Wijzigen daglimiet Mijn RegioBank Zakelijk


Per dag geldt een standaard betaallimiet voor internetbankieren in Mijn RegioBank Zakelijk. Heb je tijdelijk meer geld nodig voor een betaling? Geen probleem. Je kunt de daglimiet verhogen of verlagen.

Een overboeking in Mijn RegioBank Zakelijk kun je ondertekenen met je digipas of met de Mobiel Bankieren app. Beide opties hebben hun limieten en kunnen aangepast worden.

Limiet Mijn RegioBank Zakelijk

Onderteken je een overboeking in Mijn RegioBank Zakelijk met je digipas of met de Mobiel Bankieren app? Voor beide opties gelden limieten.

Limiet bij ondertekenen met je digipas

Overboeking naar Standaard limiet
eigen rekeningen bij RegioBank onbeperkt
een vaste tegenrekening bij een andere bank € 250.000
een rekening van iemand anders € 50.000

Let op: de limiet is per digipas. Heb je een rekening met meerdere rekeninghouders met een eigen digipas, dan kunnen zij allemaal de daglimiet overboeken. De limiet geldt ook voor overboekingen die je hebt ingepland, interne overboekingen, overboekingen die zijn geweigerd of dubbele overboekingen.

Limiet bij ondertekenen met de app

Deze limieten gelden voor het ondertekenen van overboekingen, die worden ondertekend met mobiele pincode, vingerafdruk of Face-ID.

Overboeking naar Standaard limiet
eigen rekeningen bij RegioBank € 1.250.000
een vaste tegenrekening bij een andere bank € 250.000
een rekening van iemand anders € 25.000

Je limiet wijzigen

Heb je tijdelijk meer geld nodig voor je betalingen? Dan kun je de limiet verhogen van je digipas of Mobiel Bankieren app.

Limiet digipas wijzigen

Je kunt de limiet voor een 'overboeking naar een rekening van iemand anders' verhogen tot maximaal € 250.000. Je kunt kiezen voor een permanente verhoging of een tijdelijke verhoging van 14 dagen. De limiet van je digipas wijzig je via je zelfstandig adviseur.

Limiet Mobiel Bankieren app wijzigen

Je kunt de limiet voor een 'overboeking naar een rekening van iemand anders' aanpassen. Kies zelf tot welk bedrag je per dag kunt overboeken met je mobiele pincode. De maximale daglimiet is € 25.000 en geldt voor alle apparaten die je gebruikt. De limiet van de app kan je zelf in de app wijzigen.

  1. Log in in de Mobiel Bankieren app en ga naar 'Zelf regelen'.
  2. Ga naar 'Inloggen en limieten'.
  3. Kies 'Daglimiet wijzigen'.

Meer lezen

Daglimiet zakelijke betaalpas verhogen

Mobiel Bankieren

Overzicht 'Waar kan ik wat regelen'