De omgeving van Advies en Assurantiekantoor Adema, RegioBank in Hoogkerk Groningen

Advies en Assurantiekantoor Adema

Adema Assurantiën zit al meer dan dertig jaar in Groningen (Hoogkerk). Je kan bij ons terecht voor je bankzaken, verzekeringen, hypotheken en je belastingaangifte. Wel zo makkelijk, al je financiële zaken onder één dak.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Anton Adema

Anton Adema

Directeur, adviseur particulier, zakelijk en hypotheken
Klanten waarderen het dat wij financiële zaken terugbrengen tot heldere en duidelijke oplossingen. Je financiële zorgen uit handen nemen; daar gaan wij voor in ons hypotheekadvies.
Anne  Adema

Anne Adema

Oprichter, adviseur particulier en zakelijk
Adema Assurantiën is uitgegroeid tot een kantoor waar je terecht kan voor allerlei financiële zaken. Waar wij waarde hechten aan een persoonlijke benadering en je aandacht geven. Kom gerust eens langs!
Ingve Tjalma

Ingve Tjalma

Adviseur particulier en zakelijk
Hiervoor heb ik bij andere banken gewerkt. Wat ik daarin miste was het persoonlijke contact. Als adviseur bij Adema Assurantiën ben ik helemaal op mijn plek, onder andere omdat ik hier een klantrelatie opbouw. Dat persoonlijke zie ik ook terug buiten kantoortijden. Regelmatig kom ik klanten tegen op straat en maak ik een praatje. Het is fijn om het vaste aanspreekpunt van klanten te zijn en hun te kunnen ontzorgen. Je kunt bij mij terecht voor al je bank- en verzekeringszaken.

Modern of klassiek bankieren

Omdat wij zelfstandig adviseur van RegioBank zijn, kan je bij ons modern bankieren, via Internet Bankieren of de RegioBank app. Maar ook op de klassieke manier, bij ons aan de balie. Zowel voor je privé, als voor je zakelijke financiën. Met de Overstapservice is het veranderen van bank zo geregeld. Wij helpen je hier graag bij. 

Persoonlijke benadering

Bij Adema staat de persoonlijke benadering centraal. Wij kennen onze klanten en nemen de tijd om je vragen te beantwoorden. Wij vinden het belangrijk dat je je verhaal geen twee keer hoeft te doen. Je kan bij ons altijd binnenlopen, een afspraak maken is niet nodig. 

Eén aanspreekpunt voor je verzekeringen

Adema Assurantiën is ooit begonnen als verzekeringskantoor. Wij werken dan ook met meer dan tien verschillende verzekeringsmaatschappijen goed samen. Hierdoor heb je altijd een verzekering afgestemd op je wensen, voor de laagste premie. Bij schade heb je één aanspraakpunt en regelen wij alles voor je.

Onafhankelijk hypotheekadvies

Voor hypotheekadvies kan ook je bij ons terecht. Wij zijn een onafhankelijke hypotheekadviseur. Dit betekent dat wij aan jou kant staan, wanneer we zoeken naar een geschikte hypotheek. Je hebt bij ons keuze uit meer dan vijftien verschillende hypotheekverstrekkers. Uiteraard kan je bij ons ook terecht voor een RegioBank hypotheek, alleen verkrijgbaar bij assurantiekantoren die met hen samenwerken. Niet alleen tijdens kantooruren, maar ook ’s avonds zijn wij beschikbaar voor een gratis oriëntatiegesprek. Dit gesprek kan zowel bij ons op kantoor plaatsvinden, als bij je thuis.

Belastingaangifte

Sinds 1970 verzorgen wij de belastingaangifte voor particulieren en staan wij ingeschreven in het register van de belastingdienst als belastingconsultent. De fiscale wetgeving verandert elk jaar. Door je aangifte in te laten vullen door een expert laat je geen geld liggen. Je ontvangt een uitvoerig rapport over je aangifte, waarin wij bijvoorbeeld ook aangeven of je recht hebt op zorgtoeslag, huurtoeslag of kindgebonden budget.