De omgeving van VBA, RegioBank in St Odilienberg

Alpina Roerdalen

Bij Heilbron kunt u met al uw financiële zaken terecht. Of het nu gaat om een hypotheek, uw verzekeringen of uw bankzaken bij RegioBank. U bent altijd verzekerd van een gecertificeerde, vertrouwde contactpersoon; dat kan nog steeds, bij ons. Het opbouwen van een vertrouwensband, dáár stoppen wij graag onze tijd in. Wel zo prettig, wanneer u uw financiële zaken uithanden geeft. En natuurlijk... de koffie staat klaar!

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Geertje van Damme

Geertje van Damme

Adviseur bankzaken particulier en zakelijk
Wat mij aanspreekt is het persoonlijk contact; ik leer u graag écht kennen, voor ik een advies geef. Zo zien mijn dagen er telkens anders uit. Dit maakt mijn werk boeiend en plezierig!
Twan Peeters

Twan Peeters

Financieel adviseur particulier en zakelijk
Sandra Knippenberg

Sandra Knippenberg

Adviseur bankzaken en verzekeringen
Persoonlijk klantcontact vind ik prettig werken en daarom ben ik blij dat u bij RegioBank gewoon kunt binnenlopen. Mijn streven is u als klant van goed advies te voorzien, binnen een informele en vertrouwelijke sfeer.
Diana Vranken

Diana Vranken

Adviseur bankzaken en verzekeringen
Jean van Birgelen

Jean van Birgelen

Directeur / Financieel adviseur particulier en zakelijk
Onze missie is de klanten, particulier en zakelijk, op een correcte manier van dienst zijn. Door onze jarenlange ervaring en een groot netwerk, bieden wij voor veel problemen en/of vragen van onze klanten een oplossing.
Lijanne Simons – Körver

Lijanne Simons – Körver

Adviseur bankzaken en verzekeringen
Het geeft mij voldoening om iets voor anderen te kunnen betekenen. Ik streef er dan ook naar dat iedere klant ons kantoor verlaat met een glimlach. Ik ben onze klanten zo breed mogelijk van dienst.

Service, kwaliteit en betrouwbaarheid

In de 50 jaar van ons bestaan hebben wij steeds alle moderne ontwikkelingen gevolgd. Toch durven wij onze kernwaarden service, kwaliteit en betrouwbaarheid met veel plezier nog 'ouderwets' te noemen. En dat wij deze kernwaarden naleven, blijkt wel uit onze reputatie, zorgvuldig opgebouwd in tientallen jaren. En we blijven deze ook koesteren. Daarom blijven we altijd persoonlijk en dichtbij.

Kortom: Heilbron uit Sint Odiliënberg, groot genoeg om een volwaardige en complete financiële dienstverlener te zijn, maar ook  klein genoeg om dichtbij u als klant te blijven staan!