Kerk en centrum van Bladel

Bankiershuys

Bankiershuys bemiddelt exclusief in de betaal- en spaarproducten van RegioBank. Je dagelijkse bankzaken, zoals betalen en sparen, regel je dus gewoon hier. Daarnaast kun je op dit kantoor terecht voor complexere financiële zaken, zoals hypotheken voor particulieren en bedrijven, of beleggingsadvies. Onafhankelijk, zodat je altijd met het meest eerlijke advies de deur uit loopt.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Hariet van Tilburg

Hariet van Tilburg

Adviseur Bankzaken
Als adviseur bij de RegioBank heb ik nog echt tijd voor de klant. De Kempische gemoedelijkheid en het laagdrempelige, persoonlijke contact spreekt mij en onze klanten erg aan. Ik ken de klant en de klant kent mij. Er is wederzijds vertrouwen wat de basis is voor een goed advies en de juiste hulp. Net dat stapje extra zetten, of het nu gaat over voorlichting over veilig bankieren of een luisterend oor bij financiële vragen. Kom binnen, de deur staat open!
Erwin Zimmerman

Erwin Zimmerman

Directeur en Financieel Adviseur
De kracht van RegioBank is dat het klein voelt, maar groot is. Persoonlijk contact in combinatie met een grote organisatie op de achtergrond met veel kennis, kunde en mogelijkheden. Klanten komen bij mij voor de meer complexe financiële vraagstukken. Zakelijk en particulier. Met een gedegen advies, passende producten en vriendelijke voorwaarden kan ik de opties voor de klant duidelijk en daardoor de keuzes makkelijker maken.
Melinda van Maasakkers-Lepelaars

Melinda van Maasakkers-Lepelaars

Adviseur Bankzaken
Financiële zaken kunnen ooit lastig zijn om te bespreken. Zeker als het even niet zo goed gaat of de technologie wat lastig bij te houden is. Ik ben er heel blij mee dat onze klanten geen drempel ervaren om even binnen te stappen en om hulp te vragen. Wij hebben geen landelijk afstandelijk telefoonnummer, maar mijn collega’s en ik zijn de bekende gezichten op de vertrouwde plaats. Dat is niet alleen voor de klant fijn, ik vind het ook heerlijk om op deze manier te mogen werken en nog “ouderwets” goede en gezellige service te bieden!
Gileon Duisters

Gileon Duisters

Directeur en Financieel Adviseur
RegioBank kiest er bewust voor om te werken met lokale adviseurs die geworteld zijn in de lokale samenleving. We weten wat er speelt in de omgeving en zijn betrokken bij de gemeenschap. Als ervaren hypotheekadviseur weet ik hoe belangrijk het is om de markt te kennen. Door de goede contacten met klanten en korte lijntjes kan ik net dat beetje extra betekenen waardoor bepaalde plannen of dromen wel uit kunnen komen.
Fysiek klaarstaan
De adviseurs staan midden in de samenleving en vinden persoonlijk contact heel belangrijk. Júíst nu veel fysieke banken vertrekken uit dorpen door het Nederland. Het gat dat daar ontstaat, dicht Bankiershuys. Zo kunnen je (klein)kinderen hier nog steeds met hun spaarpot binnenlopen om hun geld te storten. Bankiershuys is nog één van de weinigen met een kasfunctie!

Warm bakkie

Wil je langskomen? Je bent altijd welkom en hoeft geen afspraak te maken. En heb je een dringende en complexe hulpvraag? Dan maakt deze zelfstandig adviseur zelfs tijd in het weekend voor je vrij. Een bakje koffie, een luisterend oor en de juist vragen om je situatie te doorgronden. Dat is de formule voor passend specialistisch advies.

Voor jong en oud
Het kleine team komt uit de regio en zijn betrokken bij de lokale gemeenschap. Zo sponsoren ze de Bladelse voetbalclub, waardoor ze ook zichtbaar zijn voor de Brabantse jongeren. De adviseurs vinden het belangrijk dat de jeugd al jong kennismaakt met bankzaken, zodat ze later weten waar ze terechtkunnen. Zo is en blijft Bankiershuys een stabiele factor in het dorp.