De omgeving van Administratiekantoor H. Nelissen, RegioBank in Thorn

Administratiekantoor H. Nelissen

Administratiekantoor H. Nelissen V.O.F. in Thorn richt zich op het verzorgen van administraties, salarisadministraties en belastingzaken voor bedrijven en voor particulieren. Onze klanten bevinden zich voornamelijk in de regio’s Midden- en Zuid Limburg maar ook in het noorden van Limburg en  Noord-Brabant en verder is natuurlijk iedereen welkom!

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Hans Nelissen

Hans Nelissen

Eigenaar, Hoofdadministrateur en adviseur
Werkzaam sinds 1 januari 1989. Ik ben ontzettend trots op ons geweldige team! Kom eens langs, je bent van harte welkom.
Stan Ehlen

Stan Ehlen

Hoofdadministrateur
Ik ben hier werkzaam sinds 2000. Het mooie aan mijn functie is dat je veel waardering krijgt voor het werk dat je verricht.
Monique Nelissen-Nijs

Monique Nelissen-Nijs

Eigenaar en adviseur
Na 24 jaar voelt iedere dag weer als 24 jaar geleden. Ons kent ons en als je de klanten, van jong tot oud, kunt helpen bij hun financiële bankzaken, dan geeft je dat zo’n grote voldoening. De klanten voelen geen schroom om binnen te komen en dat voelt goed.
Roy Lupsen

Roy Lupsen

Administrateur en facturering
Ik heb het ontzettend naar mijn zin in dit vaste en gezellig team en ik houd van mijn werk. Dit werk is voor mij als een hobby. Ik streef ernaar om mijn werk zo goed mogelijk voor de klant te doen.
Helmy Nijs

Helmy Nijs

Loonadministratie en baliewerkzaamheden
Het leuke aan mijn werk is dat een klant naar alle tevredenheid geholpen wordt. Het gebeurt met regelmaat dat een klant dit laat merken door iets lekkers te brengen voor de goede service die wij hebben gegeven. Daar krijg je een hoop energie door!
Mike  Dierx

Mike Dierx

Administrateur
We hebben een gezellig en succesvol team. Ik kom elke dag met plezier naar mijn werk. Verder probeer ik mijn werk altijd zo goed mogelijk uit te voeren. Voor de klanten en voor mijn collega’s!
Ivo  Nelissen

Ivo Nelissen

Administrateur
Wij proberen ons werk zo goed mogelijk samen te doen zodat wij voor de klant het maximale uit hun administratie kunnen halen. Dat geeft echt voldoening.
Ron Willems

Ron Willems

Administrateur
Als assistent account heb ik de afgelopen jaren veel werkervaring opgedaan binnen het MKB. Hierdoor heb ik veel kennis over het opstellen van jaarrekeningen en het verzorgen van fiscale aangiften. Ik ondersteun klanten en collega’s met diverse werkzaamheden.

Huiskamer

Veel klanten treffen elkaar hier. Dat komt omdat we al 24 jaar op deze locatie zitten. We zijn bekenden van elkaar geworden. Kinderen die jaren geleden een rekening kwamen openen, komen hier nu zelf met hun kroost. We werken hier met veel plezier en er is altijd tijd voor een lolletje, dat merkt de klant ook en daarom komen ze hier graag. Het voelt soms meer een huiskamer dan een kantoor! Gezelligheid kent geen tijd.

Welkom

Heb je het gevoel dat je te veel geld betaalt om je administratie door een accountantskantoor te laten verzorgen. Onze mening hierover is dat iemand een accountant dient in te schakelen op het moment dat dit noodzakelijk of gewenst is. Zo kunnen de klanten soms een behoorlijke kostenbesparing maken op hun accountantskosten. Daarnaast zijn wij zelfstandig adviseur van RegioBank. De bank die echt bij ons past omdat aandacht en persoonlijkheid voorop staan. Bij ons geen poespas! Kom eens langs, je bent van harte welkom!