Assurantiekantoor Bremer

In het pittoreske centrum van het Texelse Oosterend staat assurantiekantoor Bremer, je zelfstandig adviseur van RegioBank. De betrokken en deskundige medewerkers nemen de tijd om je goed te helpen. Zij adviseren je bij al je financiële vragen, of het nu gaat over je verzekeringen, bankzaken of pensioen. Zo heb je alles op één plek.

Zelfstandig adviseur van Regiobank

Bremer is al sinds de jaren tachtig verbonden aan RegioBank. Het familiebedrijf vindt het belangrijk dat bewoners in het dorp hun bankzaken kunnen blijven regelen. Het kantoor is zeer toegankelijk en de ons-kent-ons-cultuur op Texel maakt dat de medewerkers hun klanten persoonlijk kennen. Zo regel je al je financiële zaken bij een bekend gezicht. En dat voelt wel zo vertrouwd.

Begrijpelijke taal

Ook voor je verzekeringen kun je bij Bremer terecht. Het kantoor werkt samen met tientallen maatschappijen en vindt zo altijd de verzekering die het beste bij je past. Zo hoef je je geen zorgen te maken over dubbele verzekeringen of te hoge lasten.

Deskundig en begrijpelijk

Wat je financiële vraag ook is: het advies van Bremer is deskundig, onafhankelijk én in begrijpelijke taal. Dat laatste is een belangrijke kernwaarde voor het kantoor. Bremer neemt de administratieve rompslomp voor je uit handen en staat je bij met raad en daad.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Ineke Bremer

Ineke Bremer

Eigenaar
Samen met de klant bekijken we wat nodig is en hoe we dit op de beste manier kunnen regelen. In goede, maar ook in mindere tijden denken we graag met onze klanten mee.
Marc Slootjes

Marc Slootjes

Adviseur bankzaken
Bij ons wordt nog echt de tijd genomen voor al uw vragen en wensen. De waardering die wij van onze klanten krijgen maakt het werk mooi en geeft ons veel voldoening.
Brenda Wit

Brenda Wit

Adviseur bankzaken en adviseur particulier
Ik vind het prettig dat we een kantoor zijn waar onze klanten met elke vraag terecht kunnen. Samen vinden we altijd wel een passend antwoord.
Marco Hage

Marco Hage

Adviseur particuliere en zakelijke schadeverzekeringen
Tot een goede oplossing komen, dat vind ik belangrijk. Het liefst zo voordelig mogelijk, het gaat tenslotte wel over andermans portemonnee. Maar kwaliteit staat altijd op de eerste plaats.
Boukje Verplanke

Boukje Verplanke

Adviseur bankzaken en adviseur particuliere schadeverzekeringen
We zijn een klein team. Daardoor zijn we flexibel, en is ons werk heel afwisselend en divers. Het is bij ons nooit saai.
Sandra Witte

Sandra Witte

Adviseur particuliere en zakelijke schadeverzekeringen
Laagdrempelig. Zo kan ik ons kantoor wel omschrijven. Ons contact met klanten is heel prettig en makkelijk. Netjes en servicegericht, maar niet te formeel.