De omgeving van Voets Assurantiën V.O.F., RegioBank in Roosendaal

Voets Assurantiën V.O.F.

Je vindt Voets Assurantiën in het prachtige oude bankiersgebouw in de Molenstraat. Een bezoek is dus een lust voor het oog én je financiële huishouding. Hier krijg je persoonlijk advies over je bankzaken, verzekeringen en hypotheek.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Ritchie Siereveld-Goossens

Ritchie Siereveld-Goossens

Adviseur bankzaken en binnendienst
Financiële Dienstverlening is mensenwerk. Het gaat niet alleen om de prijs en de voorwaarden, maar om grote zaken die van invloed zijn op iemands leven. En dat nemen wij uiterst serieus. Waar we trots op zijn? Dat onze klanten zeggen dat ze zich bij ons geen nummer voelen en genieten van ‘ouderwetse’ service!
Gerwin van den Brand

Gerwin van den Brand

Adviseur bankzaken
Een zichtbaar tevreden klant, die blij geholpen is met onze dienstverlening, daar krijg ik energie van. Daar doen we het samen toch voor?
Teun Backx

Teun Backx

Hoofd binnendienst
Financiële dienstverlening kan complex zijn, dat weten wij als geen ander. Daarom vinden we het belangrijk dat mensen weten waar ze aan toe zijn. Wij leggen alles helder uit in gewone-mensentaal!

Klassieke ontvangst

Als je het kantoor binnenstapt, kom je in een monumentale hal met een rij klassieke loketten. Het oude bankiersgebouw stamt uit 1913, en werd gebouwd in opdracht van de rijke bankiersfamilie Luykx. Alles is nog helemaal intact. Benieuwd naar de antieke kluizen van vroeger? Kom dan eens langs tijdens Open monumentendag. Het kantoor doet hier ieder jaar enthousiast aan mee.

Financieel ontzorgen

De medewerkers van Voets Assurantiën helpen je graag bij al je financiële uitdagingen. Ze bemiddelen exclusief in de spaar- en betaalproducten van RegioBank, en geven daarnaast onafhankelijk advies over verzekeringen en hypotheken. Zo kun je voor al je financiële zaken bij één partij terecht.

Persoonlijke sfeer

Voets Assurantiën is een echt familiebedrijf. Oprichter Chris Voets is inmiddels met pensioen, maar zijn zoon houdt de familie-eer hoog onder leiding van directeur Rob van Sprundel. De sfeer op kantoor is informeel en de medewerkers onderscheiden zich met hun persoonlijke benadering. In tegenstelling tot de meeste grote banken, kun je hier heel gemakkelijk nog even binnenlopen met een vraag.