Voorwaarden Plus Betalen

In de voorwaarden lees je wat je van ons kunt verwachten. En ook wat wij van jou verwachten. We hebben hier alle voorwaarden en belangrijke informatie voor Plus Betalen op een rijtje gezet.

Voorwaarden Plus Betalen

In dit document lees je informatie over je betaalrekening en welke afspraken er gelden. Ook lees je wat je nodig hebt om je betaalrekening te gebruiken, zoals de betaalpas en Mijn RegioBank.

Voorwaarden Mijn RegioBank

In dit document krijg je informatie over Mijn Regiobank en zie je welke afspraken gelden als je online je geldzaken regelt. Bijvoorbeeld dat je zelf altijd goed moet controleren welke gegevens je invoert. Verder lees je wat je moet doen om veilig online te bankieren

Reglement Privérekening

In dit reglement lees je wat je nodig hebt om te betalen en wat je moet weten over betalen en je betaalrekening. Voor je betaalrekening gelden verschillende voorwaarden waaraan je je moet houden en wij ook. Dit Reglement Privérekening geldt voor al onze betaalrekeningen. Daarnaast zijn er aparte voorwaarden die voor je particuliere betaalrekening gelden.

Algemene Bankvoorwaarden

In deze voowaarden staan basisregels waaraan wij ons als bank moeten houden en jij ook. Deze gelden voor alle producten en diensten die je van ons afneemt. Het gaat hier om rechten en verplichtingen van jou en van ons.

Tarieven van Plus Betalen

In de Tarievenwijzer Betalen en Sparen vind je alle tarieven voor onze betaal- en spaarrekeningen.

Andere belangrijke informatie

Lees onder andere hoe je contact met ons opneemt, wat je moet doen als je een klacht hebt en het recht van bedenktijd bij een overeenkomst op afstand. Ook vertellen we wat we doen om je gegevens te beschermen.

Informatie over betalingen naar gesanctioneerde landen

Zoek je iets anders?

Of ga naar de servicepagina