De omgeving van Arnold van Hooft Hypotheken en Verzekeringen, RegioBank in Kerkdriel

Arnold van Hooft Hypotheken en Verzekeringen

Een adviseur in de buurt. Waar u zo binnen kunt lopen. Dat is Arnold van Hooft. Een kantoor dat klein is, maar groot kan denken.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Seger Knops

Seger Knops

Financieel Adviseur | Erkend Hypothecair Planner (EHP)
Seger helpt u graag met het maken van de juiste keuze voor uw bankzaken, hypotheken en verzekeringen. Het is belangrijk dat u zich hierbij prettig voelt en ervaart dat uw zaken in goede handen zijn.
Arnold van Hooft

Arnold van Hooft

Oprichter
Arnold is de oprichter van Arnold van Hooft Hypotheken en Verzekeringen. Een kantoor in de buurt waar je zo even kan binnenlopen en waar persoonlijk contact voorop staat. Dit wordt tot de dag van vandaag nagestreefd bij Arnold van Hooft Hypotheken en Verzekeringen.
Peter Vissers

Peter Vissers

Financieel Adviseur | Erkend Hypotheekadviseur
Peter is de verzekeringsspecialist. Voor vragen over uw verzekeringen kunt u bij hem terecht. Doordat Peter Erkend Hypotheekadviseur is kan hij u ook een passend advies geven voor uw hypotheek.
Jill van den Oudenalder

Jill van den Oudenalder

Medewerker Bankzaken
Jill beantwoordt uw vragen over bankzaken. U kunt hiervoor binnenlopen, maar ook bellen of e-mailen. Het is plezierig dat we u kennen als Zelfstandig Adviseur van RegioBank.
Jacco Bogers

Jacco Bogers

Verzekeringsadviseur particulieren
Jacco is verzekeringsadviseur. Op zoek naar de passende verzekering met een scherpe premie. Door de laagdrempeligheid van ons kantoor weten we wie u bent. U heeft geen omkijken naar uw verzekeringen.
Margé Hol

Margé Hol

Medewerker Bankzaken en Hypotheken
Margé beantwoordt samen met Jill de vragen over uw bankzaken. Daarnaast zorgt ze er voor dat uw hypotheekaanvraag in goede handen is. Zij ondersteunt onze adviseurs bij een goede, snelle afhandeling.
Judith Bouwmans

Judith Bouwmans

Medewerker financiële administratie
Judith zorgt er voor dat de financiële administratie tot in de puntjes verzorgd is.
Danny den Herder

Danny den Herder

Verzekeringsadviseur
Sinds juli 2021 werkt Danny bij Arnold van Hooft Hypotheken en Verzekeringen. Hij is het eerste aanspreekpunt voor verzekeringen.
Janny Hendriks

Janny Hendriks

Verzekeringsadviseur particulieren en bedrijven
Janny is verzekeringsadviseur. Wij beheren uw verzekeringen en bij schade handelen wij de melding voor u af. Met een telefoontje aan Janny, is uw schademelding in goede handen.

Een adviseur in de buurt. Waar u zo binnen kunt lopen. Dat is Arnold van Hooft. Een kantoor dat klein is, maar groot kan denken.

Het voordeel van een kleiner kantoor merkt u meteen. We weten wie u bent als u belt. We kennen uw situatie thuis. En we houden van een goed gesprek. Open en eerlijk. We streven persoonlijk contact na, maar gaan ook mee met onze tijd. Compleet met digitale polismappen, mogelijkheden om zaken online te regelen en een up-to-date kennis van financiële dienstverlening. We hebben een gevestigde naam sinds 1993 in Kerkdriel, door oprichter Arnold van Hooft. Bovendien zijn we Zelfstandig Adviseur van RegioBank. RegioBank is een complete bank, waar u uw geldzaken regelt zoals ú dat wilt. En is het dan niet handig als u daarvoor een en dezelfde adviseur hebt? Bij Arnold van Hooft zijn we zo’n kantoor.

Bankzaken

Arnold van Hooft is Zelfstandig Adviseur van RegioBank. U regelt uw bankzaken bij ons kantoor waar we u persoonlijk kennen. En waar we u graag van dienst zijn.

Hypotheken

Van een goed advies kunt u zomaar 30 jaar plezier hebben. Neem geen risico. En laat ons u persoonlijk adviseren en begeleiden naar een hypotheek die bij u past.

Verzekeringen

Welke verzekeringen heeft u nu echt nodig? En welke premie en voorwaarden zijn reëel? Bij ons krijgt u een advies op maat over de verzekeringen die voor u van toepassing zijn.

Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak om al uw bankzaken, hypotheek en verzekeringen te laten regelen door Arnold van Hooft.