Molen op akker Beek - Adviesgroep Reijnders

Adviesgroep Reijnders B.V.

Als zelfstandig adviseur van RegioBank hebben wij inmiddels meerdere kantoren overgenomen. Sinds 2012 hebben wij zelfs een tweede locatie in Limbricht. Alles onder één dak. Op beide vestigingen kun je terecht voor zowel bank- als verzekeringszaken.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Anouk Spauwen-Houben

Anouk Spauwen-Houben

Door mijn persoonlijke en klantgerichte aanpak voorzie ik je graag van een duidelijk en passend advies. Je kunt bij mij terecht met al je vragen. Ik help je graag verder!
Fred Tops

Fred Tops

Erkend financieel adviseur, hypotheken en verzekeringen
Voor elke klant geef ik een passend advies met betrekking tot je financiën en hypotheken. Ook hebben wij een uitgebreid nazorgpakket waardoor we meegroeien met je persoonlijke situatie.
Jack Reijnders

Jack Reijnders

Particulier, zakelijk en pensioen adviseur
Al ruim 45 jaar ben ik je vertrouwde adviseur in Beek en omgeving!
Roxanne Reijnders

Roxanne Reijnders

Directeur, erkend hypotheekadviseur en zakelijk adviseur
Voor mij is het belangrijk om dichtbij je als klant te staan. Daar neem ik persoonlijk graag de tijd voor.
Rinie Reijnders

Rinie Reijnders

Financiële administratie
Marianne Blommers-Paumen

Marianne Blommers-Paumen

Adviseur en commercieel medewerker binnendienst

Net familie

Met ons team van enthousiaste medewerkers bestaat onze uitgebreide dienstverlening uit het bemiddelen voor de betaal- en spaarproducten van RegioBank. Daarnaast bieden we ook verzekeringen, pensioenen, hypotheken en financieringen aan. Je hebt het voordeel dat je je bankzaken en verzekeringen onder één dak onderbrengt. Je krijgt daarbij de persoonlijke aandacht die je van je financieel adviseur mag verwachten.

Betrouwbaar en betrokken

Ons kantoor heeft via Confident Limburg BV een volmacht van verschillende grote verzekeringsmaatschappijen. Dit houdt in dat wij zelfstandig verzekeringen kunnen offreren, accepteren, polissen opmaken maar ook schades beoordelen en afhandelen. Met het oog op de toekomst zorgen wij ervoor dat onze professionele medewerkers beschikken over de meest actuele kennis. Door middel van opleidingen en cursussen voldoet iedereen aan de eisen van de Wet Financieel toezicht.

Dichtbij

Wij blijven de financieel adviseur bij je in de buurt. Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Ben je nieuwsgierig naar ons kantoor, loop dan gerust binnen bij een van onze vestigingen. Wij hebben ruime openingstijden, ook in de avonduren en op zaterdagochtend. je kunt ons natuurlijk ook bellen voor een afspraak. Met een kopje koffie staan wij voor je klaar.