De omgeving van Basten Assurantien en Makelaardij, RegioBank in Ooij

Basten Assurantien en Makelaardij

Basten Assurantiën & Makelaardij werd in 1980 opgericht door meneer en mevrouw Basten. Ouders van de huidige eigenaren Guus en Erwin Basten. De twee broers zijn al jaren werkzaam in het bedrijf en namen het in 2006 over. Zo ontstond een gezamenlijk ondernemerschap. En het was de start van een familiebedrijf. De visie is in bijna 40 jaar nauwelijks veranderd. Het liefste zitten de medewerkers bij Basten Assurantiën & Makelaardij namelijk nog gewoon met u om tafel voor een goed financieel advies.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Guus Basten

Guus Basten

Eigenaar en makelaardij- en hypotheekadviseur
Als familiebedrijf hechten we waarde aan persoonlijk contact. We nemen de tijd voor een gesprek en leveren zo altijd advies op maat.
Erwin Basten

Erwin Basten

Eigenaar en financieel adviseur
Met mijn broer Guus nam ik het bedrijf in 2006 over. Wij zoeken onze klanten graag persoonlijk op. Dat is best bijzonder in de verzekeringswereld, die zich steeds meer online afspeelt.
Bart van Beurden

Bart van Beurden

Verzekeringen
U staat centraal in onze werkwijze. Uw persoonlijke situatie en wensen dienen altijd als leidraad.
Bianca van de Mee

Bianca van de Mee

Administratie
Voor ons werk is ervaring een vereiste. Doordat het familiebedrijf klein is, draagt iedereen informatie en kennis aan elkaar over. Zo kunnen we u het beste helpen.

Onafhankelijk

Onafhankelijk voor zowel hypotheken als verzekeringen. Dat is Basten Assurantiën & Makelaardij. Dat betekent dat het bedrijf volledig objectief kan handelen als u een hypotheek of verzekeringen nodig heeft. Naar eigen professioneel inzicht. Er zijn geen verplichtingen aan verzekeraars of banken. En als Zelfstandig Adviseur van RegioBank bemiddelen we exclusief  voor de betaal- en spaarrekeningen van RegioBank.

Bezoek aan huis

Uniek in de verzekeringswereld is het feit dat de adviseurs bij Basten Assurantiën & Makelaardij nog steeds met veel plezier bij u thuis komen. Sterker nog: het is zelfs gewenst. U bent in een vertrouwde omgeving, kent de weg en alle benodigde papieren liggen binnen handbereik.

Ouderwets in een nieuw jasje

Natuurlijk gaan we met de tijd mee, maar tegelijkertijd houden wij tradities in ere. Uiteraard mag u ons bellen en mailen, maar bent u net zo goed van harte welkom in ons pand. Wij houden niet van te veel poespas. Graag blijven we gefocust op onze kerntaken en laten we ons niet afleiden door randzaken. Het persoonlijk contact maakt dat wij onze adviezen perfect kunnen toespitsen op uw situatie.