Advies en Assurantiekantoor Adema in Hoogkerk (Gr)

  • 050 - 556 59 08
  • Reddingiusweg 10, 9744 BL
  • Vandaag gesloten
De omgeving van Advies en Assurantiekantoor Adema, RegioBank in Hoogkerk (Gr)

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Al meer dan dertig jaar is Adema Assurantiën hét adres voor uw financiële zaken; uw verzekeringen, hypotheek, belastingaangifte en uw bankzaken. Wij onderscheiden ons door een persoonlijk benadering. Wij kennen onze klanten en nemen de tijd om hun vragen te beantwoorden.
Anton Adema

Anton Adema

Directeur, adviseur particulier, zakelijk en hypotheken
Anne  Adema

Anne Adema

Oprichter, adviseur particulier en zakelijk
Hilda Melessen-Heres

Hilda Melessen-Heres

Adviseur particulier en zakelijk

U kunt bij ons terecht voor

Betalen
Sparen
Hypotheken
Jeugd
Zakelijk
Aanvullend pensioen
Beleggen
Lenen
Adema TeamAfbeelding

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4751

Hoe werkt RegioBank

Met meer dan 530 Zelfstandig Adviseurs van RegioBank door heel Nederland, zijn wij altijd in de buurt. Een kantoor waar u gemakkelijk binnenwandelt en te maken heeft met een vast contactpersoon.

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.


Hoogste rapportcijfers voor RegioBank

De consumentenbond vraagt jaarlijks klanten naar hun mening over hun betaalrekening. RegioBank krijgt in 2018 een 9,2 als algemeen cijfer! En voor service, Internet en Mobiel Bankieren belonen zij ons met een 8,6*. Ook onze website viel in de prijzen. Klanten beoordeelden deze als Beste Website van het Jaar in de categorie 'Banken & Beleggen'**.* Bron: Bankenmonitor Consumentenbond augustus 2018
** Bron: websitevhjaar.nl

Artikelen

Toon meer artikelen