Voorwaarden Keuzedeposito

In de voorwaarden leest u wat u van ons kunt verwachten. En ook wat wij van u verwachten. We hebben hier alle voorwaarden en belangrijke informatie voor Keuzedeposito op een rijtje gezet.

Voorwaarden Keuzedeposito

In dit document leest u informatie over uw spaarrekening en welke afspraken er gelden. Bijvoorbeeld dat we een periode afspreken waarin u uw geld niet zomaar kunt opnemen. Ook leest u hoe u uw rekening gebruikt. Bijvoorbeeld hoe u geld overboekt. En u leest wat u moet doen om Spaar-op-Maat veilig te gebruiken.

Voorwaarden Mijn RegioBank

In dit document krijgt u informatie over Mijn Regiobank en ziet u welke afspraken gelden als u online uw geldzaken regelt. Bijvoorbeeld dat u zelf altijd goed moet controleren welke gegevens u invoert. Verder leest u wat u moet doen om veilig online te bankieren.

Reglement Spaarrekeningen

We hebben verschillende spaarrekeningen. Voor veel informatie en afspraken over deze rekeningen geldt dat ze voor al onze spaarrekeningen hetzelfde zijn. Die afspraken hebben we daarom bij elkaar gezet in het ‘Reglement Spaarrekeningen’. Bijvoorbeeld of je met iemand anders een spaarrekening kunt hebben.

Algemene Bankvoorwaarden

In deze voorwaarden staan basisregels waaraan wij ons als bank moeten houden en u ook. Deze gelden voor alle producten en diensten die u van ons afneemt. Het gaat hier om rechten en verplichtingen van u en van ons. Omdat dit voorwaarden van alle banken samen zijn, zijn ze anders geschreven dan onze andere voorwaarden.

Tarievenwijzer Betalen en Sparen

In de Tarievenwijzer Betalen en Sparen vindt u alle tarieven voor onze betaal- en spaarrekeningen.

Andere belangrijke informatie

Lees hoe u contact met ons opneemt, wat u moet doen als u een klacht heeft en meer over het recht van bedenktijd bij een overeenkomst op afstand. Ook vertellen we u wat we met uw gegevens doen en wat we doen om uw gegevens te beschermen. Met het Informatieblad heb je helder op 1 A4 wat je van je spaarrekening en van ons mag verwachten. En wat we van jou verwachten.