De omgeving van Verzekerings Collectief B.V., RegioBank in Emmen

Verzekerings Collectief B.V.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Ellen Heidotting

Ellen Kaiser

Medewerker Bankzaken en Relatiebeheerder Particulieren en Hypotheken
Als relatiebeheerder richt ik mij op de particuliere klanten van Verzekerings Collectief. Ik zorg dat je hypotheek aansluit op je financiële draagkracht. Dat brengt rust.
Harriet Jonker

Harriet Jonker

Medewerker Bankzaken en Relatiebeheerder Particulieren
Ik vind mijn relatie met mijn klanten erg belangrijk. Als we beiden open zijn, kan ik je immers het beste helpen. Heb je vragen over de betaal- en spaarproducten van RegioBank? Ik hoor het graag!
Oriëta de Groote

Oriëta de Groote

Hypotheek-en Levenspecialist
Een hypotheekverplichting ga je aan voor een lange tijd. Het is daarom belangrijk om na te denken over je wensen nu maar ook over de toekomst. Ik denk graag met je mee en samen met je werk ik verschillende scenario's en mogelijkheden uit. Zo blijft je hypotheek de gehele looptijd passend.
Anissa Kolker

Anissa Kolker

Medewerker Bankzaken en Relatiebeheerder Particulieren
Persoonlijk contact en een luisterend oor zijn voor de klant, vind ik erg belangrijk. Samen (blijven) zoeken naar de juiste product(en) voor jou.
Gerrit Smit

Gerrit Smit

Directielid / Adviseur Zakelijk / Registered Life Planner / Gecertificeerd Risk Managment Consultant
Samen met Harrie ben ik eigenaar van Verzekerings Collectief. Naast Registered Life Planner help ik bedrijven met het in kaart brengen van hun risico’s. Hierbij houd ik rekening met de doelstellingen.

Specialisatie

Bij Verzekerings Collectief geven wij je voor je verzekeringen, hypotheek en financieringen een deskundig en betrouwbaar advies. Als zelfstandig adviseur van Regiobank helpen wij je daarnaast ook met je bankproducten. Graag geven wij je inzage in je financiële situatie. Nu én in de toekomst.

Vakkundige medewerkers

Met 13 medewerkers behoort Verzekerings Collectief tot een van de grootste financieel dienstverleners van de regio. Die positie is vooral te danken aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Onze kennis van financiële zaken én de service worden door onze klanten zeer gewaardeerd.

Persoonlijk contact

Daarbij is het persoonlijke contact met klanten altijd ons uitgangspunt. Je wensen, mogelijkheden en plannen staan centraal bij elk advies. Dankzij onze onafhankelijke positie, kunnen wij je bieden wat het beste past bij jou en je financiële positie. We nodigen je van harte uit om kennis te maken met dienstverlening. Je bent van harte welkom! Je vindt ons in Emmen. Kom langs of kijk voor meer informatie op www.verzekeringscollectief.nl.