Adviseur in gesprek met een klant over pensioen

Zakelijk sparen en pensioen bij RegioBank

  • Flexibel zakelijk sparen met MeerKeuze Sparen
  • Sparen of beleggen met belastingvoordeel met Aanvullend Pensioen Opbouwrekening
  • Persoonlijk advies van je eigen zelfstandig adviseur

MeerKeuze Sparen spaarrekening Aanvullend Pensioen Opbouwrekening

Zakelijk sparen, voor nu of voor later

Als ondernemer ken je goede en minder goede tijden. In de goede tijden spaar je, zodat je een buffer hebt in minder goede tijden. Met onze zakelijke spaarrekening bepaal je hoeveel je flexibel en vast wegzet. Later een fijne oudedag? Kies dan voor aanvullend pensioen opbouwen met onze Aanvullend Pensioen Opbouwrekening.

Icoon Klantvriendelijkste bank 2024, icoon beste bank 2024

Vermogen opbouwen

Als ondernemer is het extra belangrijk om vermogen op te bouwen. Omdat je bijvoorbeeld niet via een werkgever een pensioen spaart voor later. En omdat vermogen je de mogelijkheid biedt om investeringen te doen in je bedrijf. Er zijn verschillende manieren om vermogen op te bouwen.

Ontdek de mogelijkheden

Daarom kies je voor zakelijk sparen bij RegioBank

Flexibel sparen

Op onze zakelijke spaarrekening kan je vrij én vast sparen. Het geld op het vrije deel met variabele rente kan je altijd opnemen wanneer je het nodig hebt. Op het vaste deel staat je geld vast en ontvang je een vaste rente.

Belastingvoordeel

Je spaart of belegt fiscaal vriendelijk voor je pensioen doordat je je stortingen binnen de jaar- of reserveringsruimte kunt aftrekken van het belastbaar inkomen in je aangifte inkomstenbelasting. Je betaalt pas belasting als je je geld krijgt uitgekeerd.

Handig: spaarpotten maken

In de RegioBank app kan je spaarpotten aanmaken voor spaardoelen. Daarna kun je je saldo verdelen over die spaarpotten. Handig als je wilt sparen voor een grote aankoop of geld apart wilt zetten voor de belastingaangifte.

Geen verplichte periodieke inleg

Je beslist zelf of je de ruimte hebt om te sparen op je zakelijke spaarrekening of aanvullend pensioen rekening. Je bent niet verplicht om periodiek te sparen of te beleggen. Heb je even wat minder inkomsten? Dan spaar je even niet of minder.

Meer over zakelijk sparen voor nu of later

Aandacht voor lokale ondernemers

Bij RegioBank heb je echt persoonlijk contact met een zelfstandig adviseur die jou, je onderneming én de lokale markt kent. Daarnaast heb je natuurlijk de digitale mogelijkheden van online en mobiel bankieren.

Meer over je keuze voor RegioBank