Voorwaarden Aanvullend Pensioen Uitkeringsrekening

In de voorwaarden leest u wat u van ons kunt verwachten. Maar ook wat wij van u verwachten. We hebben hier alle voorwaarden en belangrijke informatie voor Aanvullend Pensioen Uitkeringsrekening op een rijtje gezet.

Voorwaarden Aanvullend Pensioen Uitkeringsrekening

In dit document leest u informatie over uw Aanvullend Pensioen Uitkeringsrekening en welke afspraken er gelden. Ook leest u hoe u uw Uitkeringsrekening moet gebruiken.

Voorwaarden Mijn RegioBank

In dit document krijgt u informatie over Mijn Regiobank en ziet u welke afspraken gelden als u online uw geldzaken regelt. Bijvoorbeeld dat u zelf altijd goed moet controleren welke gegevens u invoert. Verder leest u wat u moet doen om veilig online te bankieren.

Reglement Spaarrekeningen

We hebben verschillende spaarrekeningen. Voor veel informatie en afspraken over deze rekeningen geldt dat ze voor al onze spaarrekeningen hetzelfde zijn. Die afspraken hebben we daarom bij elkaar gezet in het Reglement Spaarrekeningen. Hiernaast zijn er aparte voorwaarden die voor uw spaarrekening gelden.

Algemene Bankvoorwaarden

In deze voorwaarden staan basisregels waaraan wij ons als bank moeten houden en u ook. Deze gelden voor alle producten en diensten die u van ons afneemt. Het gaat hier om rechten en verplichtingen van u en van ons. Omdat dit voorwaarden van alle banken samen zijn, zijn ze anders geschreven dan onze andere voorwaarden.

Andere belangrijke informatie

Lees onder andere hoe u contact met ons opneemt, wat u moet doen als u een klacht heeft en meer over het recht van bedenktijd bij een overeenkomst op afstand. Ook vertellen we u wat we met uw gegevens doen en wat we doen om uw gegevens te beschermen.

Niet kunnen vinden wat u zocht?

Of ga naar de servicepagina