Mobiel Bankieren Zakelijk

Gebruikt u Mijn RegioBank Zakelijk? Dan kunt u ook op uw mobiel of tablet uw bankzaken regelen. Download de RegioBank app in de Google Play Store of in de App Store.

Downloaden en installeren

 1. Download en installeer de app: ga naar Google Play (Android) of naar de App Store (Apple) om de app te downloaden en te installeren.
 2. Kies voor 'Zakelijk'.
 3. Lees en accepteer de voorwaarden.
 4. Maak uw persoonlijke mobiele pincode aan.
 5. Onderteken uw registratie met uw digipas.

Nu kunt u de app gaan gebruiken. In de app zelf vindt u meer informatie en tips over het gebruik en de mogelijkheden van de app.

  Voor wie is de Mobiel Bankieren app?

  • De app is voor zakelijke klanten die Mijn RegioBank Zakelijk al gebruiken. Gebruikt u dit nog niet? U kunt Mijn RegioBank Zakelijk aanvragen uw Zelfstandig Adviseur.
  • U kunt de app alleen gebruiken als uw bedrijf maximaal tien RegioBank rekeningen heeft en u bij uw Mijn RegioBank Zakelijk één digipas heeft. Zijn er meer digipassen? Dan kunt u de app helaas nog niet gebruiken. Weet u niet zeker hoe het in uw situatie zit? Vraag het uw Zelfstandig Adviseur.
  • De app is beschikbaar voor mobiele apparaten met iOS (iPhone, iPad) of Android (bijvoorbeeld HTC, Samsung).

  Zakelijk bankieren met de Mobiel Bankieren app

  Met de Mobiel Bankieren app van RegioBank heeft u uw bank altijd in uw binnenzak. Handig als u snel uw saldo wilt bekijken of een betaling wilt doen. Waar u ook bent. Met de app is bankieren nog makkelijker.

  • Inloggen en overboeken zonder digipas: u gebruikt gewoon uw zelfgekozen mobiele pincode.
  • Saldo checken van de rekeningen die u ook in Mijn RegioBank Zakelijk ziet.
  • Uw rekeningoverzicht persoonlijk maken: rekeningvolgorde + wel/niet tonen.
  • Bij- en afschrijvingen tot 24 maanden terug bekijken.
  • Geld overboeken tussen uw eigen rekeningen en naar anderen.
  • Overboekingen inplannen.
  • Acceptgiro's scannen.
  • Voorlezen betalingskenmerk acceptgiro.
  • Zakelijk Betaalverzoek versturen.

  Zelf regelen in de app

  U kunt veel zaken zelf regelen in de Mobiel Bankieren app of Mijn RegioBank Zakelijk. Wat u allemaal zelf kunt regelen hebben we voor u op een rij gezet.

  Naar het overzicht 'Waar kan ik wat regelen'

   Geld overmaken met de app

   Met uw mobiele pincode kunt u bedragen tot € 25.000 overmaken. Een lagere limiet instellen kan ook. Dat doet u zelf in de app. Voor betalingen boven de € 25.000 heeft u uw digipas nodig. Uw digipas heeft ook een daglimiet. Deze limiet is persoonlijk. U vindt uw maximumbedrag in Mijn RegioBank Zakelijk.

   Alles over de zakelijke digipas

    Kosten

    De Mobiel Bankieren app kunt u zonder extra kosten downloaden. Voor de transacties die u met de app doet betaalt u wel kosten. Dit zijn dezelfde kosten die u betaalt voor transacties die u via Mijn RegioBank Zakelijk doet. U vindt deze in de Informatiewijzer Zakelijk Betalen.

    De app veilig gebruiken

    Mobiel Bankieren is ontwikkeld volgens onze hoge veiligheidsstandaard. Mobiel Bankieren is net zo veilig als internetbankieren. Wilt u meer weten over hoe u veilig gebruik maakt van onze apps? Kijk dan op de particuliere pagina over veilig mobiel bankieren. Komt u een app tegen die wij niet op deze pagina noemen? Open de app niet en neem direct contact op met uw Zelfstandig Adviseur.