Jaaroverzichten

Je jaaroverzicht(en) vind je in Mijn RegioBank en de RegioBank app. Vanaf februari 2024 staat het jaaroverzicht 2023 voor je klaar.

Jouw jaaroverzicht in Mijn RegioBank en de RegioBank app

Je documenten staan in onder het kopje ‘Zelf regelen’ > 'Documenten'. Er zijn twee tabbladen: ‘Mijn documenten’ en ‘Van anderen’.

 • Mijn documenten
  Hier zie je de documenten van de rekeningen waarvan je rekeninghouder, mederekeninghouder of wettelijk vertegenwoordiger bent.

 • Van anderen
  Hier zie je de documenten van de rekeningen waarvan je de gemachtigde of bewindvoerder bent. Heb je deze rol niet op een van je rekeningen, dan is dit tabblad niet zichtbaar.

Goed om te weten: heb je een zakelijke rekening? Dan ontvang je het jaaroverzicht van je zakelijke rekening(en), hypotheek en rekening courant krediet altijd per post.

Bij ‘Soort document’ (links bovenaan) kies je welk document, bijvoorbeeld: Jaaroverzicht

Bij ‘Product’ kies je voor: Betalen, Sparen, Lenen, Hypotheek, Beleggen of “Alle producten”

Bij ‘Ontvangen in’ kies je het jaar waarover je het overzicht wilt zien.

Vervolgens kun je op de getoonde regel(s) klikken. In het vervolgscherm kun je overzichten downloaden of printen voor je eigen administratie.

Jaaroverzichten digitaal

 • Betaal- en spaarrekening: kies zelf welk overzicht je wilt zien. Je kunt een overzicht inzien van alle rekeningen waarvan je gemachtigde, mederekeninghouder of wettelijk vertegenwoordiger bent.
 • Bankspaarrekening: je vindt overzichten van de producten Gouden Handdrukrekening, Lijfrente Sparen, Lijfrentenieren en Aanvullend Pensioen rekening.
 • Beleggen: in het jaaroverzicht voor beleggen staat het begin- en eindsaldo van je geldrekening, de begin- en eindwaarde van je portefeuille en het ontvangen dividend. Je ontvangt ook een kostenoverzicht waarin je kunt zien wat je rendement is, als de door jou betaalde kosten eraf gehaald zijn.
 • Hypotheek: op je jaaroverzicht vind je de waarde van de spaarpolis binnen de Spaarhypotheek en Spaarrekening Hypotheek. Heb je een levensverzekering bij je hypotheek? Dan krijg je van de verzekeraar het jaaroverzicht van deze verzekering.

Let op: In de documenten met de naam 'Jaaroverzicht' zie je alleen de rekeningen waarvan jij rekeninghouder bent. Rekeningen waarvan je mederekeninghouder of wettelijk vertegenwoordiger bent, kun je terugvinden in het document 'Totaaloverzicht Rekeningen'.

  Wil je een toelichting op de bedragen die op je jaaroverzicht van je hypotheek staan? En wil je meer weten over de belangrijkste fiscale regels? Lees dan de informatie 'Toelichting jaaroverzicht hypotheek 2023'.

  Inloggen in Mijn RegioBank

  Geen Mijn RegioBank

  Als je geen Mijn RegioBank hebt, dan krijg je je jaaroverzicht per post. Wil je het jaaroverzicht ook digitaal?

  Vraag dan Mijn RegioBank aan.

   Vergoedingenstaat

   Er is ook een apart overzicht per betaalrekening beschikbaar, dit noemen we vergoedingenstaat. Daarmee krijg je inzicht in de kosten voor het gebruik van de betaalrekening.

   Ben je verhuisd?

   Dan kan het voorkomen dat we het jaaroverzicht naar je oude adres hebben verstuurd. Wat kun je doen?

   • Vraag de bewoners van je oude adres om de post naar jou door te sturen.
   • Geef je adreswijziging door .
   • In plaats van de nieuwe bewoners te vragen om je post door te sturen, kun je ook een nieuw overzicht aanvragen via je zelfstandig adviseur.