RegioBank in het centrum van Nederweert - Alterna Finance

Alterna Finance

Het kan zijn dat de naam Alterna Finance u bekend in de oren klinkt. Ze hebben namelijk al een vestiging in het eveneens Limburgse Meijel. Alterna ziet dat waar grote banken vertrekken, er mensen met onbeantwoorde financiële vragen achterblijven. En daar steken ze ze graag een stokje voor. Dus bemiddelt Alterna nu ook in Nederweert exclusief voor de betaal- en spaarproducten van RegioBank.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Karin Dierx

Karin Dierx

Toegankelijke experts

Uiteraard kunt u ook in deze tweede vestiging terecht voor onafhankelijk advies en antwoorden op al uw financiële vragen. Zonder afspraak binnenstappen? Dat is bij deze Zelfstandig Adviseur geen enkel probleem. Zo laagdrempelig zijn ze ook in hun uitstraling: je vindt hier geen chique pakken en lakschoenen. Wél professionele medewerkers met kennis van zaken. En altijd een vers kopje koffie voor u als klant.

Lokale verbondenheid

Bij Alterna Finance werken alleen mensen uit de omgeving. Ze zijn betrokken, kennen de dorpsgenoten en de Limburgse gebruiken. Dat is ook gelijk waar de Zelfstandig Adviseur voor staat: lokale verbondenheid. Dat u begroet wordt door een bekende glimlach en dat de adviseur uw financiële situatie kent, helpt daaraan mee.

Trotse sponsor

Ook op andere vlakken is Alterna Finance betrokken bij het dorp. Zo sponsoren ze in Meijel al de volleybalclub, de tennisclub én de motorcross. Datzelfde willen ze voortzetten in Nederweert. Hier willen ze een steentje bijdragen aan het succes van plaatselijke (sport)verenigingen en stichtingen.