Voorwaarden en andere juridische informatie

Op deze pagina vind je veel informatie over onze producten en diensten.

Voorwaarden van producten

In de voorwaarden lees je wat je van ons kunt verwachten. En ook wat wij van je verwachten. Je vindt hier alle voorwaarden van onze producten.

Voorwaarden van producten

Algemene Bankvoorwaarden

In deze voorwaarden staan basisregels waaraan wij ons als bank moeten houden en jij ook. Deze gelden voor alle producten en diensten die je van ons afneemt. Het gaat hier om rechten en verplichtingen van jou en van ons.

Goed om te weten: de Consumentenbond heeft bekend gemaakt dat het wettelijke niveau van consumentenbescherming inmiddels zo hoog is dat afspraken met brancheorganisaties over tweezijdige (= door de Consumentenbond goedgekeurde) algemene voorwaarden niet meer nodig zijn. Daarom heeft de Consumentenbond per 1 januari 2024 zijn verbondenheid aan alle lopende tweezijdige algemene voorwaarden beëindigd. De Consumentenbond is vanaf deze datum niet meer betrokken bij de ABV. Dit geldt niet alleen voor de ABV maar voor alle circa zestig met brancheorganisaties afgesproken tweezijdige algemene voorwaarden. Voor alle duidelijkheid: De inhoud van de ABV verandert niet. Voor verdere informatie verwijzen wij graag naar de site van de Consumentenbond Tweezijdige voorwaarden en Q&A.

Algemene Bankvoorwaarden (pdf) 556,72 KB

Andere belangrijke informatie

In de dienstenwijzer’ lees je hoe je contact met ons opneemt, wat je moet doen als je een klacht hebt en meer over het recht van bedenktijd bij een overeenkomst op afstand. Ook vertellen we je in ons ‘Privacy en cookiereglement’ wat we met je gegevens doen en wat we doen om je gegevens te beschermen.

Dienstenwijzer - Wat je moet weten over RegioBank (pdf) 59,13 KB

Privacy- en cookiereglement (pdf) 95,31 KB

Disclaimer

Als je deze website bezoekt en gebruikt, ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van regiobank.nl.

Gebruiksvoorwaarden