De omgeving van Adviesgroep Somers & Brabant, RegioBank in Simpelveld

Adviesgroep Somers & Brabant

Je vindt Adviesgroep Somers & Brabant in Simpelveld en Voerendaal. Wij zijn een full service dienstverlener, die je het werk én de zorg uit handen neemt bij:

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Miranda Brabant

Miranda Knubben

Directeur, Adviseur Pensioen, Hypotheek, Vermogen & Inkomen en Verzekeringen particulier en zakelijk
Naast directeur van Adviesgroep Somers & Brabant B.V. ben ik je adviseur voor pensioenen, hypotheken, vermogen & inkomen en kan ik je ook een advies bieden voor je particuliere en zakelijke verzekeringen.
Simone Spee

Simone Spee

Adviseur Bankzaken en Verzekeringen particulier
Ik sta als Adviseur Bankzaken en Particuliere Verzekeringen klaar om je vragen te beantwoorden en met je mee te denken. ‘’Gewoon goede producten met een heldere uitleg.’’ Dit is waarvoor je bij ons terecht kunt.
Wobbe de Vries

Wobbe de Vries

Schadebehandelaar en Budgetcoach
Als Schadebehandelaar en Budgetcoach ben ik je aanspreekpunt bij schade. Mijn streven is hierbij de schade zo snel en zorgvuldig mogelijk af te handelen.
Heidi Simon

Heidi Simon

Adviseur Bankzaken en Verzekeringen Particulier
Als Adviseur Bankzaken en Particuliere Verzekeringen zet ik me graag in om een passend advies aan te kunnen bieden. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent.
Yvette Hukkelhoven

Yvette Hukkelhoven

Naast mijn managementtaken ben ik er als adviseur hypotheken, vermogen & inkomen en verzekeringen, vooral om je de best passende oplossing voor je persoonlijke omstandigheden te bieden.
Ruud van Aerssen

Ruud van Aerssen

Adviseur Bankzaken

Je vindt Adviesgroep Somers & Brabant in Simpelveld en Voerendaal. Wij zijn een full service dienstverlener, die je het werk én de zorg uit handen neemt bij:

- Het samenstellen van een evenwichtig verzekeringspakket;

- Het zoeken naar de juiste financieringsvorm;

- De opbouw van een goede oudedagsvoorziening;

- Het sluiten van een hypotheek op maat.

Op al deze gebieden bemiddelen wij voor je bij het afsluiten van de overeenkomsten tussen jou en een groot aantal financiële instellingen. Adviesgroep Somers en Brabant staat je terzijde met uitleg en advies voor je hypotheek, lening, verzekering, belegging, spaar- en betaalproduct, zodat je ervan verzekerd bent dat je financiële zaken in goede en betrouwbare handen zijn.

Ook voor je bankzaken

Ook zijn wij zelfstandig adviseur van RegioBank en kun je bij onze beide vestigingen terecht voor je bankzaken. RegioBank onderscheidt zich van de andere banken. Zij combineert alle moderne producten van een grote bank, met de persoonlijke dienstverlening van een zelfstandig adviseur.

Loop gewoon binnen

Bij ons kun je nog gewoon binnen lopen om je bankzaken te regelen. Nieuwsgierig geworden? Kom gerust een kijkje nemen, de koffie staat altijd klaar. Welke leeftijd je ook hebt, je hoeft RegioBank niet te mijden. Wij bieden je een helpende hand en proberen ingewikkelde zaken op een eenvoudige manier op te lossen en af te handelen.