De omgeving van Arnold van Hooft Hypotheken en Verzekeringen, RegioBank in Kerkdriel

Arnold van Hooft Hypotheken en Verzekeringen

Een adviseur in de buurt. Waar je zo binnen kunt lopen. Dat is Arnold van Hooft. Een kantoor dat klein is, maar groot kan denken.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Seger Knops

Seger Knops

Financieel Adviseur | Erkend Hypothecair Planner (EHP)
Seger helpt je graag met het maken van de juiste keuze voor je bankzaken, hypotheken en verzekeringen. Het is belangrijk dat je jezelf hierbij prettig voelt en ervaart dat je zaken in goede handen zijn.
Tamara Resleij-Leenders

Tamara Resleij-Leenders

Verzekeringsadviseur
Margé Hol

Margé Hol

Medewerker Bankzaken en Hypotheken
Margé beantwoordt samen met Jill de vragen over je bankzaken. Daarnaast zorgt ze er voor dat je hypotheekaanvraag in goede handen is. Zij ondersteunt onze adviseurs bij een goede, snelle afhandeling.
Jacco Bogers

Jacco Bogers

Verzekeringsadviseur particulieren
Jacco is verzekeringsadviseur. Op zoek naar de passende verzekering met een scherpe premie. Door de laagdrempeligheid van ons kantoor weten we wie je bent. Je hebt geen omkijken naar je verzekeringen.
Jill van den Oudenalder

Jill van den Oudenalder

Medewerker Bankzaken
Jill beantwoordt je vragen over bankzaken. Je kunt hiervoor binnenlopen, maar ook bellen of e-mailen. Het is plezierig dat we je kennen als zelfstandig adviseur van RegioBank.
Peter Vissers

Peter Vissers

Financieel Adviseur | Erkend Hypotheekadviseur
Peter is de verzekeringsspecialist. Voor vragen over je verzekeringen kun je bij hem terecht. Doordat Peter Erkend Hypotheekadviseur is kan hij je ook een passend advies geven voor je hypotheek.
Janny Hendriks

Janny Hendriks

Verzekeringsadviseur particulieren en bedrijven
Janny is verzekeringsadviseur. Wij beheren je verzekeringen en bij schade handelen wij de melding voor je af. Met een telefoontje aan Janny, is je schademelding in goede handen.
Arnold van Hooft

Arnold van Hooft

Oprichter
Arnold is de oprichter van Arnold van Hooft Hypotheken en Verzekeringen. Een kantoor in de buurt waar je zo even kan binnenlopen en waar persoonlijk contact voorop staat. Dit wordt tot de dag van vandaag nagestreefd bij Arnold van Hooft Hypotheken en Verzekeringen.
Judith Bouwmans

Judith Bouwmans

Medewerker financiële administratie
Judith zorgt er voor dat de financiële administratie tot in de puntjes verzorgd is.
Danny den Herder

Danny den Herder

Verzekeringsadviseur
Sinds juli 2021 werkt Danny bij Arnold van Hooft Hypotheken en Verzekeringen. Hij is het eerste aanspreekpunt voor verzekeringen.

Het voordeel van een kleiner kantoor merk je meteen. We weten wie je bent als je belt. We kennen je situatie thuis. En we houden van een goed gesprek. Open en eerlijk. We streven persoonlijk contact na, maar gaan ook mee met onze tijd. Compleet met digitale polismappen, mogelijkheden om zaken online te regelen en een up-to-date kennis van financiële dienstverlening. We hebben een gevestigde naam sinds 1993 in Kerkdriel, door oprichter Arnold van Hooft. Bovendien zijn we zelfstandig adviseur van RegioBank. RegioBank is een complete bank, waar je je geldzaken regelt zoals je dat wilt. En is het dan niet handig als je daarvoor een en dezelfde adviseur hebt? Bij Arnold van Hooft zijn we zo’n kantoor.

Bankzaken

Arnold van Hooft is zelfstandig adviseur van RegioBank. Je regelt je bankzaken bij ons kantoor waar we je persoonlijk kennen. En waar we je graag van dienst zijn.

Hypotheken

Van een goed advies kun je zomaar 30 jaar plezier hebben. Neem geen risico. En laat ons je persoonlijk adviseren en begeleiden naar een hypotheek die bij je past.

Verzekeringen

Welke verzekeringen heb je nu echt nodig? En welke premie en voorwaarden zijn reëel? Bij ons krijg je een advies op maat over de verzekeringen die voor je van toepassing zijn.

Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak om al je bankzaken, hypotheek en verzekeringen te laten regelen door Arnold van Hooft.