Bevers & Boschman

Wie het mooie kantoorpand aan de Nieuwstraat in Son en Breugel ziet, zou haast niet zeggen dat Bevers & Boschman in 2008 begon in een loods. Sindsdien is het kantoor flink gegroeid, maar het doel van de adviseurs bleef ongewijzigd: klanten ontzorgen van A tot Z.


De adviseurs van Bevers & Boschman zijn al jaren onafhankelijk specialist op het gebied van verzekeringen en hypotheken. En sinds juli 2021 hebben ze er een nieuw specialisme bij. Bevers & Boschman bemiddelt als Zelfstandig Adviseur nu namelijk ook exclusief in de betaal- en spaarproducten van RegioBank.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Mandy Siemes

Mandy Siemes

Adviseur Bankzaken
Martin Bevers

Martin Bevers

Adviseur Bankzaken
Pepijn Bruil

Pepijn Bruil

Adviseur Bankzaken
Rudi Boschman

Rudi Boschman

Adviseur bankzaken

Goed gesprek

Persoonlijk contact: dat is waar de medewerkers van Bevers & Boschman voor staan. Daarom gaan ze graag met u in gesprek. U kunt hiervoor een afspraak maken, maar u mag ook gewoon binnenstappen. Uw adviseur maakt graag tijd voor u vrij. Bijvoorbeeld om een rekening te openen of om samen te kijken wat u nodig heeft om uw droomhuis te kopen.

Thuis regelen

Overigens zijn de adviseurs behoorlijk flexibel ingesteld. Heeft u bijvoorbeeld overdag geen tijd? Dan staan ze ’s avonds voor u klaar. Ook vinden ze het geen probleem om bij u thuis langs te komen. Handig, want zo hoeft u de deur niet uit en regelt u uw financiële zaken in uw eigen, vertrouwde omgeving.

Goede meedenkers

Wat klanten het meest in Bevers & Boschman waarderen? Dat het een proactief en meedenkend kantoor is. De medewerkers kijken altijd naar uw persoonlijke situatie en vragen goed door. Zo weten ze precies welke verzekering, rekening of hypotheek bij u past.

Langs de lijn

Bijna elke adviseur komt uit de buurt van Son en Breugel. Kijk dus niet gek op als u een van hen tegenkomt bij lokale verenigingen. Sommige adviseurs geven zelfs trainingen bij de plaatselijke sportclub.

Goede steun

De medewerkers zetten zich dus graag in voor lokale verenigingen. Niet alleen door trainingen te geven, maar ook door te sponsoren. Zo kunnen onder meer de tennisclub en de korfbalvereniging rekenen op steun. En alsof dat nog niet genoeg is, krijgen ook onder meer de Carnaval Dorpkwis, het lokale ijsfeest, het biljart-evenement een financieel steuntje in de rug!