Een zakelijke lening die past bij jouw situatie

  • Persoonlijk contact met een adviseur bij jou in de buurt
  • Je adviseur is vaak zelf ook ondernemer
  • Kennis over zakelijke financiering én de lokale markt

Maak vrijblijvend een afspraak

Zakelijke financiering bij RegioBank

Bij RegioBank kun je zakelijk lenen op een manier die bij jou en jouw onderneming past. Of je nu op zoek bent naar een zakelijk krediet of een zakelijke hypotheek. Onze zelfstandig adviseurs helpen je graag in een persoonlijk gesprek.

Onze adviseurs kijken ook naar alternatieven buiten RegioBank

Onze adviseurs helpen jou bij jouw kredietwens. Ben je op zoek naar een zakelijke financiering en passen onze producten niet bij jouw situatie? Dan kijkt de adviseur samen met jou welke andere partij jou kan helpen. Zo staat jouw wens voor een zakelijke financiering écht centraal. Maak vrijblijvend een afspraak met een adviseur bij jou in de buurt.

Maak vrijblijvend een afspraak

Meer dan alleen zakelijk lenen

We bieden niet alleen onze financieringsproducten, maar ook informatie over bijvoorbeeld het opstellen van een financieel plan, de voor- en nadelen van een bedrijfspand huren of kopen, en informatie het verduurzamen van je bedrijfspand.

Daarom kom je voor een zakelijke financiering naar RegioBank

Speciaal voor lokale ondernemers

RegioBank richt zich op kleinzakelijke ondernemers in de regio. Wij helpen hen met de start én de groei van hun onderneming. Bij ons heb je echt persoonlijk contact met een adviseur die jou, jouw bedrijf en de lokale markt kent. Wij willen samen zorgen voor een fijne buurt om te wonen, werken en leven.

Jouw kredietwens staat écht centraal

Onze adviseurs helpen jou bij jouw kredietwens. Ben je op zoek naar een zakelijke financiering en passen onze producten niet bij jouw situatie? Dan kijkt de adviseur samen met jou welke andere partij jou kan helpen. Zo staat jouw wens voor een zakelijke financiering écht centraal.

Meer over zakelijk financieren

Icoon Klantvriendelijkste bank 2024, icoon beste bank 2024