Advies en Assurantiekantoor Adema in Hoogkerk (Gr)

  • 050 - 556 59 08
  • Reddingiusweg 10, 9744 BL
  • Vandaag open van 10.00 - 12.30 en 13.00 - 16.00
De omgeving van Advies en Assurantiekantoor Adema, RegioBank in Hoogkerk (Gr)

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Al meer dan dertig jaar is Adema Assurantiën hét adres voor uw financiële zaken; uw verzekeringen, hypotheek, belastingaangifte en uw bankzaken. Wij onderscheiden ons door een persoonlijk benadering. Wij kennen onze klanten en nemen de tijd om hun vragen te beantwoorden.
Anton Adema

Anton Adema

Directeur, adviseur particulier, zakelijk en hypotheken
Anne  Adema

Anne Adema

Oprichter, adviseur particulier en zakelijk
Hilda Melessen-Heres

Hilda Melessen-Heres

Adviseur particulier en zakelijk
Adema TeamAfbeelding

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4751

Hoe werkt RegioBank

Als u klant wilt worden bij RegioBank, heten we u van harte welkom! En we helpen u graag om snel en probleemloos over te stappen. Zelfstandig Adviseur Arie legt het u stap voor stap uit in deze video. Komt u er alsnog niet uit? Aarzel niet om uw adviseur te bellen, of even langs te lopen. Hij of zij helpt u graag.

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.

Vijf jaar op rij hoogste waardering!

Volgens de Consumentenbond zijn onze klanten het meest tevreden. Voor kosten, service en Internet én Mobiel Bankieren haalden we weer de hoogste cijfers. En MarketResponse riep ons weer uit tot de klantvriendelijkste bank van Nederland.

Lees meer

Artikelen

Toon meer artikelen