezelfde normen en waarden

Overige collega’s, zoals Suzanne en Tamara, vind je in Haaren en helpen je met plezier met je hypotheken en verzekeringszaken. Het is misschien een cliché, maar niet minder waar: onze deur staat altijd voor je open en de koffie wordt vers voor je gezet. RegioBank hanteert namelijk dezelfde normen en waarden als wij doen.