De omgeving van Adviesburo Driessen & Huntink, RegioBank in Montfoort

Adviesburo Driessen & Huntink

De basis van ons kantoor vormt de duurzame relatie die wij opbouwen met jou als klant. Wij werken op een laagdrempelige manier en kennen je bij voor- en achternaam. Dat komt mede doordat we meerdere generaties van families in onze boeken hebben. Onze klant kent ons voornamelijk van mond-tot-mondreclame.  Klanten vinden ons gemoedelijk. Wij lopen niet in een strak pak. Dat past niet bij onze benadering.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Sandra Schimmel

Sandra Schimmel

Adviseur RegioBank en commercieel medewerker
Marjolein Spruit

Marjolein Spruit

Adviseur RegioBank en verzekerings- en hypotheek adviseur
Edwin Lasschuijt

Edwin Lasschuijt

Verzekerings- en hypotheekadviseur
Rob Kaffa

Rob Kaffa

Verzekeringsadviseur
Sonja Mackaay

Sonja Mackaay

Administratief medewerker

Ontzorgen

Bij ons staat niet het product, maar jij centraal. Het gaat ons niet om het afsluiten van de (auto)verzekering, maar om wat het beste aansluit bij je situatie. Uit ervaring weten we dat beide partijen meer voldoening halen uit een duurzame relatie. Daar streven wij naar.

Wij zijn er om je te ontzorgen. Wij houden er niet van om je tijdens het avondeten te bellen, om een verzekering af te sluiten. Liever nodigen we je uit voor een persoonlijk gesprek, zodat we samen kunnen kijken wat het best bij je past.

Complete plaatje

Wij zijn al jarenlang zelfstandig adviseur van de RegioBank. Dit betekent dat wij exclusief bemiddelen voor haar betaal- en spaarrekeningen. Voorheen richtten we ons voornamelijk op verzekeringen. Maar nu kunnen wij het complete plaatje aanbieden: van bankzaken tot verzekeringen. Op die manier nemen wij je veel werk uit handen.