Daglimiet zakelijke betaalpas verhogen

Uw zakelijke betaalpas heeft limieten in Nederland en het buitenland. U kunt de daglimiet van uw zakelijke betaalpas bij RegioBank verhogen wanneer u tijdelijk meer nodig heeft dan de geldende limiet.

Limieten van uw betaalpas

Voor geld opnemen en het doen van betalingen zijn maximumbedragen per dag vastgesteld. Bekijk in het overzicht wat de limieten zijn binnen Nederland en in het buitenland.

Bekijk de limieten

Limiet tijdelijk verhogen

Staat u voor een grote aankoop? En heeft u meer nodig dan de genoemde bedragen? Dan is het handig om de betaallimiet op uw betaalpas voor één dag te verhogen. U kunt dan tijdelijk een groter bedrag pinnen bij een betaalautomaat in de winkel, of meer geld opnemen bij alle geldautomaten in Nederland.

Via uw adviseur

Een tijdelijke verhoging van de limiet op uw betaalpas regelt u via uw Zelfstandig Adviseur. Vraag dit op tijd aan, minimaal twee werkdagen voordat u het nodig heeft.

Maak een afspraak

Heeft u een ZZP Rekening?

Dan kunt u de limiet van uw zakelijke betaalpas eenvoudig zelf verhogen in Mijn RegioBank Zakelijk > Ondersteuning > Betaalpas. Of regel de verhogen in de Mobiel Bankieren app > Instellingen > Betaalpas(sen).

Meer over de zakelijke betaalpas

Nieuwe betaalpas aanvragen en activeren

Pincode wijzigen van uw zakelijke betaalpas

Uw zakelijke betaalpas blokkeren

Zakelijk pinnen buiten Europa aanzetten

Contactloos betalen met uw pas