Voorwaarden Keuzedeposito

In de voorwaarden lees je wat je van ons kunt verwachten. En ook wat wij van je verwachten. We hebben hier alle voorwaarden en belangrijke informatie voor Keuzedeposito op een rijtje gezet.

Voorwaarden Keuzedeposito

In dit document lees je informatie over je spaarrekening en welke afspraken er gelden. Bijvoorbeeld dat we een periode afspreken waarin je je geld niet zomaar kunt opnemen. Ook lees je hoe je je rekening gebruikt. Bijvoorbeeld hoe je geld overboekt. En je leest wat je moet doen om Spaar-op-Maat veilig te gebruiken.

Voorwaarden Mijn RegioBank

In dit document krijg je informatie over Mijn Regiobank en zie je welke afspraken gelden als je online je geldzaken regelt. Bijvoorbeeld dat je zelf altijd goed moet controleren welke gegevens je invoert. Verder lees je wat je moet doen om veilig online te bankieren.

Reglement Spaarrekeningen

We hebben verschillende spaarrekeningen. Voor veel informatie en afspraken over deze rekeningen geldt dat ze voor al onze spaarrekeningen hetzelfde zijn. Die afspraken hebben we daarom bij elkaar gezet in het ‘Reglement Spaarrekeningen’. Bijvoorbeeld of je met iemand anders een spaarrekening kunt hebben.

Algemene Bankvoorwaarden

In deze voorwaarden staan basisregels waaraan wij ons als bank moeten houden en jij ook. Deze gelden voor alle producten en diensten die je van ons afneemt. Het gaat hier om rechten en verplichtingen van jou en van ons. Omdat dit voorwaarden van alle banken samen zijn, zijn ze anders geschreven dan onze andere voorwaarden.

Tarievenwijzer Betalen en Sparen

In de Tarievenwijzer Betalen en Sparen vind je alle tarieven voor onze betaal- en spaarrekeningen.

Andere belangrijke informatie

Lees hoe je contact met ons opneemt, wat je moet doen als je een klacht hebt en meer over het recht van bedenktijd bij een overeenkomst op afstand. Ook vertellen we je wat we met je gegevens doen en wat we doen om je gegevens te beschermen. Met het Informatieblad heb je helder op 1 A4 wat je van je spaarrekening en van ons mag verwachten. En wat we van jou verwachten.