De omgeving van Vrolijk fd, RegioBank in Andijk

Vrolijk fd

Een adviseur die u nog in de buurt vindt. Waar u zo binnen kunt lopen, zonder afspraak. Dat is Oud Financieringen & Assurantiën. Een kantoor dat klein is, maar groots kan denken.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Arend Vrolijk

Arend Vrolijk

Financieel Adviseur
Susan van Diepen

Susan van Diepen

Financieel Adviseur
Angèle Ravenek

Angèle Ravenek

Adviseur Bank en Verzekeringen
Marleen Vrolijk

Marleen Vrolijk

Binnendienst Hypotheken
Richard Steltenpool

Richard Steltenpool

Adviseur Bankzaken en Verzekeringen

Het voordeel van een kleiner kantoor merkt u meteen. We weten wie u bent als u belt. We kennen uw situatie thuis. En we houden van een goed gesprek. Open en eerlijk. We streven persoonlijk contact na.

Al sinds 1994 zijn we gevestigd in Enkhuizen. Bovendien zijn we Zelfstandig Adviseur van RegioBank; een complete bank, waar u uw geldzaken regelt zoals ú dat wilt. Handig, want zo hebt u een en dezelfde adviseur voor al uw financiële zaken.

Ook voor uw bankzaken

Als Zelfstandig Adviseur van RegioBank helpen we u ook met uw bankzaken, maar dan vanuit een kantoor in de buurt. Handig, als u even langs wilt lopen. We geven u de aandacht die nodig is om ons advies op uw eigen situatie toe te snijden. 

30 jaar plezier

Van een goed advies, kunt u in het geval van een hypotheek 30 jaar plezier hebben. Neem geen risico. En laat ons u persoonlijk adviseren en begeleiden naar een hypotheek die bij u past

Een verzekering op u van toepassing

Welke verzekeringen heeft u nu echt nodig? En welke premie en voorwaarden zijn reëel? Bij ons krijgt u een advies op maat over de verzekeringen die voor u van toepassing zijn

Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak om al uw bankzaken, hypotheek en verzekeringen te laten regelen door Oud Financieringen & Assurantiën.

Thuis in het MKB Bent u ondernemer? We zijn een adviseur die u verder helpt. Voor het  MKB en de ZZP-er, maar ook voor stichtingen en verenigingen hebben wij prima producten.

Altijd bereikbaar

Oud Financieringen & Assurantiën is een klein familiebedrijf. We zijn gestart 1994 en blijven groeien. Daar zijn we trots op. We vinden het belangrijk om er voor u te zijn, fysiek, telefonisch of via de mail. Daarom krijgt u altijd binnen 24 uur antwoord. Via de mail of in een persoonlijk gesprek. De persoonlijke adviseur heet u gastvrij welkom in het kantoor aan de Schans in Enkhuizen. Tot dan!