Voorwaarden en tarieven Doelbeleggen

In de voorwaarden leest u wat u van ons kunt verwachten. En ook wat wij van u verwachten. We hebben hier alle voorwaarden en belangrijke informatie voor Doelbeleggen op een rijtje gezet.

Let op: met beleggen loopt u risico en maakt u kosten. U kunt uw inleg of een deel daarvan verliezen.

Reglement Doelbeleggen

In dit document leest u informatie over RegioBank Doelbeleggen en welke afspraken er gelden. Bijvoorbeeld dat we bij RegioBank Doelbeleggen geen beleggingsadvies geven. En dat u zelf kiest in welk beleggingsfonds u wilt beleggen. Ook leest u meer over de aan- en verkoop van beleggingsfondsen.

Voorwaarden Mijn RegioBank

In dit document krijgt u informatie over Mijn Regiobank en ziet u welke afspraken gelden als u online uw geldzaken regelt. Bijvoorbeeld dat u zelf altijd goed moet controleren welke gegevens u invoert. Verder leest u wat u moet doen om veilig online te bankieren

Algemene Bankvoorwaarden

In deze voorwaarden staan basisregels waaraan wij ons als bank moeten houden en u ook. Deze gelden voor alle producten en diensten die u van ons afneemt. Het gaat hier om rechten en verplichtingen van u en van ons.

Tarieven Beleggen

In het Kostenoverzicht Beleggen vindt u alle tarieven voor onze beleggingsdiensten

Andere belangrijke informatie

Geld op de beleggingsrekening van RegioBank Doelbeleggen valt onder het depositogarantiestelsel. Uw beleggingen zelf vallen daar niet onder. Lees meer over de bescherming van het geld op uw beleggingsrekening en bekijk het ‘Informatieblad Depositogarantiestelsel’.

In de dienstenwijzer’ leest u hoe u contact met ons opneemt, wat u moet doen als u een klacht heeft en meer over het recht van bedenktijd bij een overeenkomst op afstand. Ook vertellen we u in ons ‘Privacy en cookiereglement’ wat we met uw gegevens doen en wat we doen om uw gegevens te beschermen.