Kantoor van Aa-stad Adviesgroep

Aa-Stad Adviesgroep B.V.

Aastad Adviesgroep bestaat al sinds 1977. Ons kantoor is begonnen onder een andere naam. In 1998 werd de naam veranderd en verhuisden wij naar de huidige locatie. Het pand waar wij nu zitten diende vroeger als kazerne van de marechaussee. Dit zorgt voor een unieke uitstraling. De locatie is makkelijk bereikbaar. Er is ook voldoende parkeergelegenheid. Sinds begin 2017 zijn wij zelfstandig adviseur van RegioBank.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

René Dollekamp

René Dollekamp

Directeur/ Adviseur
Ik ben bijna 25 jaar werkzaam in de financiële dienstverlening maar zie iedere werkdag in deze branche weer als een nieuwe uitdaging. Samenwerken met de klant geeft mij veel voldoening.
Marcel Oomens

Marcel Oomens

Directeur/ Adviseur
Ik heb ruim 30 jaar ervaring als financieel adviseur. Eerlijk en goed advies staat voorop! Dagelijks ben ik met veel plezier voor de klant aan het werk in de financiële dienstverlening.
Dianne Olsman

Dianne Olsman

Binnendienst / Schadebehandelaar
Met een brede glimlach sta ik je altijd te woord. Al bijna 20 jaar. Dienstverlening van Regiobank is een mooie aanvulling op de diensten van Aastad. Ik help je graag met het regelen van je bankzaken.
Jeroen Oomens

Jeroen Oomens

Adviseur
Ik help graag met je bankzaken. Ook als het om een zakelijke rekening gaat. Persoonlijk contact met de klanten is leuk en elke werkdag verloopt anders. Ik hoop onze klanten nog jaren te kunnen helpen.
Jeroen Oude Avenhuis

Jeroen Oude Avenhuis

Adviseur hypotheken
Ik richt mij vooral op hypotheekadvies. Alles wat je wilt weten hierover, kan ik je tot in de puntjes uitleggen. Ook help ik je graag met je RegioBank vragen over particuliere en zakelijke rekeningen.
Jacquelien Kroeze

Jacquelien Kroeze

Commerciële binnendienst
Als medewerkster RegioBank regel ik, naast verzekeringen, bankzaken voor onze klanten. Ieder met eigen wens en doel. Elke dag is anders, wat een mooie variatie geeft aan mijn dagelijkse werkzaamheden.
Merle  Kamphuis

Merle Kamphuis

Adviseur Bankzaken

Gemoedelijk

Klanten zijn gewend om even snel langs te komen bij ons kantoor. Onze medewerkers hebben daarom directe lijntjes met de klanten. Wij willen de klanten leren kennen. Bij Aastad vinden wij gemoedelijkheid belangrijk. Je moet je welkom voelen. Onze klanten worden direct goed geholpen. Als zelfstandig adviseur van RegioBank weten wij waar we het over hebben.

Wegnemen van zorgen

Onze acht medewerkers zitten op hetzelfde niveau als de klant. Er is geen afstand zoals bij een traditionele bank. Wij nemen graag je financiële zorgen weg. Aastad Adviesgroep is een onafhankelijk en vernieuwend financieel bureau. Wij adviseren je bij verzekeringen, hypotheken en bankzaken. Bij ons allround advieskantoor staan de wensen en behoeftes van onze klant centraal!