Landhuis met boothuis aan het water in Enter - Asbroek Adviesgroep

Asbroek Adviesgroep B.V.

Wij van Asbroek Adviesgroep kunnen je adviseren en helpen bij belangrijke vraagstukken in je leven. En dat alles onder één dak. Wij zijn een kantoor waar de mensen je kennen en met je meedenken. Waar je nog persoonlijk advies op maat krijgt. Waar je je thuis voelt en waar je ten alle tijden kunt binnen lopen voor een goede kop koffie.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Kevin Asbroek

Kevin Asbroek

Eigenaar / Verzekeringsadviseur zakelijk / Hypotheekadviseur
Naast zijn passie voor makelaardij helpt Kevin je ook graag met een passend hypotheek-advies. Ook op gebied van zakelijke verzekeringen is hij je graag van dienst. Samen met jou kijkt hij naar je persoonlijke situatie en naar een passende oplossing.
Mariël Schreijer

Mariël Schreijer

Mariël is al jaren een vast gezicht op dit kantoor. Je kent haar en zij kent jou. Mariel werkt en denkt klantgericht en helpt je graag met al je bankzaken. Je kunt bij haar terecht voor een deskundig en eerlijk advies.
Robert Slaghekke

Robert Slaghekke

Verzekeringsadviseur particulier
Robert zorgt ervoor dat de risico’s die je laat verzekeren, goed verzekerd zijn en blijven. Schadeverzekeringen waardeer je in het geval van schade. Zijn rol is tevens dat hij zich in zet voor een snelle schadeafhandeling en polis opmaak.
Lisa Bouwhuis

Lisa Bouwhuis

Commercieel binnendienst medewerker
Sandy Bolscher

Sandy Bolscher

Adviseur Bankzaken / Medewerker Binnendienst
Met ruim 20 jaar ervaring in de financiële dienstverlening is Sandy in maart 2017 bij ons komen werken en samen met Mariël als duo verantwoordelijk voor de diensten van RegioBank. Haar ervaring combineert ze met een persoonlijke benadering en een plezierig klantcontact.

Een brok ervaring en een fris team van specialisten met volop kennis van bankzaken, verzekeringen, hypotheken, en verkoop en taxaties van woonhuizen.

Financiële zekerheid voorop

Financiële zekerheid geeft je vrijheid en rust. Wij begrijpen als geen ander dat financiële producten moeten passen bij de fase waarin je je bevind. Om je zekerheid te kunnen bieden, vragen wij ons eerst af wat je bezig houd. Je manier van leven en werken is ons uitgangspunt. Wij kijken naar je risico’s en met je omstandigheden, wensen en verwachtingen als uitgangspunt zoeken wij naar de best passende oplossing. Wij werken samen met een groot aantal geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Voor je verzekeringen en hypotheek garanderen wij je een onafhankelijk en persoonlijk advies. Door onze oprechte en openhartige benadering, weet je precies waar je aan toe bent.

Je bankzaken geregeld bij je in de buurt

Als zelfstandig adviseur van RegioBank bieden wij alle moderne bankproducten, mét persoonlijk advies! Of het nu gaat om een betaal- of  spaarrekening voor je zelf of je kind; bij ons kun je zonder afspraak binnenlopen voor al je vragen en het opnemen of storten van contant geld. Je bent ook bij ons op kantoor welkom als je uitleg wilt over Internetbankieren of het gebruik van onze RegioBank app. Wij nemen de tijd en zetten graag een stap extra voor je. Kom eens langs en ervaar het zelf!