Stadsgezicht van Maastricht aan de Maas - Zekerheuts

zekerheuts

In winkelcentrum Caberg in Maastricht-West vind je het kantoor van zekerheuts. Onze kernwaardes zijn onafhankelijk, betrouwbaar, deskundig en betrokken. Wij verkopen advies. Als je behoefte hebt aan hulp of advies over je financiën, ben je bij ons aan het goede adres.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Robert Goossens

Robert Goossens

Ik behandel als directeur en adviseur hypotheken met plezier al je vragen over hypotheken, maar weet ook alles van verzekeringen en bankzaken.
Willy Eijkenboom

Willy Eijkenboom

Ik sta als adviseur verzekeringen en hypotheken voor je klaar en help je graag onder het genot van een kopje koffie.

Al ruim 60 jaar is Zekerheuts hét adres voor een breed scala aan financiële diensten. Sinds begin jaren ’80 geldt dat ook voor bankzaken. Recent zijn wij ook zelfstandig adviseur van RegioBank geworden.

Zekerheuts hanteert het motto ’Alles onder 1 dak’ voor particulieren, je bedrijf (de zaak zelf, de eigenaar en het personeel), zzp’ers, verenigingen en stichtingen.

Werkwijze

Zekerheuts staat voor een laagdrempelig contact en is er specifiek voor klanten die een persoonlijke benadering op prijs stellen. Bij ons ben je altijd welkom op kantoor, zowel voor je bankzaken als voor verzekeringen, hypotheken en je pensioen. De vertrouwde en persoonlijke manier van adviseren blijven we voortzetten, met medewerkers die je kennen, die je zelf kent, en die weten waar het om draait. Niet onbelangrijk in de huidige tijd!

Naast bankzaken en verzekeren ook hypotheken en pensioen

De aankoop van een woning, je financiële toekomst en je inkomen vanaf pensioendatum: allemaal zaken die niet zo eenvoudig zijn. Zekerheuts beschikt over de kennis en ervaring om je inzicht, overzicht en duidelijkheid te kunnen geven. Wij vinden voor jou de best passende oplossing. Wij staan ook voor je klaar als je meer wilt weten over heel specifieke situaties zoals:

  • de financiële gevolgen van echtscheiding
  • het oversluiten van een hypotheek
  • een pensioenregeling voor uw personeel
  • het verzekeren van het risico op arbeidsongeschiktheid

Heb je een vraag?

Loop gewoon bij ons binnen! Wij zijn 5 dagen per week open en staan je graag persoonlijk te woord. En je kunt ons altijd bellen of mailen.