Fietser op rivierdijk bij Waardenburg - Assurantiekantoor Kaasjager B.V., RegioBank in Waardenburg

Assurantiekantoor Kaasjager B.V.

Van vader Jan naar zonen Han en Wout-Jan: Assurantiekantoor Kaasjager bestaat al 35 jaar en is een echt familiebedrijf. Het gezellige kantoor vind je in de oude dorpskern van Waardenburg. Daar staan de tien adviseurs vijf dagen in de week voor je klaar.

Of je nu een hypotheek zoekt, een verzekering wilt afsluiten of een bankrekening wilt openen. Bij Assurantiekantoor Kaasjager ben je voor al je financiële zaken aan het juiste adres, zowel zakelijk als particulier. Het kantoor geeft onafhankelijk advies over hypotheken en verzekeringen, en bemiddelt exclusief in de betaal- en spaarproducten van RegioBank.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Ron Schrier

Ron Schrier

Financieel Adviseur
Ron is een ervaren hypotheekadviseur. Met zijn jarenlange ervaring en actuele vakkennis helpt hij je graag verder met de juiste hypotheek voor je woning.
Woudy de Kock

Woudy de Kock

Adviseur Bankzaken
De duizendpoot van ons kantoor. Van een betaalrekening openen tot je autoverzekering wijzigen: Woudy helpt je graag verder met vragen over je bankzaken of verzekeringen.
Evelyn Fraaije

Evelyn Fraaije

Adviseur Bankzaken & Schadebehandelaar
Evelyn is een enthousiaste en gedreven medewerkster, die je met passie en betrokkenheid helpt. Zij geeft in heldere taal antwoord op al je vragen over bankzaken en schades.
Dagmar de Jong

Dagmar de Jong

Adviseur Bankzaken
Dagmar is een allround medewerkster. Zij helpt je met al je vragen over je bankzaken bij RegioBank. Zij doet dit met veel enthousiasme. Ook met je verzekeringen kan zij je helpen.
Josien Kaasjager

Josien Kaasjager

Schadebehandelaar
Heb je schade? Dan helpt Josien je graag verder. Heb je vragen over een schadegeval, bel haar dan gerust.
Wout-Jan Kaasjager

Wout-Jan Kaasjager

Financieel Adviseur
Wout-Jan is je aanspraakpunt voor elke hypotheek. Voor maatwerk ben je bij hem aan het juiste adres.
Han Kaaasjager

Han Kaasjager

Verzekeringsadviseur
Han is een ervaren verzekeringsadviseur en helpt je graag met je vragen over bedrijfs- en particuliere verzekeringen. Ook bedrijfsfinancieringen behoren tot zijn kwaliteit.
Mika de Bresser

Mika de Bresser

Administratief medewerker
Mika is onze benjamin en volgt diverse opleidingen om dit vak hem eigen te kunnen maken. Ook hij staat voor je vragen klaar!
Loek Slosser

Loek Slosser

Verzekeringsadviseur
De altijd goedlachse Loek gaat geen verzekeringsvraag uit de weg. Hij komt graag bij de klanten thuis om alle zaken op de juiste manier te regelen.

Tegeltjeswijsheid

‘Behandel een klant zoals je zelf behandeld wilt worden’: die spreuk zou zo op een tegeltje boven de balie kunnen hangen. Het is een belangrijke mentaliteit voor iedereen die bij het kantoor werkt, en werd de zoons met de paplepel ingegoten. De klant is altijd welkom, met of zonder afspraak. Al bij de balie krijg je een warm welkom van een van de vier baliemedewerkers. Heeft je vraag wat meer tijd nodig? Dan kun je plaatsnemen in de spreekkamer. 

Trouwe klanten

Reclame hoeft Assurantiekantoor Kaasjager eigenlijk niet te maken. De tevredenheid over hun dienstverlening gaat als een lopend vuurtje door de Betuwe en Bommelerwaard. Klanten weten ze via-via dus prima te vinden. Veel van hen zijn het kantoor al jaren trouw. Complete families regelen er hun bankzaken: van Zilvervloot Sparen voor de pasgeboren zoon tot het pensioen van oma.  

Cadeautje van de zaak

Deze zelfstandig adviseur zet dus graag dat stapje extra voor hun klanten. Niet alleen met goed advies en het gemak van een kasfunctie. Ook doet het kantoor ieder jaar mee aan de Kinderspaarweken en de Week van het Geld. En kinderen die hun spaarrekening openen beginnen altijd met € 50 op hun rekening: cadeautje van de zaak.

Lokaal

De betrokkenheid gaat verder dan alleen hun eigen klantenkring. De hele regio kan rekenen op Assurantiekantoor Kaasjager. Zo financierden ze bijvoorbeeld een speeltoestel in een natuurspeeltuin en sponsoren ze ook regelmatig andere lokale verenigingen. Op die manier willen ze blijvend iets bijdragen aan de gemeenschap.