Landhuis aan water in Heiloo - Adviesgroep Het Raadhuis in Heiloo

Adviesgroep Het Raadhuis

In hartje Heiloo staat het kantoor van Adviesgroep Het Raadhuis. Hier bent u van maandag tot en met zaterdag welkom voor advies over uw hypotheek, verzekeringen en bankzaken. Deze zelfstandig adviseur bemiddelt exclusief in de betaal- en spaarproducten van RegioBank.

Bij Het Raadhuis aan de Heerenweg staat de deur voor iedereen open. Nog niet zo heel lang trouwens, want deze vestiging is er pas sinds mei 2021. Maar aan ervaring heeft het kantoor geen gebrek: het bedrijf bestaat al twintig jaar en heeft een andere vestiging in Heerhugowaard.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Mona Vonk

Mona Vonk

Adviseur Bankzaken
Persoonlijk contact met de klant is voor mij erg belangrijk. Ik vind het fijn de klant goed te informeren, te adviseren en te ondersteunen bij het regelen de dagelijkse bankzaken. Als de klant blij en tevreden is, dan ben ik dat ook!
Kitty Bierenbroodspot

Kitty Bierenbroodspot

Adviseur Bankzaken
Deirdre van der Zee

Deirdre van der Zee

Financieel- en hypotheekadviseur
Shelly Zonneveld

Shelly Zonneveld

Ondersteuning Hypotheken
Damon Aaldring

Damon Aaldring

Adviseur Schadeverzekeringen Particulier en Zakelijk
‘Ik help klanten graag met alles wat ze nodig hebben, uiteraard met een lekker kopje koffie erbij. U bent altijd welkom op ons mooie kantoor, doordeweeks of in het weekend.’
Davy Barkey

Davy Barkey

Adviseur Schadeverzekeringen Particulier en Zakelijk
‘Elke dag zoek ik de juiste financiële- of verzekeringsoplossing voor onze particuliere en zakelijke relaties. Een uitdaging waar ik steeds weer positieve energie uit put. Ik maak bank- en verzekeringszaken duidelijker en eenvoudiger. Kom gerust eens langs voor een kop koffie!’
Patrick Barkey

Patrick Barkey

Financieel- en hypotheekadviseur
‘Op 1 september 2021 vier ik mijn 25-jarig jubileum in de financiële dienstverlening. Door het enorme plezier in mijn werk is iedere dag voor mij een feestje. Ik adviseer klanten over allerlei zaken – van schadeverzekering en bankrekening tot hypotheek. Ik sta je graag te woord en nodig je graag uit om “mijn feestje” mee te vieren.’

Twee handen op een buik

Net als RegioBank staat Het Raadhuis voor persoonlijk, betrokken en dichtbij. Dat is dan ook precies de reden waarom ze zelfstandig adviseur zijn. Nog een voordeel: klanten kunnen zo al hun financiën op één plek regelen. Van hypotheek tot verzekering en van spaarrekening tot zakelijke betaalrekening. Zo kunnen de adviseurs je compleet ontzorgen op financieel gebied.

Kaartje op de bus

En dat wordt gewaardeerd. Klanten lopen niet zo snel meer weg als ze eenmaal weten wat ze aan de adviseurs hebben. Ze weten dat ze altijd bij Het Raadhuis terechtkunnen – wat hun vraag ook is. Komt misschien ook omdat de adviseurs zo attent zijn. Kindje geboren? Tijd voor een kaartje. Iemand ziek? Even bellen om te vragen hoe het gaat.

Vijf dagen in de week

Verwacht dus een warm welkom als je hier eens binnenstapt. Er is altijd een adviseur die je ontvangt, en natuurlijk het liefst meteen helpt. Liever bellen? Dat kan ook. Je hoort dan geen wachtmenu, maar krijgt meteen een adviseur aan de lijn.

In de Buurt

Het Raadhuis is een betrokken kantoor. Bij hun klanten én bij lokale ondernemers en verenigingen. Ze sponsoren sportclubs en doen leuke acties met andere ondernemers in de buurt.