Voorwaarden Plus Betalen

In de voorwaarden leest u wat u van ons kunt verwachten. En ook wat wij van u verwachten. We hebben hier alle voorwaarden en belangrijke informatie voor Plus Betalen op een rijtje gezet.

Voorwaarden Plus Betalen

In dit document leest u informatie over uw betaalrekening en welke afspraken er gelden. Ook leest u wat u nodig heeft om uw betaalrekening te gebruiken, zoals de betaalpas en Mijn RegioBank.

Voorwaarden Mijn RegioBank

In dit document krijgt u informatie over Mijn Regiobank en ziet u welke afspraken gelden als u online uw geldzaken regelt. Bijvoorbeeld dat u zelf altijd goed moet controleren welke gegevens u invoert. Verder leest u wat u moet doen om veilig online te bankieren

Reglement Privérekening

In dit reglement leest u wat u nodig heeft om te betalen en wat u moet weten over betalen en uw betaalrekening. Voor uw betaalrekening gelden verschillende voorwaarden waaraan u zich moet houden en wij ook. Dit Reglement Privérekening geldt voor al onze betaalrekeningen. Daarnaast zijn er aparte voorwaarden die voor uw particuliere betaalrekening gelden.

Algemene Bankvoorwaarden

In deze voowaarden staan basisregels waaraan wij ons als bank moeten houden en u ook. Deze gelden voor alle producten en diensten die u van ons afneemt. Het gaat hier om rechten en verplichtingen van u en van ons.

Tarieven van Plus Betalen

In de Tarievenwijzer Betalen en Sparen vindt u alle tarieven voor onze betaal- en spaarrekeningen.

Andere belangrijke informatie

Lees onder andere hoe u contact met ons opneemt, wat u moet doen als u een klacht heeft en het recht van bedenktijd bij een overeenkomst op afstand. Ook vertellen wat we doen om uw gegevens te beschermen.

Informatie over betalingen naar gesanctioneerde landen

Zoekt u iets anders?

Of ga naar de servicepagina