De omgeving van Adviesgroep Reijnders B.V., RegioBank in Beek

Adviesgroep Reijnders B.V.

Als Zelfstandig Adviseur van RegioBank hebben wij inmiddels meerdere kantoren overgenomen. Sinds 2012 hebben wij zelfs een tweede locatie in Limbricht. Alles onder één dak. Op beide vestigingen kunt u terecht voor zowel bank- als verzekeringszaken.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Roxanne Reijnders

Roxanne Reijnders

Directeur, erkend hypotheekadviseur en zakelijk adviseur
Voor mij is het belangrijk om dichtbij u als klant te staan. Daar neem ik persoonlijk graag de tijd voor.
Jack Reijnders

Jack Reijnders

Particulier, zakelijk en pensioen adviseur
Al ruim 45 jaar ben ik uw vertrouwde adviseur in Beek en omgeving!
Rinie Reijnders

Rinie Reijnders

Financiële administratie
Anouk Spauwen-Houben

Anouk Spauwen-Houben

Adviseur bankzaken en commercieel medewerker binnendienst
Door mijn persoonlijke en klantgerichte aanpak voorzie ik u graag van een duidelijk en passend advies. U kunt bij mij terecht met al uw vragen. Ik help u graag verder!
Fred Tops

Fred Tops

Erkend financieel adviseur, hypotheken en verzekeringen
Voor elke klant geef ik een passend advies met betrekking tot uw financiën en hypotheken. Ook hebben wij een uitgebreid nazorgpakket waardoor we meegroeien met uw persoonlijke situatie.

Net familie

Met negen enthousiaste medewerkers bestaat onze uitgebreide dienstverlening uit het bemiddelen voor de betaal- en spaarproducten van RegioBank. Daarnaast bieden we ook verzekeringen, pensioenen, hypotheken en financieringen aan. U heeft het voordeel dat u uw bankzaken en verzekeringen onder één dak onderbrengt. U krijgt daarbij de persoonlijke aandacht die u van uw financieel adviseur mag verwachten.

Betrouwbaar en betrokken

Ons kantoor heeft via Confident Limburg BV een volmacht van verschillende grote verzekeringsmaatschappijen. Dit houdt in dat wij zelfstandig verzekeringen kunnen offreren, accepteren, polissen opmaken maar ook schades beoordelen en afhandelen. Met het oog op de toekomst zorgen wij ervoor dat onze professionele medewerkers beschikken over de meest actuele kennis. Door middel van opleidingen en cursussen voldoet iedereen aan de eisen van de Wet Financieel toezicht.

Dichtbij

Wij blijven de financieel adviseur bij u in de buurt. Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Bent u nieuwsgierig naar ons kantoor, loop dan gerust binnen bij een van onze vestigingen. Wij hebben ruime openingstijden, ook in de avonduren en op zaterdagochtend. U kunt ons natuurlijk ook bellen voor een afspraak. Met een kopje koffie staan wij voor u klaar.