De omgeving van Arci Warnsveld, RegioBank in Warnsveld

Arci Warnsveld

We onderscheiden ons met aandacht

Er verandert veel in de wereld. Banken worden groter en verzekeringskantoren lijken vaak niet meer dan websites op internet. Maar juist bij persoonlijke zaken vinden we écht contact belangrijk. Aandacht van mens tot mens. Het is de aandacht waarmee we ons onderscheiden.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Kjell Carlier

Kjell Carlier

Ik help je graag met al je bankzaken en verzekeringen. Daarbij staat het contact met jou voor mij centraal.
Harold  Achterkamp

Harold Achterkamp

Directeur/financieel adviseur
Ik help graag mensen met het oplossen van financiële, complexe vraagstukken op het gebied van hypotheken en verzekeringen.
Babs  Achterkamp

Babs Achterkamp

Mede-eigenaar en medewerkster bankzaken
Het contact met klanten aan de balie spreekt mij het meest aan. Ik vind het leuk om de klanten te helpen en bij te staan waar nodig.
Marjan  Groot Enzerink-Dijkman

Marjan Groot Enzerink-Dijkman

Allround medewerker
Sinds 2005 ben ik werkzaam bij Arci en sinds 2014 voor alles rondom RegioBank. Ik ben adviseur op het gebied van verzekeringen en bankzaken.

Laagdrempelig

Bij Arci Warnsveld heb je als klant één aanspreekpunt voor veel financiële aangelegenheden. Niet alleen voor bankzaken, maar ook voor verzekeringen en hypotheken. Als zelfstandig adviseur van RegioBank leveren we dezelfde diensten als banken, maar dan op een heel andere manier. Kleinschaliger, laagdrempeliger en persoonlijker. Juist bij geldzaken heb je er liever een gezicht bij. Die aandacht maakt dat een advies op je eigen situatie is toegesneden. 

 

Onze persoonlijke adviseur heet je gastvrij welkom op het kantoor in Warnsveld. Of je particulier of zakelijk advies wilt, je kunt altijd met ons contact opnemen. Je vindt ons in het Warnshuus bij winkelcentrum “Dreiumme”.