De omgeving van Makelaars- en Assurantiekantoor Budding B.V., RegioBank in Echteld

Assurantiekantoor Budding B.V.

Budding BV in Echteld heeft alweer bijna 60 jaar ervaring. Wij voelen ons persoonlijk betrokken bij u en uw (financiële) situatie. Door de lange termijn relatie leren wij u écht kennen, waardoor wij nog beter kunnen inspelen op uw behoeften, wensen en uw situatie. Daarbij zijn we Zelfstandig Adviseur van RegioBank, de betrokken bank met een Zelfstandig Adviseur bij u om de hoek, en hebben we een PostNL Postkantoor. Wij bemiddelen exclusief in de betaal- en spaarproducten van RegioBank.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Ardie van Zoest

Ardie van Zoest

Directeur en NVM Makelaar
Als geboren Betuwnaar ben ik sinds 1990 werkzaam bij kantoor Budding. Eerst 7 jaar in de verzekeringen en sinds 1997 in de makelaardij. In 2000 ben ik beëdigd als makelaar-taxateur.
Bert Budding

Bert Budding

Directeur en verzekeringsadviseur
Ik vind het een uitdaging om een passend verzekeringspakket voor u samen te stellen. We verzorgen een goede polis maar bieden ook een goed netwerk van diverse reparateurs. Dat heet ontzorgen!
Bart Budding

Bart Budding

Directeur en verzekeringsadviseur
Ik ben de derde generatie binnen kantoor Budding. Graag begeleid ik u bij het kiezen van de beste verzekering en sta u bij wanneer u schade heeft. Persoonlijk contact is hierbij erg belangrijk!
Justin van der Stuijft

Justin van der Stuijft

Administratief medewerker en schadebehandelaar
Ik werk als adviseur binnendienst en ondersteun onze collega’s van de buitendienst met het maken van afspraken, offertes en het verwerken van wijzigingen binnen de bestaande verzekeringen. Daarnaast houd ik mij ook bezig met het verbeteren van de (administratieve) processen, waar u als klant weinig van merkt, maar waardoor wij u nog beter van dienst kunnen zijn.
Petra van Soest

Petra van Soest

RegioBank adviseur en administratief medewerkster
Het afwisselende werk en het contact met klanten bevalt mij erg goed. RegioBank adviseur en administratief binnendienst hypotheken met een stukje marketing is wat ik op dit moment doe binnen kantoor. Hiervoor heb ik 4,5 jaar makelaardij gedaan.
Hanny  van den Berg

Hanny van den Berg

RegioBank adviseur
Als financieel adviseur voel ik mij hier op mijn plaats. Ik help particulieren en zakelijke klanten graag. U wordt persoonlijk geholpen, zonder dat iemand over uw schouder meekijkt.
Petra  van Gessel

Petra van Gessel

Erkend financieel adviseur
Als financieel adviseur met de nodige ervaring heb ik vooral aandacht voor de mens achter de klant. Écht persoonlijk contact staat daarom hoog in het vaandel!
Henny Budding

Henny Budding

Financieel medewerkster
Binnen Budding BV ben ik werkzaam op de afdeling debiteurenadministratie. Achter de schermen ben ik al meer dan 25 jaar actief.
Albert  Cornelissen

Albert Cornelissen

Verzekeringsadviseur
Door de laagdrempeligheid van ons kantoor weten we wie u bent. U heeft geen omkijken naar uw verzekeringen. Samen met u ga ik op zoek naar een passende verzekering met een scherpe premie.
Sander Peters

Sander Peters

RegioBank adviseur en administratief medewerker
Ik heb een uitdagende en afwisselende werkplek waar persoonlijk contact hoog in het vaandel staat. Binnen het kantoor ben ik actief als RegioBank adviseur en medewerker binnendienst verzekeringen.
Dian van Zoest

Dian van Zoest

Administratief medewerkster
Als binnendienst medewerkster van de makelaardij zorg ik ervoor dat het administratieve gedeelte van onder andere de aankoop/verkoop van uw woning soepel verloopt. Wij zijn pas tevreden als u dat bent!
Lisanne Wouterse

Lisanne Wouterse

Telefoniste/Receptie en PostNL medewerkster
Als telefoniste/receptioniste en Postnl medewerkster zorg ik ervoor dat het op de voorgrond geregeld is. En dat klanten bij de juiste adviseurs en/of makelaardij doorverwezen worden. Als administratief medewerkster ondersteun ik de afdeling verzekeringen. Dat maakt mijn werkplek afwisselend en doe ik met veel plezier. Tevens kunt u ook bij ons terecht met uw pakketje en/of voor een leuk kaartje.

Budding BV in Echteld bestaat alweer bijna 60 jaar! Wij voelen ons persoonlijk betrokken bij u en uw (financiële) situatie. Door de lange termijn relatie leren wij u écht kennen, waardoor wij nog beter kunnen inspelen op uw behoeften, wensen en uw situatie. Daarbij zijn we Zelfstandig Adviseur van RegioBank, de betrokken bank met een Zelfstandig Adviseur bij u om de hoek, en hebben we een PostNL Postkantoor. Wij bemiddelen exclusief in de betaal- en spaarproducten van RegioBank.

Up-to-date

Hoe vaak verandert er niet iets in wet- en regelgeving of in uw persoonlijke (financiële) situatie? Met een aanpassing in uw hypotheek, verzekering of bankzaken zorgen wij ervoor dat u weer volledig up-to-date bent. Het is prettig contact te hebben met uw eigen persoonlijk adviseur en direct antwoord te krijgen op al uw vragen. Dat kan op kantoor, bij u thuis, via email of telefoon. Waar u ook voor kiest, wij beantwoorden al uw vragen gemakkelijk en snel.

Tevreden

Het draait bij ons niet om wat u vraagt, maar wat u nodig heeft! U mag van ons verwachten dat wij er alles aan zullen doen om datgene wat u wilt bereiken in uw leven, waar te maken. En indien nodig, regelen wij voor u een financieel product dat daarop aansluit. Wij zijn er trots op dat we met deze werkwijze al vele klanten naar volle tevredenheid hebben mogen helpen. En als u tevreden bent, zijn wij dat ook!