De omgeving van ASA Groep Financiële Dienstverlening, RegioBank in Maastricht

ASA Groep Financiële Dienstverlening

In winkelcentrum Caberg in Maastricht-West vindt u het kantoor van ASA Groep Makelaars, Geld & Verzekeringen. Sinds 2001 zijn zij Zelfstandig Adviseur voor al uw RegioBank-zaken. ASA Groep is het kantoor ‘om de hoek’, waar u altijd terecht kunt met uw vragen.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Willy Eijkenboom

Willy Eijkenboom

Ik sta als adviseur verzekeringen en hypotheken voor u klaar en helpt u graag onder het genot van een kopje koffie.
Robert Goossens

Robert Goossens

Ik behandel als directeur en adviseur hypotheken met plezier al uw vragen over hypotheken, maar weet ook alles van verzekeringen en bankzaken.
Kevin Piëtte

Kevin Piëtte

Ik geniet er vooral van als het contact met de klant losjes verloopt en ik zijn vraag of probleem kan oplossen.

Van slaapkamer naar kantoor

Henri nam in 2001 het adviseurschap over van een man die overdag een baan had in een museum en in de avonduren klanten met hun financiële zaken hielp vanuit een slaapkamer bij hem thuis. De man en zijn dochter zijn nog altijd trouwe klanten van Henri. Het persoonlijke van die slaapkamer probeert Henri bij ASA Groep vast te houden. Al is de slaapkamer wel een nette kantoorruimte geworden.

Content geld

Bij ASA Groep kunnen klanten ook geld storten of contant opnemen. Dat is bij veel andere financiële dienstverleners niet meer mogelijk. Henri merkt dat klanten het fijn vinden dat ze makkelijk even binnen kunnen lopen. Al is het maar voor een praatje.

Eerst de mens, dan het product

De adviseurs behandelen dagelijks allerlei vragen. Of het nu gaat om het openen van een rekening, of om zakelijk advies. Wel merken ze dat mensen vaak komen als er al iets aan de hand is. Dan is het fijn om te zien dat het verzekeringspakket dat ze ooit hebben afgesloten zijn nut bewijst. Het laatste wat ze willen is mensen opzadelen met een product dat ze eigenlijk niet nodig hebben.