De omgeving van Adviesburo van Oppen/Pelzer Assurantiën, RegioBank in Brunssum

zekerheuts

Onze kernwaardes zijn onafhankelijk, betrouwbaar, deskundig en betrokken. Wij verkopen advies. Als u behoefte heeft aan hulp of advies over uw financiën, bent u bij ons aan het goede adres.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

John Willems

John Willems

Hypotheekadviseur
Ralph van Gogh

Ralph van Gogh

Relatiebeheerder Particulier / Adviseur Bankzaken
Al ruim 30 jaar thuis in bankzaken en verzekeringen. Ik heb daarom een goed inzicht in en overzicht over al uw financiële zaken en zoek voor u naar de meest gunstige oplossing.
Lilian  Hameleers

Lilian Hameleers

Adviseur bankzaken
Het ‘huiskamer’ gevoel spreekt me aan. U hoeft geen nummertje te trekken. Niet het afsluiten van het product, maar de dienstverlening daaromheen is van grote waarde voor mij!

Al ruim 60 jaar is Zekerheuts hét adres in Brunssum en omgeving voor een breed scala aan financiële diensten. Sinds begin jaren ’80 geldt dat ook voor bankzaken. Recent als Zelfstandig Adviseur van RegioBank.

Zekerheuts hanteert het motto ’Alles onder 1 dak’ voor particulieren, uw bedrijf (de zaak zelf, de eigenaar en het personeel), zzp’ers, verenigingen en stichtingen.

Wij zijn 5 dagen per week van 8.45 tot 17.30 open, waarbij wij u graag persoonlijk te woord staan.

Werkwijze

Zekerheuts staat voor een laagdrempelig contact en is er specifiek voor klanten die een persoonlijke benadering op prijs stellen. Bij ons bent u altijd welkom op kantoor, zowel voor uw bankzaken als voor verzekeringen, hypotheken en uw pensioen. De vertrouwde en persoonlijke manier van adviseren blijven we voortzetten, met medewerkers die u kennen, die u zelf kent, en die weten waar het om draait. Niet onbelangrijk in de huidige tijd!

Naast bankzaken en verzekeren, ook hypotheken en pensioen

De aankoop van een woning, uw financiële toekomst en uw inkomen vanaf pensioendatum: allemaal zaken die niet zo eenvoudig zijn. Zekerheuts beschikt over de kennis en ervaring om u inzicht, overzicht en duidelijkheid te kunnen geven. En waar nodig vinden wij voor u de best passende oplossing.

Wij staan ook voor u klaar als u meer wilt weten over heel specifieke situaties zoals:

  • de financiële gevolgen van echtscheiding

  • het oversluiten van een hypotheek

  • een pensioenregeling voor uw personeel

  • het verzekeren van het risico op arbeidsongeschiktheid

Heeft u een vraag? Bel, mail of loop gewoon bij ons binnen in Brunssum. Dan kijken we samen met u naar de mogelijkheden.