De omgeving van Acam Assurantien B.V., RegioBank in Beneden Leeuwen

Acam Assurantien B.V.

Je vindt Acam Assurantiën al meer dan 35 jaar in Beneden Leeuwen. Wij adviseren je graag over je hypotheek, pensioen en verzekeringen. En ook voor je bankzaken ben je bij ons aan het juiste adres!

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Mathieu Gerritsen

Mathieu Gerritsen

Adviseur schadeverzekeringen en bankzaken
Sinds 2000 ben ik adviseur bij Acam op het gebied van schadeverzekeringen en bankzaken. Ik maak graag tijd voor een persoonlijk gesprek om je wensen te inventariseren en daar invulling aan te geven.
Marco Janssen

Marco Janssen

Financiële administratie en adviseur bankzaken
Al vanaf 1999 beheer ik de betaal- en spaarrekening van ACAM. De stap voor mij om je te adviseren over je betaal- en spaarrekening, was dus een logische. Je bent bij mij van harte welkom.
Stephan Wijnekus

Stephan Wijnekus

Financieel adviseur en directeur Acam Assurantiën
Naast de verantwoordelijkheid voor de dagelijkse leiding samen met Bas van Gent, ben ik buitendienstmedewerker voor particuliere en zakelijke verzekeringen. Daarnaast ben ik ook Pensioenadviseur.
Bas van Gent

Bas van Gent

Financieel adviseur en directeur Acam Assurantiën
Samen met Stephan voer ik de dagelijkse leiding. En werk ik als buitendienstmedewerker voor onze particuliere en zakelijke klanten. Mijn specialisatie? Complexe zakelijke risico's en hypotheken.

Een gerust gevoel

Verzekeringen zijn nodig om risico's af te dekken die je zelf niet kunt dragen. Stel dat je huis afbrandt, dan kun je de kosten voor zo'n schade waarschijnlijk niet zelf dragen. In plaats daarvan betaal je premie voor een verzekering. En je verzekeraar betaalt vervolgens de schade. Dat geeft je een gerust gevoel.

Als je op zoek gaat naar een verzekering voor je auto of woning zijn er honderden verschillende aanbieders, met duizenden producten waar je uit kunt kiezen. Hoe zorg je dat je door de bomen het bos nog ziet? Wellicht kies je de goedkoopste verzekering. Maar is dat ook de beste?

Waarom verzekeren via Acam Assurantiën?

Als je niet goed verzekerd bent, kan dit grote gevolgen hebben voor je financiële toekomst! Inmiddels kun je vrijwel alles kopen via internet, ook verzekeringen. Dat kan soms handig zijn. Het is vaak met een paar muisklikken geregeld en een paar euro voordeliger. Maar op het moment dat je een schade krijgt, sta je er alleen voor. Het internet helpt je niet. Maar wij wel.  

Wij adviseren je over de meest geschikte verzekeringsproducten en kijken naar je situatie en wensen. En als een bepaalde verzekering in je situatie overbodig is, dan hoor je dat ook.

Wij beschikken over speciale vergelijkingssoftware en productoverzichten van zeer veel verschillende verzekeraars. Dit levert een compleet beeld op van alle mogelijke verzekeringsoplossingen. Niet alleen op premie, maar ook op de inhoud van de diverse voorwaarden. Gecombineerd met onze branchekennis, bieden wij je een optimaal verzekeringspakket.

Natuurlijk zorgen wij ook dat we op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen in de verzekeringsbranche en heb je schade? Dan zijn we echt je partner. Onze schadespecialist onderhandelt namens jou en adviseert je bij de nodige stappen. We zorgen ervoor dat het afwikkelen van de schade zo snel mogelijk achter de rug is. En met ons netwerk van schadeherstellers, timmerbedrijven, schilders, installateurs etc., bewerkstelligen wij voor je een spoedig herstel van je schade.

Gemak van alles onder één dak

Bij Acam werken 14 mensen met ieder hun specialisme. Van verzekeringen en hypotheken tot pensioenen. Zowel particulier als bedrijfsmatig. Maar ook voor sparen en betalen. Je kunt bij ons als zelfstandig adviseur van RegioBank terecht voor al je bankzaken. Je bankzaken doen bij diegene die je kent en vertrouwt. Gewoon even binnenlopen zonder afspraak, waar kan dat nog? Bij Acam!