De omgeving van Assurantiekantoor de Smale, RegioBank in Elst

Blaak Verzekeringen

Assurantiekantoor De Smale in Elst bestaat sinds 1968. In een klein kantoor aan huis bedienden wij de particuliere en zakelijke klant. Inmiddels zijn we flink gegroeid, maar verrichten we nog altijd hetzelfde werk. Bij ons kun je terecht voor zorgvuldig en persoonlijk advies op maat omtrent je verzekeringen, bankzaken, pensioenen en hypotheken. Jouw belang staat voor ons voorop en wij nemen je graag alle zorg uit handen. Zo geven we niet alleen advies over het afsluiten van een geschikte verzekering, maar zorgen wij ook voor een vlotte afhandeling bij schademeldingen.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Albert  Vens

Albert Vens

Directeur/ Financieel adviseur
Welkom! Ik ben ervaren hypotheekadviseur en uw zakelijk adviseur. Het persoonlijk contact staat boven aan.
Esmeralda  Moes

Esmeralda Moes

Financieel adviseur
Begonnen als stagiaire en nu alweer 16 jaar met veel plezier werkzaam bij De Smale als financiële/commerciële duizendpoot. Ik word blij van een tevreden relatie!
Karin  Hillebrink

Karin Hillebrink

Relatiebeheerder particulier en zakelijk
29 jaar geleden ben ik begonnen als administratief medewerkster. Inmiddels ben ik financieel en commercieel ondersteunend. Ik vind het leuk om in het belang van de klant iets tot een goed einde te brengen.

Warm en welkom

Omdat we een familiebedrijf zijn, willen we dat je je net zo welkom voelt als bij je eigen familie. We benaderen je op een persoonlijke manier en horen regelmatig dat dat prettig en vertrouwd voelt. We hebben dan ook veel vaste klanten die we inmiddels goed kennen. Ons team van zes ervaren medewerkers staat altijd voor je klaar. Met onze neus in de boeken houden wij onze kennis van de financiële wereld up-to-date, om je altijd een zo passend en actueel mogelijk advies te kunnen geven.

Op 1 lijn

We zijn zelfstandig adviseur van RegioBank, omdat we echt op één lijn zitten met deze prachtige bank. Persoonlijk en dicht bij huis: dat was al jaren ons motto en daarom passen we goed bij RegioBank. We hanteren dezelfde werkwijze. We proberen ons altijd aan te passen aan de wensen van de klant. Nieuws liever per post dan per mail? Geen probleem! En is overdag afspreken lastig? Dan plannen we graag een afspraak met je in buiten kantooruren. We horen je wensen graag!