De omgeving van Alpina, RegioBank in Emmeloord

Alpina Emmeloord

Met betrouwbaarheid, persoonlijke betrokkenheid en oplossingsgerichtheid hoog in het vaandel, geeft Alpina Emmeloord als zelfstandig adviseur van RegioBank je vertrouwde bank een gezicht in de regio. Zoals het hoort. En met de voetjes in de klei.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Michel de Grauw

Michel de Grauw

Eigenaar en adviseur Hypotheken, verzekeringen en bankzaken
Ik ben eigenaar en adviseur hypotheken, verzekeringen en bankzaken. Ik ben een echt “mensenmens”, met gevoel voor service, aandacht en kwaliteit. Mijn slogan? “Doen is wat anders dan beloven”.
Roxana Troost

Roxana Troost

Adviseur bankzaken
Voor al je bankzaken kun je bij mij terecht. Voor de overstap naar de RegioBank of het openen van een rekening, ik help je graag verder! Ik zal je bijstaan en met enthousiasme mijn kennis met je delen.
Sarah Prummel

Sarah Prummel

Adviseur bankzaken
Heb je vragen over je bankzaken? Ik help je graag bankieren zoals je dat wilt. Persoonlijk contact, heldere uitleg en klantvriendelijkheid staan bij mij bovenaan. Samen met mijn collega’s zorg ik ervoor dat je tevreden onze bank uitloopt!
Hanny Mutsaers

Hanny Mutsaers

Zakelijk specialist
Dina van der Wal

Dina van der Wal

Commercieel assistent
Als assistent ondersteun ik de hypotheekafdeling bij de aanvragen. Ik zorg voor het inplannen van afspraken, completering van de aanvragen, bewaak ik deadlines en ben ik de schakel tussen klanten, geldverstrekkers en andere belanghebbende partijen. Maar bovenal begeleider voor u als klant tijdens dit traject. Mijn taak is ontzorgen en informeren. En dat doe ik met heel veel plezier. U blij, ik blij!

Met betrouwbaarheid, persoonlijke betrokkenheid en oplossingsgerichtheid hoog in het vaandel, geeft Alpina Emmeloord  als zelfstandig adviseur van RegioBank je vertrouwde bank een gezicht in de regio. Zoals het hoort. En met de voetjes in de klei.

Je risico’s samen tackelen

Voor je verzekeringen zijn we een onafhankelijk assurantietussenpersoon. Ons doel is om samen een inventarisatie te maken van de risico’s die je loopt. Vervolgens bepalen we welke verzekerd moeten worden en adviseren we je over de producten die het beste bij je situatie passen.

Verstand van hypotheken

Je kunt erop vertrouwen dat wij verstand van zaken hebben als het op hypotheken aankomt. We kijken naar je wensen en toekomstplannen, vergelijken je bruto- en nettolasten en besteden aandacht aan de reeds bestaande voorzieningen. De gehele administratieve afwikkeling met de geldgever verzorgen wij ook . En we helpen je -indien gewenst- met je notaris.

Je bankzaken in goede handen

Je regelt je verzekeringen en hypotheek bij ons? Dan vind je het wellicht handig om ook je bankzaken via ons te regelen. Als zelfstandig adviseur van RegioBank helpen wij je graag met ujebetaal- en spaarrekening en Internetbankieren account. En natuurlijk biedt de RegioBank je ook de RegioBank app. Zo heb je overal inzicht in je rekeningen!

Je vindt ons Onder de Toren op nummer 30 in Emmeloord, maar bellen en mailen kan uiteraard ook. Graag tot ziens!