De omgeving van Assurantiekantoor Budding B.V., RegioBank in Echteld

Assurantiekantoor Budding B.V.

Budding BV in Echteld heeft alweer bijna 60 jaar ervaring. Wij voelen ons persoonlijk betrokken bij jou en je (financiële) situatie. Door de lange termijn relatie leren wij je écht kennen, waardoor wij nog beter kunnen inspelen op je behoeften, wensen en je situatie. Daarbij zijn we zelfstandig adviseur van RegioBank, de betrokken bank met een zelfstandig adviseur bij je om de hoek, en hebben we een PostNL Postkantoor. Wij bemiddelen exclusief in de betaal- en spaarproducten van RegioBank.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Bart Budding

Bart Budding

Directeur en verzekeringsadviseur
Ik ben de derde generatie binnen kantoor Budding. Graag begeleid ik je bij het kiezen van de beste verzekering en sta je bij wanneer je schade hebt. Persoonlijk contact is hierbij erg belangrijk!
Ardie van Zoest

Ardie van Zoest

Directeur en NVM Makelaar
Als geboren Betuwnaar ben ik sinds 1990 werkzaam bij kantoor Budding. Eerst 7 jaar in de verzekeringen en sinds 1997 in de makelaardij. In 2000 ben ik beëdigd als makelaar-taxateur.
Petra van Gessel

Petra van Gessel

Erkend Financieel adviseur en Hypotheek adviseur
Wil je financieel verantwoord wonen met voldoende ruimte om te kunnen doen waar jij blij van wordt? Dan ben je bij mij op het juiste adres. Een huis moet voelen als een thuis en vooral niet als een (financieel) blok aan je been.
Albert Cornelissen

Albert Cornelissen

Verzekeringsadviseur
Door de laagdrempeligheid van ons kantoor weten we wie je bent. Je hebt geen omkijken naar je verzekeringen. Samen met jou ga ik op zoek naar een passende verzekering met een scherpe premie.
Dian van Zoest

Dian van Zoest

Assistent Makelaar
Als binnendienst medewerkster van de makelaardij zorg ik ervoor dat het administratieve gedeelte van onder andere de aankoop/verkoop van je woning soepel verloopt. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent!
Christa de Jongh

Christa de Jongh

Financieel medewerkster
Als financieel medewerker doe ik mijn best om jouw en onze betalingen in goede banen te leiden. Doordat we met een klein clubje collega’s zijn, zijn de lijnen op ons kantoor kort, weten we wat er speelt en kunnen we snel handelen. Persoonlijk contact met jou als klant is hierbij belangrijk. Zijn er vragen, opmerkingen, of kunnen we ergens in meedenken? Bel ons gerust. We staan je graag te woord.
Lisette van Zoest

Lisette van Zoest

Telefoniste en receptioniste
Als receptioniste en telefoniste heb ik veel contact met klanten. De ene klant kan ik zelf helpen en een ander klant verwijs ik door naar een collega. Verder doe ik administratieve werkzaamheden voor de afdeling verzekeringen, dus een leuke en afwisselende baan.
Hetty van Lent

Hetty van Lent

Administratief medewerkster verzekeringen en Adviseur bankzaken
Naast administratief medewerkster verzekeringen, help ik je als adviseur ook met je dagelijkse bankzaken. Loop eens binnen, je bent van harte welkom!
Veronica van Haarlem

Veronica van Haarlem

Adviseur bankzaken
Ik help je graag met vragen over bankzaken en neem daar graag de tijd voor. Het persoonlijk contact met klanten vind ik belangrijk, bij ons ben je geen nummer.

Up-to-date

Hoe vaak verandert er niet iets in wet- en regelgeving of in je persoonlijke (financiële) situatie? Met een aanpassing in je hypotheek, verzekering of bankzaken zorgen wij ervoor dat je weer volledig up-to-date bent. Het is prettig contact te hebben met je eigen persoonlijk adviseur en direct antwoord te krijgen op al je vragen. Dat kan op kantoor, bij je thuis, via email of telefoon. Waar je ook voor kiest, wij beantwoorden al je vragen gemakkelijk en snel.

Tevreden

Het draait bij ons niet om wat je vraagt, maar wat je nodig hebt! Je mag van ons verwachten dat wij er alles aan zullen doen om datgene wat je wilt bereiken in je leven, waar te maken. En indien nodig, regelen wij voor je een financieel product dat daarop aansluit. Wij zijn er trots op dat we met deze werkwijze al vele klanten naar volle tevredenheid hebben mogen helpen. En als je tevreden bent, zijn wij dat ook!