De omgeving van Adviesgroep Somers & Brabant, RegioBank in Voerendaal

Adviesgroep Somers & Brabant

U vindt Adviesgroep Somers & Brabant in Simpelveld en Voerendaal. Wij zijn een full service dienstverlener, die u het werk én de zorg uit handen neemt bij:

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Miranda Brabant

Miranda Brabant

Directeur, adviseur en pensioenspecialist
Miranda is directielid van SomersBrabant. Daarnaast heeft zij veel kennis van de pensioenmogelijkheden die er voor u zijn.
Giel Brabant

Giel Brabant

Directeur
Giel is directielid van SomersBrabant. Voor hem staan goede service en persoonlijk contact op nummer één.
Wobbe de Vries

Wobbe de Vries

Adviseur, schade behandelaar en budgetcoach
Heeft u schade? Dan is Wobbe de man die u kan helpen. Daarnaast helpt hij mensen met het goed managen van hun financiën.
Rene Peters

Rene Peters

Commercieel medewerker binnendienst particulieren
Rene ondersteunt de adviseurs bij het bedienen van hun particuliere klanten. Hij helpt u graag met al uw vragen.

U vindt Adviesgroep Somers & Brabant in Simpelveld en Voerendaal. Wij zijn een full service dienstverlener, die u het werk én de zorg uit handen neemt bij:

- Het samenstellen van een evenwichtig verzekeringspakket;

- Het zoeken naar de juiste financieringsvorm;

- De opbouw van een goede oudedagsvoorziening;

- Het sluiten van een hypotheek op maat.

Op al deze gebieden bemiddelen wij voor u bij het afsluiten van de overeenkomsten tussen u en een groot aantal financiële instellingen. Adviesgroep Somers en Brabant staat u terzijde met uitleg en advies voor uw hypotheek, lening, verzekering, belegging, spaar- en betaalproduct, zodat u ervan verzekerd bent dat uw financiële zaken in goede en betrouwbare handen zijn.

Ook voor uw bankzaken

Ook zijn wij Zelfstandig Adviseur van RegioBank en kunt u bij onze beide vestigingen terecht voor uw bankzaken. RegioBank onderscheidt zich van de andere banken. Zij combineert alle moderne producten van een grote bank, met de persoonlijke dienstverlening van een Zelfstandig Adviseur.

Loop gewoon binnen

Bij ons kunt u nog gewoon binnen lopen om uw bankzaken te regelen . Nieuwsgierig geworden? Kom gerust een kijkje nemen, de koffie staat altijd klaar. Welke leeftijd u ook heeft, u hoeft RegioBank niet te mijden. Wij bieden u een helpende hand en proberen ingewikkelde zaken op een eenvoudige manier op te lossen en af te handelen.