De omgeving van Acam Assurantien B.V., RegioBank in Beneden Leeuwen

Acam Assurantien B.V.

U vindt Acam Assurantiën al meer dan 35 jaar in Beneden Leeuwen. Wij adviseren u graag over uw hypotheek, pensioen en verzekeringen. En ook voor uw bankzaken bent u bij ons aan het juiste adres!

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Mathieu Gerritsen

Mathieu Gerritsen

Adviseur schadeverzekeringen en bankzaken
Sinds 2000 ben ik adviseur bij Acam op het gebied van schadeverzekeringen en bankzaken. Ik maak graag tijd voor een persoonlijk gesprek om uw wensen te inventariseren en daar invulling aan te geven.
Marco Janssen

Marco Janssen

Financiële administratie en adviseur bankzaken
Al vanaf 1999 beheer ik de betaal- en spaarrekening van ACAM. De stap voor mij om ù te adviseren over ùw betaal- en spaarrekening, was dus een logische. U bent bij mij van harte welkom.
Stephan Wijnekus

Stephan Wijnekus

Financieel adviseur en directeur Acam Assurantiën
Naast de verantwoordelijkheid voor de dagelijkse leiding samen met Bas van Gent, ben ik buitendienstmedewerker voor particuliere en zakelijke verzekeringen. Daarnaast ben ik ook Pensioenadviseur.
Bas van Gent

Bas van Gent

Financieel adviseur en directeur Acam Assurantiën
Samen met Stephan voer ik de dagelijkse leiding. En werk ik als buitendienstmedewerker voor onze particuliere en zakelijke klanten. Mijn specialisatie? Complexe zakelijke risico's en hypotheken.

Een gerust gevoel

Verzekeringen zijn nodig om risico's af te dekken die u zelf niet kunt dragen. Stel dat uw huis afbrandt, dan kunt u de kosten voor zo'n schade waarschijnlijk niet zelf dragen. In plaats daarvan betaalt u premie voor een verzekering. En uw verzekeraar betaalt vervolgens de schade. Dat geeft u een gerust gevoel.

Als u op zoek gaat naar een verzekering voor uw auto of woning zijn er honderden verschillende aanbieders, met duizenden producten waar u uit kunt kiezen. Hoe zorgt u dat u door de bomen het bos nog ziet? Wellicht kiest u de goedkoopste verzekering. Maar is dat ook de beste?

Waarom verzekeren via Acam Assurantiën?

Als u niet goed verzekerd bent, kan dit grote gevolgen hebben voor uw financiële toekomst! Inmiddels kunt u vrijwel alles kopen via internet, ook verzekeringen. Dat kan soms handig zijn. Het is vaak met een paar muisklikken geregeld en een paar euro voordeliger. Maar op het moment dat u een schade krijgt, staat u er alleen voor. Het internet helpt u niet. Maar wij wel.  

Wij adviseren u over de meest geschikte verzekeringsproducten en kijken naar uw situatie en wensen En als een bepaalde verzekering in uw situatie overbodig is, dan hoort u dat ook.

Wij beschikken over speciale vergelijkingssoftware en productoverzichten van zeer veel verschillende verzekeraars. Dit levert een compleet beeld op van alle mogelijke verzekeringsoplossingen. Niet alleen op premie, maar ook op de inhoud van de diverse voorwaarden. Gecombineerd met onze branchekennis, bieden wij u een optimaal verzekeringspakket.

Natuurlijk zorgen wij ook dat we op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen in de verzekeringsbranche en heeft u schade? Dan zijn we echt uw partner. Onze schadespecialist onderhandelt namens u en adviseert u bij de nodige stappen. We zorgen ervoor dat het afwikkelen van de schade zo snel mogelijk achter de rug is. En met ons netwerk van schadeherstellers, timmerbedrijven, schilders, installateurs etc., bewerkstelligen wij voor u een spoedig herstel van uw schade.

Gemak van alles onder één dak

Bij Acam werken 14 mensen met ieder hun specialisme. Van verzekeringen en hypotheken tot pensioenen. Zowel particulier als bedrijfsmatig. Maar ook voor sparen en betalen. U kunt bij ons -als Zelfstandig Adviseur van RegioBank- terecht voor al uw bankzaken. Uw bankzaken doen bij diegene die u kent en vertrouwt. Gewoon even binnenlopen zonder afspraak, waar kan dat nog? Bij Acam!