AFAC - AdviseurAchtergrond

AFAC B.V.

Als Zelfstandig Adviseur van RegioBank bemiddelen wij exclusief voor haar betaal- en spaarproducten. Daarnaast bieden wij een kasfunctie. AFAC B.V. kijkt verder dan het financiële plaatje. Wij helpen onze klanten met het behalen van hun doelen.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Christel Claessen

Christel Claessen

Verzekeringsadviseur en adviseur bankzaken
François Thoolen

François Thoolen

Junior Adviseur / Commercieel bankmedewerker
Karlijn Hendriks

Karlijn Hendriks

Verzekeringsadviseur en adviseur bankzaken
“Vanwege mijn juridische achtergrond ben ik gewend zaken tot in detail uit te zoeken. Ik ben nauwkeurig en to the point en laat me nooit gek maken, wat leidt tot sterk advies.”

Meer dan financiële diensten

Financiële producten zijn volgens ons hulpmiddelen waarmee doelen bereikt kunnen worden, maar wij gaan een stap verder. Met onze lifeplanning helpen wij de particuliere en zakelijke klant waar dit maar nodig is. Zo zijn wij specialist op het gebied van onder meer coaching, vermogensbeheer, sparen en betalen, verzekeringen, erfrecht en juridisch- en bedrijfsadvies.

Betrokken en persoonlijk

Laagdrempeligheid en betrokkenheid vinden wij enorm belangrijk. Wij voeren een gesprek op uw niveau, zonder moeilijke vaktermen en onduidelijke afspraken.

Gericht op de toekomst

Wij denken niet alleen aan de toekomst van u als klant, maar ook aan de toekomst van onze wereld. AFAC B.V. kenmerkt zich door maatschappelijk verantwoord ondernemen waarvoor wij het ISO-certificaat in ontvangst mochten nemen. Op deze manier werken wij niet alleen mee aan uw toekomst, maar ook aan die van onze kinderen en kleinkinderen.