De omgeving van Alpina Westland, RegioBank in De Lier

Alpina Westland

Hulp bij internetbankieren, het openen van een nieuwe RegioBank betaalrekening of een vraag over je bankzaken. Bij Alpina Westland kun je vijf dagen in de week terecht voor persoonlijk advies.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Karina Dijkxhoorn

Karina Dijkxhoorn

Adviseur Bankzaken
Lang wachten is frustrerend. Kan ik je niet meteen een antwoord geven? Dan zoek ik het voor je uit en bel ik je erover terug.
Louise van den Akker

Louise van den Akker

Adviseur Bankzaken en Vermogen
Ik heb ervaring als verzekeringsadviseur Vermogen en help je graag op weg met de betaal- en spaarproducten van RegioBank. Ik word blij als je goed geholpen bent.

Alpina Westland heeft een heldere filosofie. Wij zijn je partner voor financiële diensten. Wij denken met je mee; juist bij persoonlijke zaken. Het gaat om je situatie en je wensen. Een goed advies is alleen mogelijk met persoonlijk contact en lokale kennis. Daarom staat ons kantoor in het hart van het Zuid-Hollandse dorp De Lier dichtbij het winkelend publiek. Wij kennen de lokale situatie, je situatie en je wensen. Alpina Westland biedt je persoonlijk en betrokken advies.

Financiële diensten onder één dak

Alpina Westland heeft alle particuliere en zakelijke financiële diensten onder één dak. Periodiek maken wij een selectie van de financiële producten die verzekeraars en banken aanbieden. Wij stellen voor jou het beste pakket samen. Toegesneden op je persoonlijke situatie en wensen. Daarom is Alpina Westland bij uitstek je partner voor financiële dienstverlening.

Bankzaken

Alpina Westland is ook zelfstandig adviseur van RegioBank. Wij bieden dezelfde diensten als andere banken, maar op de manier die bij ons past, kleinschalig, persoonlijk en dichtbij. Binnen ons team van ruim veertig medewerkers zijn Marieke, Karina en Louise je aanspreekpunt als adviseur bankzaken. Zij kennen elkaar al jaren, zijn dus goed op elkaar ingespeeld, wonen in De Lier en kennen hun klanten persoonlijk. Voor het openen van een particuliere betaal- of spaarrekening kun je altijd binnenlopen. Vooral het JongWijspakket -een betaal- en spaarpakket met tips voor de financiële opvoeding van je kind- is populair. Wij bieden natuurlijk ook zakelijke rekeningen aan, in het bijzonder voor lokale verenigingen en stichtingen.