De omgeving van Adviesbureau Verhoeven B.V., RegioBank in Hank

Adviesbureau Verhoeven B.V.

Adviesbureau Verhoeven B.V. adviseert en bemiddelt in particuliere en zakelijke verzekeringen, hypotheken en financieringen. Daarnaast verzorgen wij particuliere belastingaangiften voor klanten en zijn wij zelfstandig adviseur RegioBank. Vanaf het begin was het bedrijf een NMS Spaarbank agentschap (voorloper van RegioBank). We hebben dan ook ruime ervaring met bankzaken, want we bemiddelen exclusief voor de betaal- en spaarproducten van RegioBank..

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Gijsbert Verhoeven

Gijsbert Verhoeven

Kantooreigenaar / Erkend financieel adviseur
Gijsbert is kantooreigenaar en erkend financieel adviseur. Gijsbert: “Je kunt bij mij terecht met al je vragen over financiële zaken. Wij helpen je graag.”
Lonneke Smits

Lonneke Smits

Commercieel medewerkster binnendienst
Lonneke regelt je bankzaken en adviseert over arbeidsongeschiktheidsverzekeringen en oudedagsvoorzieningen. Lonneke: “Ik vind het belangrijk dat een klant tevreden de deur uitgaat na een bezoek aan ons kantoor.”
Patricia van der Giessen

Patricia van der Giessen

Patricia regelt je bankzaken en adviseert over particuliere en zakelijke schadeverzekeringen. Patricia: “Allerlei klantvragen en ‘problemen’ worden aan mij voorgelegd. Ik vind het leuk om dit op te lossen.”
Roy Krijnen

Roy Krijnen

Hypotheekadviseur
Roy is erkend financieel adviseur en je eerste aanspreekpunt voor hypotheekzaken.
Annemiek Verstegen

Annemiek Verstegen

Commercieel medewerkster binnendienst
Annemiek adviseert over particuliere en zakelijke schadeverzekeringen. Annemiek: “Ik beleef veel plezier aan het afhandelen van schades van onze klanten.”

Adviesbureau Verhoeven B.V. staat voor aandacht voor de klant en persoonlijk contact. Alle medewerkers zijn al jarenlang in dienst, zodat de klanten precies weten bij wie ze moeten zijn voor een bepaald vraagstuk. We durven ook wel te stellen dat we al onze klanten persoonlijk kennen.

Door onze 25-jarige aanwezigheid in Hank zijn we verweven met het dorp. Onze binding blijkt ook uit het feit dat we sponsor zijn van alle lokale verenigingen, van de voetbalclub tot het dameskoor en van de wielertrimclub tot de carnavalsvereniging.

Veel van onze klanten zijn “totaalrelatie” en hebben al hun financiële zaken bij ons geregeld. Zo hebben ze de bankrekeningen bij RegioBank en zijn hypotheek en verzekeringen ook via ons geregeld. Op deze manier heb je als klant “alles onder één dak”.

Wij zijn op vijf ochtenden (waaronder ook op zaterdagochtend) geopend voor je bankzaken zonder dat je vooraf een afspraak hoeft te maken. Veel klanten lopen dan ook regelmatig bij ons binnen om bankzaken te doen. In de middag of avond kun je ook op afspraak bij ons terecht.

Graag nodigen wij je uit om bij ons kennis te komen maken.