Voorwaarden en tarieven Themabeleggen

In de voorwaarden lees je wat je van ons kunt verwachten. En ook wat wij van je verwachten. We hebben hier alle voorwaarden en belangrijke informatie voor Themabeleggen op een rijtje gezet.

Reglement Themabeleggen

In dit document lees je informatie over RegioBank Themabeleggen en welke afspraken er gelden. Bijvoorbeeld dat we bij RegioBank Themabeleggen geen beleggingsadvies geven. En dat je zelf kiest in welk beleggingsfonds je wilt beleggen. Ook lees je meer over de aan- en verkoop van beleggingsfondsen.

Voorwaarden Mijn RegioBank

In dit document krijg je informatie over Mijn Regiobank en zie je welke afspraken gelden als je online je geldzaken regelt. Bijvoorbeeld dat je zelf altijd goed moet controleren welke gegevens je invoert. Verder lees je wat je moet doen om veilig online te bankieren

Algemene Bankvoorwaarden

In deze voorwaarden staan basisregels waaraan wij ons als bank moeten houden en jij ook. Deze gelden voor alle producten en diensten die je van ons afneemt. Het gaat hier om rechten en verplichtingen van jou en van ons.

Tarieven Beleggen

In het Kostenoverzicht Beleggen vind je alle tarieven voor onze beleggingsdiensten

Orderuitvoeringsbeleid RegioBank

Voor het uitvoeren van jouw beleggingsorders is een orderuitvoeringsbeleid opgesteld.

Andere belangrijke informatie

Geld op de beleggingsrekening van RegioBank Themabeleggen valt onder het depositogarantiestelsel. Je beleggingen zelf vallen daar niet onder. Lees meer over de bescherming van het geld op je beleggingsrekening en bekijk het ‘Informatieblad Depositogarantiestelsel’.

In de dienstenwijzer’ lees je hoe je contact met ons opneemt, wat je moet doen als je een klacht hebt en meer over het recht van bedenktijd bij een overeenkomst op afstand. Ook vertellen we je in ons ‘Privacy en cookiereglement’ wat we met je gegevens doen en wat we doen om je gegevens te beschermen.

Hoe werkt beleggen bij RegioBank?