Uitzicht over vijver en woonwijk in Brunssum

zekerheuts

Onze kernwaardes zijn onafhankelijk, betrouwbaar, deskundig en betrokken. Wij verkopen advies. Als je behoefte hebt aan hulp of advies over je financiën, ben je bij ons aan het goede adres.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Lilian  Hameleers

Lilian Hameleers

Adviseur bankzaken
Het ‘huiskamer’ gevoel spreekt me aan. Je hoeft geen nummertje te trekken. Niet het afsluiten van het product, maar de dienstverlening daaromheen is van grote waarde voor mij!
Ralph van Gogh

Ralph van Gogh

Relatiebeheerder Particulier / Adviseur Bankzaken
Al ruim 30 jaar thuis in bankzaken en verzekeringen. Ik heb daarom een goed inzicht in en overzicht over al je financiële zaken en zoek voor je naar de meest gunstige oplossing.
John Willems

John Willems

Hypotheekadviseur

Al ruim 60 jaar is Zekerheuts hét adres in Brunssum en omgeving voor een breed scala aan financiële diensten. Sinds begin jaren ’80 geldt dat ook voor bankzaken. Recent als zelfstandig adviseur van RegioBank.

Zekerheuts hanteert het motto ’Alles onder 1 dak’ voor particulieren, je bedrijf (de zaak zelf, de eigenaar en het personeel), zzp’ers, verenigingen en stichtingen.

Wij zijn 5 dagen per week van 8.45 tot 17.30 open, waarbij wij je graag persoonlijk te woord staan.

Werkwijze

Zekerheuts staat voor een laagdrempelig contact en is er specifiek voor klanten die een persoonlijke benadering op prijs stellen. Bij ons ben je altijd welkom op kantoor, zowel voor je bankzaken als voor verzekeringen, hypotheken en je pensioen. De vertrouwde en persoonlijke manier van adviseren blijven we voortzetten, met medewerkers die je kennen, die je zelf kent, en die weten waar het om draait. Niet onbelangrijk in de huidige tijd!

Naast bankzaken en verzekeren, ook hypotheken en pensioen

De aankoop van een woning, je financiële toekomst en je inkomen vanaf pensioendatum: allemaal zaken die niet zo eenvoudig zijn. Zekerheuts beschikt over de kennis en ervaring om je inzicht, overzicht en duidelijkheid te kunnen geven. En waar nodig vinden wij voor je de best passende oplossing.

Wij staan ook voor je klaar als je meer wilt weten over heel specifieke situaties zoals:

  • de financiële gevolgen van echtscheiding

  • het oversluiten van een hypotheek

  • een pensioenregeling voor je personeel

  • het verzekeren van het risico op arbeidsongeschiktheid

Heb je een vraag? Bel, mail of loop gewoon bij ons binnen in Brunssum. Dan kijken we samen met je naar de mogelijkheden.