De omgeving van Assurantiekantoor Satter B.V., RegioBank in Haaften

Assurantiekantoor Satter B.V.

Satter Verzekeringen & Hypotheken uit Haaften is je onafhankelijke verzekerings- en hypotheekadviseur. Bovendien zijn we ook zelfstandig adviseur van RegioBank. We bemiddelen dus ook voor de bankproducten van RegioBank, inclusief Internetbankieren en de RegioBank app. Zo kan je al uw financiële zaken op een plek regelen!

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Nico Dekker

Nico Dekker

Directie
Nico is directeur van Satter Verzekeringen & Hypotheken en is druk doende met het runnen van zijn bedrijf. Service en klantgerichtheid zijn zaken waar hij actief op stuurt.
Hans Satter

Hans Satter

Directie
Ook Hans heeft een directiefunctie binnen Satter. Net als Nico is hij van vele markten thuis. Wel zo handig, gezien de veelzijdigheid van de financiële dienstverlening.
Daniëlle Wigmans - van Baalen

Daniëlle Wigmans - van Baalen

Hypotheekadviseur
Daniëlle hoort graag wat je hypotheekwensen zijn. Samen met jou zoekt ze naar een passende hypotheek. Zij helpt je graag!
Annemarie Versloot - Blokland

Annemarie Versloot – Blokland

Adviseur verzekeringen binnendienst
Klanten verder helpen, dat is waar Annemarie voor gaat. Zowel voor particuliere als voor zakelijke verzekeringen kan je bij haar terecht.
Jacqueline Keizer

Jacqueline Keizer

Adviseur Verzekeringen en Bankzaken
Sijjanne van der Meijden

Sijjanne van der Meijden

Adviseur Bankzaken
Netty van Zoelen - van Kranenburg

Netty van Zoelen - van Kranenburg

Backoffice
Netty heeft achter de schermen vele touwtjes in handen. Zij draagt er zorg voor dat alles in de backoffice op rolletjes loopt.
Anneke Klijn

Anneke Klijn

Adviseur verzekeringen
De foto van Danny Verwolf

Danny Verwolf

Esther van Dijk

Esther van Dijk

Adviseur bankzaken

Satter Verzekeringen & Hypotheken uit Haaften is je onafhankelijke verzekerings- en hypotheekadviseur. Bovendien zijn we ook zelfstandig adviseur van RegioBank. We bemiddelen dus ook voor de bankproducten van RegioBank, inclusief Internetbankieren en de RegioBank app. Zo kan je al je financiële zaken op een plek regelen!

Waar wij voor staan

Wij staan vóór en achter je als klant. Je hebt bij ons een ‘gezicht’ en wij kennen je persoonlijk. Je krijgt deskundig advies en verregaande ondersteuning, op een servicegerichte manier. Spreekt deze werkwijze je aan? Dan zijn wij de partij voor jou!