De omgeving van Advies en Assurantiekantoor Adema, RegioBank in Hoogkerk (Gr)

Advies en Assurantiekantoor Adema

Adema Assurantiën zit al meer dan dertig jaar in Groningen (Hoogkerk). U kunt bij ons terecht voor uw bankzaken, verzekeringen, hypotheken en uw belastingaangifte. Wel zo makkelijk, al uw financiële zaken onder één dak.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Anton Adema

Anton Adema

Directeur, adviseur particulier, zakelijk en hypotheken
Klanten waarderen het dat wij financiële zaken terugbrengen tot heldere en duidelijke oplossingen. Uw financiële zorgen uit handen nemen; daar gaan wij voor in ons hypotheekadvies.
Anne  Adema

Anne Adema

Oprichter, adviseur particulier en zakelijk
Adema Assurantiën is uitgegroeid tot een kantoor waar u terecht kunt voor allerlei financiële zaken. Waar wij waarde hechten aan een persoonlijke benadering en u aandacht geven. Kom gerust eens langs!
Hilda Melessen-Heres

Hilda Melessen-Heres

Adviseur particulier en zakelijk
Door de ervaring die ik in de afgelopen 20 jaar opdeed, kan ik u goed adviseren op het gebied van bank- en verzekeringszaken. Mijn klanten waarderen mijn meedenken.

Modern of klassiek bankieren

Omdat wij Zelfstandig Adviseur van RegioBank zijn, kunt u bij ons modern bankieren, via Internet Bankieren of de Mobiel Bankieren app. Maar ook op de klassieke manier, bij ons aan de balie. Zowel voor uw privé, als voor uw zakelijke financiën. Met de Overstapservice is het veranderen van bank zo geregeld. Wij helpen u hier graag bij. 

Persoonlijke benadering

Bij Adema staat de persoonlijke benadering centraal. Wij kennen onze klanten en nemen de tijd om uw vragen te beantwoorden. Wij vinden het belangrijk dat u uw verhaal geen twee keer hoeft te doen. U kunt bij ons altijd binnenlopen, een afspraak maken is niet nodig. 

Eén aanspreekpunt voor uw verzekeringen

Adema Assurantiën is ooit begonnen als verzekeringskantoor. Wij werken dan ook met meer dan tien verschillende verzekeringsmaatschappijen goed samen. Hierdoor heeft u altijd een verzekering afgestemd op uw wensen, voor de laagste premie. Bij schade heeft u één aanspraakpunt en regelen wij alles voor u.

Onafhankelijk hypotheekadvies

Voor hypotheekadvies kunt ook u bij ons terecht. Wij zijn een onafhankelijke hypotheekadviseur. Dit betekent dat wij aan uw kant staan, wanneer we zoeken naar een geschikte hypotheek. U heeft bij ons keuze uit meer dan vijftien verschillende hypotheekverstrekkers. Uiteraard kunt bij ons ook terecht voor een RegioBank hypotheek, alleen verkrijgbaar bij assurantiekantoren die met hen samenwerken. Niet alleen tijdens kantooruren, maar ook ’s avonds zijn wij beschikbaar voor een gratis oriëntatiegesprek. Dit gesprek kan zowel bij ons op kantoor plaatsvinden, als bij u thuis.

Belastingaangifte

Sinds 1970 verzorgen wij de belastingaangifte voor particulieren en staan wij ingeschreven in het register van de belastingdienst als belastingconsultent. De fiscale wetgeving verandert elk jaar. Door uw aangifte in te laten vullen door een expert laat u geen geld liggen. U ontvangt een uitvoerig rapport over uw aangifte, waarin wij bijvoorbeeld ook aangeven of u recht heeft op zorgtoeslag, huurtoeslag of kindgebonden budget.