De omgeving van Makelaars- en Assurantiekantoor Budding B.V., RegioBank in Echteld

Assurantiekantoor Budding B.V.

Budding BV in Echteld heeft alweer bijna 60 jaar ervaring. Wij voelen ons persoonlijk betrokken bij u en uw (financiële) situatie. Door de lange termijn relatie leren wij u écht kennen, waardoor wij nog beter kunnen inspelen op uw behoeften, wensen en uw situatie. Daarbij zijn we Zelfstandig Adviseur van RegioBank, de betrokken bank met een Zelfstandig Adviseur bij u om de hoek, en hebben we een PostNL Postkantoor. Wij bemiddelen exclusief in de betaal- en spaarproducten van RegioBank.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Petra  van Soest

Petra van Soest

RegioBank Adviseur en Administratief medewerkster makelaardij en hoofd Marketing
Het afwisselende werk en het contact met klanten bevalt mij goed. Ieder verkooptraject en iedere transactie is voor mij een uitdaging om het maximale resultaat te bereiken.
Hanny  van den Berg

Hanny van den Berg

RegioBank Adviseur
Als financieel adviseur voel ik mij hier op mijn plaats. Ik help particulieren en zakelijke klanten graag. U wordt persoonlijk geholpen, zonder dat iemand over uw schouder meekijkt.
Ardie van Zoest

Ardie van Zoest

NVM Makelaar en Taxateur
Als geboren Betuwnaar ben ik sinds 1990 werkzaam bij kantoor Budding. Eerst 7 jaar in de verzekeringen en sinds 1997 in de makelaardij. In 2000 ben ik beëdigd als makelaar-taxateur.
Justin van der Stuijft

Justin van der Stuijft

Administratief medewerker
Ik werk als adviseur binnendienst en ondersteun onze collega’s van de buitendienst met het maken van afspraken, offertes en het verwerken van wijzigingen binnen de bestaande verzekeringen. Daarnaast houd ik mij ook bezig met het verbeteren van de (administratieve) processen, waar u als klant weinig van merkt, maar waardoor wij u nog beter van dienst kunnen zijn.
Bianca van Florestein

Bianca van Florestein

Administratief medewerkster
Sinds april 2018 werk ik bij Budding BV als administratief medewerker bij afdeling verzekeringen. Eén dag in de week zit ik bij de PostNL-balie.
Bert Budding

Bert Budding

Directeur en Financieel adviseur gespecialiseerd op het verzekeringsgebied
Ik vind het een uitdaging om een passend verzekeringspakket voor u samen te stellen. We verzorgen een goede polis maar bieden ook een goed netwerk van diverse reparateurs. Dat heet ontzorgen!
Petra  van Gessel

Petra van Gessel

Financieel adviseur
Als financieel adviseur met de nodige ervaring heb ik vooral aandacht voor de mens achter de klant. Écht persoonlijk contact staat daarom hoog in het vaandel!
Herma  Frederiks

Herma Frederiks

Administratief medewerkster
Ik ben Herma Frederiks en heb pasgeleden mijn 12,5 jarig jubileum gevierd bij Budding B.V. Ik verwerk de binnenkomende polissen en doe dit met veel plezier!
Henny  Budding

Henny Budding

Administratief medewerkster
Binnen Budding BV ben ik werkzaam op de afdeling debiteurenadministratie. Achter de schermen ben ik al meer dan 25 jaar actief.
Albert  Cornelissen

Albert Cornelissen

Financieel adviseur gespecialiseerd op het verzekeringsgebied
Door de laagdrempeligheid van ons kantoor weten we wie u bent. U heeft geen omkijken naar uw verzekeringen. Samen met u ga ik op zoek naar een passende verzekering met een scherpe premie.
Bart  Budding

Bart Budding

Directeur
Ik ben de derde generatie binnen kantoor Budding. Graag begeleid ik u bij het kiezen van de beste verzekering en sta u bij wanneer u schade heeft. Persoonlijk contact is hierbij erg belangrijk!

Budding BV in Echteld bestaat alweer bijna 60 jaar! Wij voelen ons persoonlijk betrokken bij u en uw (financiële) situatie. Door de lange termijn relatie leren wij u écht kennen, waardoor wij nog beter kunnen inspelen op uw behoeften, wensen en uw situatie. Daarbij zijn we Zelfstandig Adviseur van RegioBank, de betrokken bank met een Zelfstandig Adviseur bij u om de hoek, en hebben we een PostNL Postkantoor. Wij bemiddelen exclusief in de betaal- en spaarproducten van RegioBank.

Up-to-date

Hoe vaak verandert er niet iets in wet- en regelgeving of in uw persoonlijke (financiële) situatie? Met een aanpassing in uw hypotheek, verzekering of bankzaken zorgen wij ervoor dat u weer volledig up-to-date bent. Het is prettig contact te hebben met uw eigen persoonlijk adviseur en direct antwoord te krijgen op al uw vragen. Dat kan op kantoor, bij u thuis, via email of telefoon. Waar u ook voor kiest, wij beantwoorden al uw vragen gemakkelijk en snel.

Tevreden

Het draait bij ons niet om wat u vraagt, maar wat u nodig heeft! U mag van ons verwachten dat wij er alles aan zullen doen om datgene wat u wilt bereiken in uw leven, waar te maken. En indien nodig, regelen wij voor u een financieel product dat daarop aansluit. Wij zijn er trots op dat we met deze werkwijze al vele klanten naar volle tevredenheid hebben mogen helpen. En als u tevreden bent, zijn wij dat ook!