De omgeving van Makelaars- en Assurantiekantoor Budding B.V., RegioBank in Echteld

Assurantiekantoor Budding B.V.

Budding BV in Echteld heeft alweer bijna 60 jaar ervaring. Wij voelen ons persoonlijk betrokken bij jou en je (financiële) situatie. Door de lange termijn relatie leren wij je écht kennen, waardoor wij nog beter kunnen inspelen op je behoeften, wensen en je situatie. Daarbij zijn we zelfstandig adviseur van RegioBank, de betrokken bank met een zelfstandig adviseur bij je om de hoek, en hebben we een PostNL Postkantoor. Wij bemiddelen exclusief in de betaal- en spaarproducten van RegioBank.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Bart Budding

Bart Budding

Ik ben de derde generatie binnen kantoor Budding. Graag begeleid ik je bij het kiezen van de beste verzekering en sta je bij wanneer je schade hebt. Persoonlijk contact is hierbij erg belangrijk!
Ardie van Zoest

Ardie van Zoest

Directeur en NVM Makelaar
Als geboren Betuwnaar ben ik sinds 1990 werkzaam bij kantoor Budding. Eerst 7 jaar in de verzekeringen en sinds 1997 in de makelaardij. In 2000 ben ik beëdigd als makelaar-taxateur.
Bert Budding

Bert Budding

Directeur en verzekeringsadviseur
Ik vind het een uitdaging om een passend verzekeringspakket voor u samen te stellen. We verzorgen een goede polis maar bieden ook een goed netwerk van diverse reparateurs. Dat heet ontzorgen!
Hanny  van den Berg

Hanny van den Berg - Budding

Als financieel adviseur voel ik mij hier op mijn plaats. Ik help particulieren en zakelijke klanten graag. Je wordt persoonlijk geholpen, zonder dat iemand over je schouder meekijkt.
Albert  Cornelissen

Albert Cornelissen

Door de laagdrempeligheid van ons kantoor weten we wie je bent. Je hebt geen omkijken naar je verzekeringen. Samen met jou ga ik op zoek naar een passende verzekering met een scherpe premie.
Monique Janssen

Monique Janssen

Administratief medewerkster verzekeringen en Schadebehandelaar.
Petra van Soest

Petra van Soest

RegioBank adviseur, administratief medewerkster en marketing
Het afwisselende werk en het contact met klanten bevalt mij erg goed. RegioBank adviseur en administratief binnendienst hypotheken met een stukje marketing is wat ik op dit moment doe binnen kantoor. Hiervoor heb ik 4,5 jaar makelaardij gedaan.
Henny Budding

Henny Budding

Financieel medewerkster
Binnen Budding BV ben ik werkzaam op de afdeling debiteurenadministratie. Achter de schermen ben ik al meer dan 25 jaar actief.
Dian van Zoest

Dian van Zoest

Assistent makelaar
Als binnendienst medewerkster van de makelaardij zorg ik ervoor dat het administratieve gedeelte van onder andere de aankoop/verkoop van je woning soepel verloopt. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent!
Christa de Jongh

Christa de Jongh

Financieel medewerkster
Lisette van Zoest

Lisette van Zoest

Telefoniste en receptioniste
Hetty van Lent

Hetty van Lent

Administratief medewerkster verzekeringen en RegioBank adviseur

Up-to-date

Hoe vaak verandert er niet iets in wet- en regelgeving of in je persoonlijke (financiële) situatie? Met een aanpassing in je hypotheek, verzekering of bankzaken zorgen wij ervoor dat je weer volledig up-to-date bent. Het is prettig contact te hebben met je eigen persoonlijk adviseur en direct antwoord te krijgen op al je vragen. Dat kan op kantoor, bij je thuis, via email of telefoon. Waar je ook voor kiest, wij beantwoorden al je vragen gemakkelijk en snel.

Tevreden

Het draait bij ons niet om wat je vraagt, maar wat je nodig hebt! Je mag van ons verwachten dat wij er alles aan zullen doen om datgene wat je wilt bereiken in je leven, waar te maken. En indien nodig, regelen wij voor je een financieel product dat daarop aansluit. Wij zijn er trots op dat we met deze werkwijze al vele klanten naar volle tevredenheid hebben mogen helpen. En als je tevreden bent, zijn wij dat ook!