De omgeving van Assurantiekantoor Kaasjager B.V., RegioBank in Waardenburg

Assurantiekantoor Kaasjager B.V.

Van vader Jan naar zonen Han en Wout-Jan: Assurantiekantoor Kaasjager bestaat al 35 jaar en is een echt familiebedrijf. Het gezellige kantoor vindt u in de oude dorpskern van Waardenburg. Daar staan de tien adviseurs vijf dagen in de week voor u klaar.

Of u nu een hypotheek zoekt, een verzekering wilt afsluiten of een bankrekening wilt openen. Bij Assurantiekantoor Kaasjager bent u voor al uw financiële zaken aan het juiste adres, zowel zakelijk als particulier. Het kantoor geeft onafhankelijk advies over hypotheken en verzekeringen, en bemiddelt exclusief in de betaal- en spaarproducten van RegioBank.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Jan Kaasjager

Jan Kaasjager

Directie/Hypotheek Adviseur
Jan heeft Assurantiekantoor Kaasjager gebracht waar het nu is, en nog steeds is hij met zijn vakkennis actief op kantoor. Met elke financiering helpt hij u graag verder.
Wout-Jan Kaasjager

Wout-Jan Kaasjager

Financieel Adviseur
Wout-Jan is uw aanspraakpunt voor elke hypotheek. Voor maatwerk bent u bij hem aan het juiste adres.
Josien Kaasjager

Josien Kaasjager

Schadebehandelaar
Heeft u schade? Dan helpt Josien u graag verder. Heeft u vragen over een schadegeval, bel haar dan gerust.
Han Kaaasjager

Han Kaasjager

Verzekeringsadviseur
Han is een ervaren verzekeringsadviseur en helpt u graag met uw vragen over bedrijfs- en particuliere verzekeringen. Ook bedrijfsfinancieringen behoren tot zijn kwaliteit.
Dagmar de Jong

Dagmar de Jong

Adviseur Bankzaken
Dagmar is een allround medewerkster. Zij helpt u met al uw vragen over uw bankzaken bij RegioBank. Zij doet dit met veel enthousiasme. Ook met uw verzekeringen kan zij u helpen.
Evelyn Fraaije

Evelyn Fraaije

Adviseur Bankzaken/Schadebehandelaar
Evelyn is een enthousiaste en gedreven medewerkster, die u met passie en betrokkenheid helpt. Zij geeft in heldere taal antwoord op al uw vragen over bankzaken en schades.
Loek Slosser

Loek Slosser

Verzekeringsadviseur
De altijd goedlachse Loek gaat geen verzekeringsvraag uit de weg. Hij komt graag bij de klanten thuis om alle zaken op de juiste manier te regelen.
Woudy de Kock

Woudy de Kock

Adviseur Bankzaken
De duizendpoot van ons kantoor. Van een betaalrekening openen tot uw autoverzekering wijzigen: Woudy helpt u graag verder met vragen over uw bankzaken of verzekeringen.
Ron Schrier

Ron Schrier

Financieel Adviseur
Ron is een ervaren hypotheekadviseur. Met zijn jarenlange ervaring en actuele vakkennis helpt hij u graag verder met de juiste hypotheek voor uw woning.
Mika de Bresser

Mika de Bresser

Administratief medewerker
Mika is onze benjamin en volgt diverse opleidingen om dit vak hem eigen te kunnen maken. Ook hij staat voor uw vragen klaar!

Tegeltjeswijsheid

‘Behandel een klant zoals je zelf behandeld wilt worden’: die spreuk zou zo op een tegeltje boven de balie kunnen hangen. Het is een belangrijke mentaliteit voor iedereen die bij het kantoor werkt, en werd de zoons met de paplepel ingegoten. De klant is altijd welkom, met of zonder afspraak. Al bij de balie krijgt u een warm welkom van een van de vier baliemedewerkers. Heeft uw vraag wat meer tijd nodig? Dan kunt u plaatsnemen in de spreekkamer. 

Trouwe klanten

Reclame hoeft Assurantiekantoor Kaasjager eigenlijk niet te maken. De tevredenheid over hun dienstverlening gaat als een lopend vuurtje door de Betuwe en Bommelerwaard. Klanten weten ze via-via dus prima te vinden. Veel van hen zijn het kantoor al jaren trouw. Complete families regelen er hun bankzaken: van Zilvervloot Sparen voor de pasgeboren zoon tot het pensioen van oma.  

Cadeautje van de zaak

Deze Zelfstandig Adviseur zet dus graag dat stapje extra voor hun klanten. Niet alleen met goed advies en het gemak van een kasfunctie. Ook doet het kantoor ieder jaar mee aan de Kinderspaarweken en de Week van het Geld. En kinderen die hun spaarrekening openen beginnen altijd met € 50 op hun rekening: cadeautje van de zaak.

Lokaal

De betrokkenheid gaat verder dan alleen hun eigen klantenkring. De hele regio kan rekenen op Assurantiekantoor Kaasjager. Zo financierden ze bijvoorbeeld een speeltoestel in een natuurspeeltuin en sponsoren ze ook regelmatig andere lokale verenigingen. Op die manier willen ze blijvend iets bijdragen aan de gemeenschap.