De omgeving van Verzekerings Collectief B.V., RegioBank in Emmen

Verzekerings Collectief B.V.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Ellen Kaiser

Ellen Kaiser

Medewerker Hypotheken
Ik zorg dat je hypotheek aansluit op je financiële draagkracht. Dat brengt rust.
Harriet Jonker

Harriet Jonker

Medewerker Bankzaken en Relatiebeheerder Zakelijk
Ik vind mijn relatie met mijn klanten erg belangrijk. Als we beiden open zijn, kan ik je immers het beste helpen. Heb je vragen over de betaal- en spaarproducten? Ik hoor het graag!
Anissa Kolker

Anissa Kolker

Medewerker Bankzaken en Relatiebeheerder Particulieren
Ik vind persoonlijk contact en een luisterend oor erg belangrijk. Samen (blijven) we zoeken naar het juiste verzekerings-of bankproduct.
Gerrit Smit

Gerrit Smit

Directielid / Adviseur Zakelijk / Registered Life Planner / Gecertificeerd Risk Managment Consultant
Naast Registered Life Planner help ik bedrijven met het in kaart brengen van hun risico’s. Hierbij houd ik rekening met de doelstellingen.
Yonina Hendriks

Yonina Hendriks

Medewerker Bankzaken en Relatiebeheerder Particulieren
Als relatiebeheerder particulieren richt ik mij op de particuliere klanten. Persoonlijk contact met de klant vind ik belangrijk. Heb je vragen over particuliere verzekeringen of over een betaal-en spaarproduct, dan help ik je graag!
Susan Hake

Susan Hake

Medewerker Bankzaken en Relatiebeheerder Particulieren
Als relatiebeheerder vind ik persoonlijk contact erg belangrijk. Ik denk graag mee met de klant. Graag kijk ik samen met mijn klant naar de producten die aansluiten bij de wensen en behoeften van de klant.
Esmee Sijbom

Esmee Sijbom

Medewerker Bankzaken en Relatiebeheerder Particulieren
Als adviseur particulier kijk ik graag naar het totaalplaatje. Wat past bij jou? Voor bankzaken en verzekeringen ben je bij mij aan het juiste adres. Heb jij vragen? Ik hoor het graag!

Specialisatie

Bij Verzekerings Collectief geven wij je voor je verzekeringen, hypotheek en financieringen een deskundig en betrouwbaar advies. Als zelfstandig adviseur van Regiobank helpen wij je daarnaast ook met je bankproducten. Graag geven wij je inzage in je financiële situatie. Nu én in de toekomst.

Vakkundige medewerkers

Met 13 medewerkers behoort Verzekerings Collectief tot een van de grootste financieel dienstverleners van de regio. Die positie is vooral te danken aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Onze kennis van financiële zaken én de service worden door onze klanten zeer gewaardeerd.

Persoonlijk contact

Daarbij is het persoonlijke contact met klanten altijd ons uitgangspunt. Je wensen, mogelijkheden en plannen staan centraal bij elk advies. Dankzij onze onafhankelijke positie, kunnen wij je bieden wat het beste past bij jou en je financiële positie. We nodigen je van harte uit om kennis te maken met dienstverlening. Je bent van harte welkom! Je vindt ons in Emmen. Kom langs of kijk voor meer informatie op www.verzekeringscollectief.nl.