De omgeving van Adviesburo van Oppen/Pelzer Assurantiën, RegioBank in Brunssum

zekerheuts

Onze kernwaardes zijn onafhankelijk, betrouwbaar, deskundig en betrokken. Wij verkopen advies. Als u behoefte heeft aan hulp of advies over uw financiën, bent u bij ons aan het goede adres.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Lilian  Hameleers

Lilian Hameleers

Adviseur bankzaken
Het ‘huiskamer’ gevoel spreekt me aan. U hoeft geen nummertje te trekken. Niet het afsluiten van het product, maar de dienstverlening daaromheen is van grote waarde voor mij!
Ralph van Gogh

Ralph van Gogh

Adviesbureau van Oppen/ Pelzer in Brunssum bestaat in 2017 alweer 50 jaar! Daar zijn we meer dan trots op. Gestart vanuit de keuken van Theo van Oppen en nu een bedrijf met 23 medewerkers. Vanaf dag één staat uw behoefte centraal. Samen maken we ons daar iedere dag hard voor.

Dienstverlening

Wij zijn er trots op dat wij u als klant een compleet pakket financiële diensten te kunnen bieden. Natuurlijk adviseren wij u nog altijd op het gebied van verzekeringen en zijn wij bemiddelaar bij verkoop en aankoop van onroerend goed, maar we kunnen u ook begeleiden bij het afsluiten van een hypotheek of lening. De betaal- en spaarproducten van RegioBank maken onze dienstverlening compleet. Als Zelfstandig Adviseur bemiddelen wij hiervoor exclusief. Waar mogelijk ontvangen wij geen beloning voor onze diensten van verzekeraars. Bij ons hoort u dus niets over provisie. Wij maken transparante afspraken met u over onze verdiensten.

Tevreden klant

Wekelijks peilen we de klanttevredenheid en we krijgen van onze relaties doorgaans lovende commentaren. Dat vinden we belangrijk. Wij verkopen u advies en geen gebakken lucht. Daarom zitten we naast u als klant, niet tegenover. Samen zoeken we naar de oplossing die het beste bij u past. Kom het eens ervaren!