De omgeving van Vericon Advies B.V., RegioBank in Hardenberg

Vericon Advies B.V.

Wij bieden een totaalpakket aan diensten. Dit wil zeggen dat je bij ons terecht kan voor: hypotheken, verzekeringen en kredietverstrekkingen. Daarnaast zijn wij zelfstandig adviseur van RegioBank. Hierdoor bieden wij je een breed aanbod aan financiële producten. Dit zorgt ervoor dat je alles onder één dak kunt afsluiten. RegioBank gelooft -net als wijzelf- in nuchter en persoonlijk contact.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Sander Zweers

Sander Zweers

Ivar Nijboer

Ivar Nijboer

Maaike Schlepers

Maaike Schlepers

Regio

Ons kantoor is gevestigd in Hardenberg. Ons verzorgingsgebied strekt zich van Hardenberg tot Zwolle. Klanten uit deze regio waarderen onze persoonlijke aanpak zeer. Deze bevestiging kregen wij nogmaals toen wij in 2016 winnaar werden van ‘Beste kantoor In de Regio IJselland’, van de Independer Hypotheekprijs. 

Compact team

Ons team bestaat uit negen leden. Hierdoor is ons team zeer hecht en verloopt de communicatie tussen onze goed opgeleide specialisten snel en nauwkeurig. Onze specialisten helpen je van A tot Z. Van Advies tot Uitvoering. Onze missie is om je een volledig zorgeloze financiële toekomst te bieden.

Particulier en Zakelijk

Zowel particuliere als zakelijke klanten kunnen bij ons terecht. Het gros van onze klanten bestaat uit particulieren, maar wij merken een toenemende behoefte van ZZP’ers aan met name onze verzekeringsproducten. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.30 bereikbaar voor al je vragen.