De omgeving van Adviesgroep Somers & Brabant, RegioBank in Simpelveld

Adviesgroep Somers & Brabant

U vindt Adviesgroep Somers & Brabant in Simpelveld en Voerendaal. Wij zijn een full service dienstverlener, die u het werk én de zorg uit handen neemt bij:

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Miranda Brabant

Miranda Knubben

Directeur, Adviseur Pensioen, Hypotheek, Vermogen & Inkomen en Verzekeringen particulier en zakelijk
Naast directeur van Adviesgroep Somers & Brabant B.V. ben ik uw adviseur voor pensioenen, hypotheken, vermogen & inkomen en kan ik u ook een advies bieden voor uw particuliere en zakelijke verzekeringen.
Ruud van Aerssen

Ruud van Aerssen

Adviseur Bankzaken
Yvette Hukkelhoven

Yvette Hukkelhoven

Manager, Adviseur Hypotheek, Vermogen & Inkomen en Verzekeringen particulier en zakelijk
Naast mijn managementtaken ben ik er, als adviseur hypotheken, vermogen & inkomen en verzekeringen, vooral om u de best passende oplossing voor uw persoonlijke omstandigheden te bieden.
Wobbe de Vries

Wobbe de Vries

Schadebehandelaar en Budgetcoach
Als schadebehandelaar en budgetcoach ben ik uw aanspreekpunt bij schade. Mijn streven is hierbij de schade zo snel en zorgvuldig mogelijk af te handelen.
Simone Spee

Simone Spee

Adviseur Bankzaken en Verzekeringen particulier
Ik sta als adviseur bankzaken en particuliere verzekeringen klaar om uw vragen te beantwoorden en met u mee te denken. ‘’Gewoon goede producten met een heldere uitleg.’’ Dit is waarvoor u bij ons terecht kunt.
Heidi Simon

Heidi Simon

Adviseur Bankzaken en Verzekeringen Particulier
Als adviseur bankzaken en particuliere verzekeringen zet ik me graag in om een passend advies aan te kunnen bieden. Wij zijn pas tevreden als u dat bent.

U vindt Adviesgroep Somers & Brabant in Simpelveld en Voerendaal. Wij zijn een full service dienstverlener, die u het werk én de zorg uit handen neemt bij:

- Het samenstellen van een evenwichtig verzekeringspakket;

- Het zoeken naar de juiste financieringsvorm;

- De opbouw van een goede oudedagsvoorziening;

- Het sluiten van een hypotheek op maat.

Op al deze gebieden bemiddelen wij voor u bij het afsluiten van de overeenkomsten tussen u en een groot aantal financiële instellingen. Adviesgroep Somers en Brabant staat u terzijde met uitleg en advies voor uw hypotheek, lening, verzekering, belegging, spaar- en betaalproduct, zodat u ervan verzekerd bent dat uw financiële zaken in goede en betrouwbare handen zijn.

Ook voor uw bankzaken

Ook zijn wij Zelfstandig Adviseur van RegioBank en kunt u bij onze beide vestigingen terecht voor uw bankzaken. RegioBank onderscheidt zich van de andere banken. Zij combineert alle moderne producten van een grote bank, met de persoonlijke dienstverlening van een Zelfstandig Adviseur.

Loop gewoon binnen

Bij ons kunt u nog gewoon binnen lopen om uw bankzaken te regelen . Nieuwsgierig geworden? Kom gerust een kijkje nemen, de koffie staat altijd klaar. Welke leeftijd u ook heeft, u hoeft RegioBank niet te mijden. Wij bieden u een helpende hand en proberen ingewikkelde zaken op een eenvoudige manier op te lossen en af te handelen.