Jaaroverzichten

Uw jaaroverzicht(en) vindt u in Mijn RegioBank en de Mobiel Bankieren app. Vanaf februari 2023 staat het jaaroverzicht 2022 voor u klaar.

Uw jaaroverzicht in Mijn RegioBank en de Mobiel Bankieren app

U vindt uw documenten in Mijn RegioBank onder het kopje ‘Documenten’. Er zijn twee tabbladen: ‘Mijn documenten’ en ‘Van anderen’.

 • Mijn documenten
  Hier ziet u de documenten van de rekeningen waarvan u rekeninghouder, mederekeninghouder of wettelijk vertegenwoordiger bent.

 • Van anderen
  Hier ziet u de documenten van de rekeningen waarvan u de gemachtigde of bewindvoerder bent. Heeft u deze rol niet op een van uw rekeningen, dan is dit tabblad niet zichtbaar.

Goed om te weten: heeft u een zakelijke rekening? Dan ontvangt u het jaaroverzicht van uw zakelijke rekening(en), hypotheek en rekening courant krediet altijd per post.

Bij ‘Soort document’ (links bovenaan) kiest u welk document, bijvoorbeeld: Jaaroverzicht

Bij ‘Product’ kiest u voor: Betalen, Sparen, Lenen, Hypotheek, Beleggen of “Alle producten”

Bij ‘Ontvangen in’ kiest u het jaar waarover u het overzicht wilt zien.

Vervolgens kunt u op de getoonde regel(s) klikken. In het vervolgscherm kunt u overzichten downloaden of printen voor uw eigen administratie.

Jaaroverzichten digitaal

 • Betaal- en spaarrekening: kies zelf welk overzicht u wilt zien. U kunt een overzicht inzien van alle rekeningen waarvan u gemachtigde, mederekeninghouder of wettelijk vertegenwoordiger bent.
 • Bankspaarrekening: u vindt overzichten van de producten Gouden Handdrukrekening, Lijfrente Sparen, Lijfrentenieren en Aanvullend Pensioen rekening.
 • Beleggen: in het jaaroverzicht voor beleggen staat het begin- en eindsaldo van uw geldrekening, de begin- en eindwaarde van uw portefeuille en het ontvangen dividend. U ontvangt ook een kostenoverzicht waarin u kunt zien wat uw rendement is, als de door u betaalde kosten eraf gehaald zijn.
 • Hypotheek: op uw jaaroverzicht vindt u de waarde van de spaarpolis binnen de Spaarhypotheek en Spaarrekening Hypotheek. Heeft u een levensverzekering bij uw hypotheek? Dan krijgt u van de verzekeraar het jaaroverzicht van deze verzekering.

Let op: In de documenten met de naam 'Jaaroverzicht' ziet u alleen de rekeningen waarvan u rekeninghouder bent. Rekeningen waarvan u mederekeninghouder of wettelijk vertegenwoordiger bent, kunt terugvinden in het document 'Totaaloverzicht Rekeningen'.

  Wilt u een toelichting op de bedragen die op uw jaaroverzicht van uw hypotheek staan? En wilt u meer weten over de belangrijkste fiscale regels? Lees dan de informatie 'Uw hypotheek en de belasting in 2022'.

  Inloggen in Mijn RegioBank

  Geen Mijn RegioBank

  Als u geen Mijn RegioBank heeft, dan krijgt u uw jaaroverzicht per post. Wilt u het jaaroverzicht ook digitaal? Vraag dan Mijn RegioBank aan.

   Vergoedingenstaat

   Er is ook een apart overzicht per betaalrekening beschikbaar, dit noemen we vergoedingenstaat. Daarmee krijgt u inzicht in de kosten voor het gebruik van de betaalrekening.

   Bent u verhuisd?

   Dan kan het voorkomen dat we het jaaroverzicht naar uw oude adres hebben verstuurd. Wat kunt u doen?

   • Vraag de bewoners van uw oude adres om de post naar u door te sturen.
   • Geef uw adreswijziging door.
   • In plaats van de nieuwe bewoners te vragen om uw post door te sturen, kunt u ook een nieuw overzicht aanvragen via uw Zelfstandig Adviseur.