De omgeving van Financieel Adviesburo de Mul B.V., RegioBank in Bladel

Bankiershuys

Bankiershuys bemiddelt exclusief in de betaal- en spaarproducten van RegioBank. Uw dagelijkse bankzaken, zoals betalen en sparen, regelt u dus gewoon hier. Daarnaast kunt u op dit kantoor terecht voor complexere financiële zaken, zoals hypotheken voor particulieren en bedrijven, of beleggingsadvies. Onafhankelijk, zodat u altijd met het meest eerlijke advies de deur uit loopt.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Hariet van Tilburg

Hariet van Tilburg

Medewerker bank- en verzekeringszaken
Wat wij vaak horen van onze klanten is dat zij zich welkom voelen. Een afspraak maken kan, maar je mag ook altijd gewoon binnen komen lopen. Oprechte interesse en een gemoedelijke sfeer vind ik belangrijk. Wij zetten net dat extra stapje. Bijvoorbeeld door gewoon even samen achter de computer te kruipen om uitleg te geven over Internetbankieren
Fysiek klaarstaan
De adviseurs staan midden in de samenleving en vinden persoonlijk contact heel belangrijk. Júíst nu veel fysieke banken vertrekken uit dorpen door het Nederland. Het gat dat daar ontstaat, dicht Bankiershuys. Zo kunnen uw (klein)kinderen hier nog steeds met hun spaarpot binnenlopen om hun geld te storten. Bankiershuys is nog één van de weinigen met een kasfunctie!

Warm bakkie

Wilt u langskomen? U bent altijd welkom en hoeft geen afspraak te maken. En heeft u een dringende en complexe hulpvraag? Dan maakt deze Zelfstandig Adviseur zelfs tijd in het weekend voor u vrij. Een bakje koffie, een luisterend oor en de juist vragen om uw situatie te doorgronden. Dat is de formule voor passend specialistisch advies.

Voor jong en oud
Het kleine team komt uit de regio en zijn betrokken bij de lokale gemeenschap. Zo sponsoren ze de Bladelse voetbalclub, waardoor ze ook zichtbaar zijn voor de Brabantse jongeren. De adviseurs vinden het belangrijk dat de jeugd al jong kennismaakt met bankzaken, zodat ze later weten waar ze terechtkunnen. Zo is en blijft Bankiershuys een stabiele factor in het dorp.