De omgeving van Adviescentrum Lammers, RegioBank in Bunnik

Adviescentrum Lammers

Adviescentrum Lammers is een onafhankelijke organisatie, die niet gebonden is aan een partij of verzekeringsmaatschappij voor wat betreft hypotheken en verzekeren. Voor de betaal- en spaarproducten van RegioBank bemiddelen wij wel exclusief. Sinds 2003 vind je Adviescentrum Lammers in Bunnik. Veel banken vertrokken toentertijd uit de regio. Voor ons dus het moment om in actie te komen! Want voor bankzaken hoef je niet naar de grote stad en online verzekeren hoeft zeker niet de beste optie te zijn. Deze zaken kun je bij ons doen als zelfstandig adviseur van RegioBank: vertrouwd en dichtbij. Sinds 2014 beschikken we over een tweede vestiging, namelijk in Wijk bij Duurstede. Ook hier heten wij je van harte welkom!

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Edwin Lammers

Edwin Lammers

Adviseur

Je wensen

Adviescentrum Lammers streeft naar het aanbieden van een compleet pakket aan financiële diensten. Om deze reden is Adviescentrum Lammers een nauwe samenwerking aangegaan met FA Finance BV en met een makelaarskantoor. Zo kunnen we je op ieder vlak helpen. Alle deskundigheid onder één dak. Dat is gemakkelijk! Samen met jou kijken we naar de beste oplossing. Helemaal afhankelijk van je wensen en (persoonlijke) situatie natuurlijk.

RegioBank

Zoals gezegd; we zijn zelfstandig adviseur van RegioBank. RegioBank is een bank met alle bankdiensten, verkrijgbaar bij kantoren van onafhankelijke financiële adviseurs. Professionele kantoren, die een complete financiële dienstverlening willen aanbieden. Wij zijn als intermediair in staat het professionele assortiment aan te bieden van een grote bank, maar ook de persoonlijke dienstverlening van een lokale ondernemer. Altijd dichtbij en precies wat voor jou prettig is!