De omgeving van Zuiderhuis, RegioBank in Weert

Zuiderhuis

Zuiderhuis bestaat al meer dan honderd jaar en is een begrip in Zuid-Nederland. We zijn diepgeworteld in je regio en hebben vestigingen in Weert, Horn en Deurne. Ooit zijn we begonnen als onderdeel van een boerencoöperatie. Deze boeren moesten verzekerd worden en zo is het bedrijf ontstaan. Daarna zijn we gegroeid in klanten, diensten en grootte. Met inmiddels meerdere vestigingen zijn wij een waardige speler in de regio maar toch heel toegankelijk en persoonlijk gebleven.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Inge Paulissen

Inge Paulissen

Adviseur Bankzaken
Nicole Saelmans

Nicole Saelmans

Adviseur bankzaken
Femke Hendrix

Femke Hendrix

Adviseur bankzaken

Minder afstand, meer vertrouwen

Er vinden veel ontwikkelingen plaats bij (grote) banken. Veel zaken worden voortaan online geregeld, zonder persoonlijk contact. Niet bij ons. Bij ons kun je nog altijd binnenlopen, kennen we je bij voornaam en zijn we oprecht geïnteresseerd in je. Daarom zijn wij je zelfstandig adviseur van RegioBank.  Samen aan tafel voor een goed gesprek met een kop koffie erbij. We willen namelijk dat je een goed gevoel hebt bij ons, onze diensten en dat je duidelijkheid verkrijgt tot achter de komma. Zo werken we samen, in vertrouwen, aan het verbeteren van je financieel resultaat.

Onze diensten

Bij ons kun je terecht voor verzekeringen tot aan hypotheken, de volledige financiële dienstverlening. Verandert je situatie? Dan veranderen ook je financiën. Wij helpen en adviseren je graag.

Dat betekent niet dat we geen oog meer voor je hebben nadat u een handtekening hebt gezet. Integendeel: wij blijven je financiële situatie volgen en je voorzien van advies omdat wij geloven in duurzame relaties. Hoe beter wij je kennen, hoe gerichter ons advies. Dat is ook de reden dat we al meer dan honderd jaar bestaan. We heten je dan ook van harte welkom op één van onze vestigingen!