Een zakelijke lening die past bij jouw situatie

  • Persoonlijk contact met een adviseur bij jou in de buurt
  • Je adviseur is vaak zelf ook ondernemer
  • Kennis over zakelijke financiering én de lokale markt

Rekening-courant Krediet Bedrijfshypotheek

Zakelijke financiering bij RegioBank

Bij RegioBank kun je zakelijk lenen op een manier die bij jou en jouw onderneming past. Of je nu op zoek bent naar een zakelijk krediet of een zakelijke hypotheek. Onze zelfstandig adviseurs helpen je graag in een persoonlijk gesprek.

Alternatieve financiering

Passen onze producten niet bij jouw situatie? Bijvoorbeeld omdat je een startende ondernemer bent? Dan helpen onze adviseurs je graag bij een van de alternatieve financieringen.

Meer over alternatieve financiering

Maak vrijblijvend een afspraak

Ben je op zoek naar een zakelijk krediet of een bedrijfshypotheek? Maak dan vrijblijvend een afspraak. Tijdens de afspraak bekijkt je adviseur, bij jou in de buurt, wat past bij jouw situatie.

Afspraak maken

Daarom RegioBank

Bij RegioBank heb je echt persoonlijk contact met een zelfstandig adviseur die jou, je onderneming én de lokale markt kent.

Meer over je keuze voor RegioBank

Bekijk wat onze klanten over ons zeggen

RegioBank is de buurtzame bank waar je voor je bankzaken gewoon binnenloopt. Als onderdeel van de buurt steunen we lokale initiatieven waardoor mensen elkaar tegenkomen. En we helpen ondernemers met bijvoorbeeld een lening voor het kopen van een bedrijfspand. Zo dragen we bij aan een fijne buurt om te wonen, werken en leven. Benieuwd wat ondernemers van RegioBank vinden?

Bekijk hun verhalen