De omgeving van Hemelraad en Keijzer Verzekeringsadviseurs, RegioBank in De Lier

Alpina Westland

Hulp bij internetbankieren, het openen van een nieuwe RegioBank betaalrekening of een vraag over uw bankzaken. Bij Hemelraad en Keijzer kunt u vijf dagen in de week terecht voor persoonlijk advies.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Karina Dijkxhoorn

Karina Dijkxhoorn

Adviseur Bankzaken
Lang wachten is frustrerend. Kan ik u niet meteen een antwoord geven? Dan zoek ik het voor u uit en bel ik u erover terug
Louise van den Akker

Louise van den Akker

Adviseur Bankzaken en Vermogen
Ik heb ervaring als verzekeringsadviseur Vermogen en help u graag op weg met de betaal- en spaarproducten van RegioBank. Ik word blij als u goed geholpen bent.

Hemelraad en Keijzer Verzekeringsadviseurs heeft een heldere filosofie. Wij zijn uw partner voor financiële diensten. Wij denken met u mee; juist bij persoonlijke zaken. Het gaat om uw situatie en uw wensen. Een goed advies is alleen mogelijk met persoonlijk contact en lokale kennis. Daarom staat ons kantoor in het hart van het Zuid-Hollandse dorp De Lier dichtbij het winkelend publiek.
Wij kennen de lokale situatie, uw situatie en uw wensen. Hemelraad en Keijzer Verzekeringsadviseurs biedt u persoonlijk en betrokken advies.

Financiële diensten onder één dak

Hemelraad en Keijzer Verzekeringsadviseurs heeft alle particuliere en zakelijke financiële diensten onder één dak. Periodiek maken wij een selectie van de financiële producten die verzekeraars en banken aanbieden. Wij stellen voor u het beste pakket samen. Toegesneden op uw persoonlijke situatie en wensen. Daarom is Hemelraad en Keijzer Verzekeringsadviseurs bij uitstek uw partner voor financiële dienstverlening.

Bankzaken

Hemelraad en Keijzer Verzekeringsadviseurs is ook Zelfstandig Adviseur van RegioBank.
Wij bieden dezelfde diensten als andere banken, maar op de manier die bij ons past, kleinschalig, persoonlijk en dichtbij. Binnen ons team van ruim veertig medewerkers zijn Marieke, Karina en Louise uw aanspreekpunt als adviseur bankzaken. Zij kennen elkaar al jaren, zijn dus goed op elkaar ingespeeld, wonen in De Lier en kennen hun klanten persoonlijk. Voor het openen van een particuliere betaal- of spaarrekening kunt u altijd binnenlopen. Vooral het JongWijspakket -een betaal- en spaarpakket met tips voor de financiële opvoeding van uw kind- is populair. Wij bieden natuurlijk ook zakelijke rekeningen aan, in het bijzonder voor lokale verenigingen en stichtingen.