De omgeving van Verzekerings Collectief B.V., RegioBank in Emmen

Verzekerings Collectief B.V.

Specialisatie

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Anissa Kolker

Anissa Kolker

Harrie Kroeze

Harrie Kroeze

Directielid / Erkend Hypotheekadviseur / Registered Life Planner
Ik ben eigenaar van Verzekerings Collectief en help klanten met hun hypotheek. Bovendien geef ik klanten inzicht in hun levensdoelen, in combinatie met hun financiële- of budgetplanning.
Ellen Heidotting

Ellen Heidotting

Relatiebeheerder Particulieren / Hypotheken
Als relatiebeheerder richt ik mij op de particuliere klanten van Verzekerings Collectief. Ik zorg dat uw hypotheek aansluit op uw financiële draagkracht. Dat brengt rust.
Harriet Jonker

Harriet Jonker

Relatiebeheerder Particulieren
Ik vind mijn relatie met mijn klanten erg belangrijk. Als we beiden open zijn, kan ik u immers het beste helpen. Heeft u vragen over de betaal- en spaarproducten van RegioBank? Ik hoor het graag!
Oriëta de Groote

Oriëta de Groote

Pensioenspecialist
Een goed pensioen is niet langer een vanzelfsprekendheid. Hier tijdig over nadenken, is daarmee belangrijker dan ooit. Ik denk graag met u mee hoe u meer zekerheid in kunt bouwen voor later.
Gerrit Smit

Gerrit Smit

Directielid / Adviseur Zakelijk / Registered Life Planner / Gecertificeerd Risk Managment Consultant
Samen met Harrie ben ik eigenaar van Verzekerings Collectief. Naast Registered Life Planner help ik bedrijven met het in kaart brengen van hun risico’s. Hierbij houd ik rekening met de doelstellingen.

Specialisatie

Bij Verzekerings Collectief geven wij u voor uw verzekeringen, hypotheek en financieringen een deskundig en betrouwbaar advies. Als Zelfstandig Adviseur van Regiobank helpen wij u daarnaast ook met uw bankproducten. Graag geven wij u inzage in uw financiële situatie. Nu én in de toekomst.

Vakkundige medewerkers

Met 13 medewerkers behoort Verzekerings Collectief tot een van de grootste financieel dienstverleners van de regio. Die positie is vooral te danken aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Onze kennis van financiële zaken én de service worden door onze klanten zeer gewaardeerd.

Persoonlijk contact

Daarbij is het persoonlijke contact met klanten altijd ons uitgangspunt. Uw wensen, mogelijkheden en plannen staan centraal bij elk advies. Dankzij onze onafhankelijke positie, kunnen wij u bieden wat het beste past bij u en uw financiële positie. We nodigen u van harte uit om kennis te maken met dienstverlening. U bent van harte welkom! U vindt ons in Emmen. Kom langs of kijk voor meer informatie op www.verzekeringscollectief.nl.