De omgeving van Asbroek Adviesgroep B.V., RegioBank in Enter

Asbroek Adviesgroep B.V.

Wij van Asbroek Adviesgroep kunnen u adviseren en helpen bij belangrijke vraagstukken in uw leven. En dat alles onder één dak. Wij zijn een kantoor waar de mensen u kennen en met u meedenken. Waar u nog persoonlijk advies op maat krijgt. Waar u zich thuis voelt en waar u ten alle tijden kunt binnen lopen voor een goede kop koffie.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Mariël Schreijer

Mariël Schreijer

Adviseur Bankzaken / Medewerker Binnendienst
Mariël is al jaren een vast gezicht op dit kantoor. U kent haar en zij kent u. Mariel werkt en denkt klantgericht en helpt u graag met al uw bankzaken. U kunt bij haar terecht voor een deskundig en eerlijk advies.
Sandy Bolscher

Sandy Bolscher

Adviseur Bankzaken / Medewerker Binnendienst
Met ruim 20 jaar ervaring in de financiële dienstverlening is Sandy in maart 2017 bij ons komen werken en samen met Mariël als duo verantwoordelijk voor de diensten van RegioBank. Haar ervaring combineert ze met een persoonlijke benadering en een plezierig klantcontact.
Martin Asbroek

Martin Asbroek

Eigenaar / adviseur
Martin begeleidt u graag van A tot Z. Met zowel hypotheken , particuliere als zakelijke verzekeringen is hij u graag van dienst. Een lange termijn relatie op basis van vertrouwen in elkaar is hierbij zijn uitgangspunt. Vertrouwen hebben in en krijgen van iemand is wat hem energie geeft!
Kevin Asbroek

Kevin Asbroek

Eigenaar / Makelaar / Adviseur
Naast zijn passie voor makelaardij helpt Kevin u ook graag met een passend hypotheek-advies. Ook op gebied van zakelijke verzekeringen is hij u graag van dienst. Samen met u kijkt hij naar uw persoonlijke situatie en naar een passende oplossing.
Hermien Asbroek

Hermien Asbroek

Eigenaar / Adviseur
In 1996 is zij deze onderneming gestart en haar doel is u zo te ondersteunen bij het regelen van uw financiële diensten dat u er geen omkijken naar heeft, maar er wel op terug kunt vallen wanneer nodig. Ook achter de schermen zorgt Hermien ervoor dat alles correct verloopt.
Robert Slaghekke

Robert Slaghekke

Verzekeringsadviseur
Robert zorgt ervoor dat de risico’s die u laat verzekeren, goed verzekerd zijn en blijven. Schadeverzekeringen waardeert u in het geval van schade. Zijn rol is tevens dat hij zich in zet voor een snelle schadeafhandeling en polis opmaak.

Een brok ervaring en een fris team van specialisten met volop kennis van bankzaken, verzekeringen, hypotheken, en verkoop en taxaties van woonhuizen.

Financiële zekerheid voorop

Financiële zekerheid geeft u vrijheid en rust. Wij begrijpen als geen ander dat financiële producten moeten passen bij de fase waarin u zich bevindt. Om u zekerheid te kunnen bieden, vragen wij ons eerst af wat u bezig houdt. Uw manier van leven en werken is ons uitgangspunt. Wij kijken naar uw risico’s en met uw omstandigheden, wensen en verwachtingen als uitgangspunt zoeken wij naar de best passende oplossing. Wij werken samen met een groot aantal geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Voor uw verzekeringen en hypotheek garanderen wij u een onafhankelijk en persoonlijk advies. Door onze oprechte en openhartige benadering, weet u precies waar u aan toe bent.

Uw bankzaken geregeld bij u in de buurt

Als Zelfstandig Adviseur van RegioBank bieden wij alle moderne bankproducten, mét persoonlijk advies! Of het nu gaat om een betaal- of  spaarrekening voor u zelf of uw kind; bij ons kunt u zonder afspraak binnenlopen voor al uw vragen en het opnemen of storten van contant geld. U bent ook bij ons op kantoor welkom als u uitleg wilt over Internetbankieren of het gebruik van onze Mobiel Bankieren app. Wij nemen de tijd en zetten graag een stap extra voor u. Kom eens langs en ervaar het zelf!